Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Marina Perazić - Miloše nemoj da mi biješ Firčija
04.09.2010.
Izvor: Alo!

Marina Perazić - Miloše nemoj da mi biješ Firčija
Zbrka.com

Uprkos tome što ju je javno pozdravljao i čak obećao gaće iz „Viktorija sikreta“ za nju i ćerke, pevačica Marina Perazić strahuje od Miloša Bojanića, ali ne zbog sebe, već zbog bivšeg supruga!

Naime, kako učesnica prve sezone „Farme“ kaže, nakon dolaska u Novi Sad dočekale su je uznemirujuće vesti o tome da će sinovi Miloša Bojanića pretući Ivana Fecea Firčija.

- Nisam dobila nikakav donji veš od Miloša, niti to očekujem, ali želim da poručim Milošu da taj navodni veš želim da zamenim za zdravlje oca svoje dece.

Čim sam došla u Novi Sad, čula sam da Miloševi sinovi Mikica i Bane planiraju da pretuku Firčija i to me je uzrujalo, a posebno su se potresle moje ćerke - kaže Marina za „Alo!“. Pop pevačica je takođe iznela i sumnje da Bojanić stoji iza napada na repera Ivana Ivanovića Đusa, koji je pretučen samo nekoliko dana nakon nastupa u Novom Sadu.

- Ovo što se desilo Đusu nije slučajnost jer se napad na njega dogodio odmah nakon koncerta u Novom Sadu, a ja imam saznanja da su Miloševi sinovi tamo. Znam da Đus ne želi da kaže policiji ko ga je napao zato što zna da su to učinili Miloševi sinovi, pa se verovatno plaši - dodaje Perazićeva.

Marina je izrazila i zabrinutost za svoje ćerke, posebno za stariju ćerku Lunu, koja živi sa Firčijem.

- Apelujem na Miloša da ne dira Firčija! Moliću Miloša da se ništa ne dogodi mojim ćerkama i ocu moje dece, jer im je još potrebna očeva pomoć i podrška, a koji se, nažalost, ponaša potpuno ležerno kada je reč o tim glasinama. Poznajem Firčija i on nikada ne bi priznao da mu neko preti, ali on nije ni svestan opasnosti.

Ja sam svesna da je Firči uvredio Miloša, ali to ne može da se poredi s fizičkim nasrtajem, što najoštrije osuđujem. Želim samo da se sve izgladi i da ne dođe do nasilja - zaključila je Marina.

Do zaključenja ovog broja nismo uspeli da stupimo u kontakt ni sa kim iz porodice Bojanić, ali je Miloš za naš list negirao umešanost u prebijanje repera i potvrdio da i dalje o Firčiju ima isto mišljenje.

- Đus je meni bio drag momak kada je ušao na farmu i ja sam ga dočekao kao svoje dete, ali je svojim komentarima to uništio. Ja sam, inače, svoje fanove pozvao da se ne obračunavaju ni ružnim rečima, a kamoli fizičkim kontaktom.

Naučen sam da se ne obračunavam pesnicama već mudrošću, kao što je Njegoš rekao. Nadležni organi će ustanoviti ko je to uradio i zašto, ali Đus je problematičan kada popije, a ja nisam upućen u njegove račune u Beogradu.

Žao mi je zbog toga što mu se dogodilo, a što se tiče Firčija, njemu ću se izviniti što sam u jednom intervju rekao da su njegovi tata i mama zlostavljali Srbe. Ne, to su bili njegov deda, mađarski Ciganin, i baba katolkinja iz Knina, koji su 1942. godine uništavali Srbe. Da ja nisam kriv što je mali pretučen cela nacija zna - rekao je tada Bojanić.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Seka kupuje čoper
Seka kupuje čoper
Play - Ivana Zarić - Težak period je iza mene
Ivana Zarić - Težak period je iza mene
Play - Gavrilović - Na farmi su sve ludaci
Gavrilović - Na farmi su sve ludaci
Play - Oženio se Aca Lukas
Oženio se Aca Lukas
Play - Farma - Poniženje ima cenu - 537 000 evra
Farma - Poniženje ima cenu - 537 000 evra
Play - Parovi - Lezbo akcija
Parovi - Lezbo akcija
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt