Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Marina - Firči me i dalje voli
12.06.2010.
Izvor: Press Online

Marina - Firči me i dalje voli
Zbrka.com

Bubnjar Ivan Fece Firči na „Farmi" je poručio da bivšoj supruzi Marini Perazić ni na sahranu ne bi došao! Ovu skandaloznu izjavu Firči je izgovorio u hotelskoj sobi, gde je kao pobednik „Olimpijskih igara" boravio sa ljutim suparnikom Milošem Bojanićem.

Folker je tom prilikom otkrio situaciju koja nije prikazana na televiziji.

- Veliki gospodin, ti znaš o kome je reč, došao je na „Farmu" da nas opomene za psovke. On je na tajnom sastanku rekao da Marina Perazić ima želju da uđe na imanje, a ti si poručio: „Zašto ne umre, pa da joj ne dođem na sahranu". Zašto si to rekao? - pitao je Miloš Firčija.

Marinin život postao pakao

Pod dejstvom alkohola, Ivan je odgovorio:

- Marina može sutra da nestane sa lica zemlje, a mene će da zaboli „mekani"! Ti, ako si još zaljubljen u svoju bivšu ženu, to je tvoj problem. Nisi lep, al' si glup - iznervirano je rekao bubnjar, nakon čega je nastavljena svađa do ranih jutarnjih sati, u kojoj je Miloš prozivao Firčija zašto je to rekao za ženu koja mu je rodila dvoje dece.

Bivša Firčijeva supruga, pevačica Marina Perazić, kaže da je on tom rečenicom pokazao da je još uvek voli!

- To je u njegovom stilu, jer on priča suprotno od onoga što misli. Očigledno je da kod njega i dalje postoje snažne emocije kada sam ja u pitanju, jer previše mi daje važnosti za jednu bivšu ženu. Između ljubavi i mržnje, nit je tanka! - kaže Marina, i dodaje da joj je život postao pakao otkad je njen bivši suprug na „Farmi":

- To je čovek sa kojim 14 godina nemam nikakav kontakt, osim oko dece, a svi mene zovu za komentar! Da mi je njegovo ponašanje odgovaralo, ja bih i sada bila sa njim. Da nije medija, taj čovek mi ne bi pao na pamet. Ispod časti mi je da ga pljujem i zato ga branim i opravdavam neke njegove izlete - iskrena je pevačica, kojoj je favorit za pobedu Sajko.

Ćerke ne osuđuju Firčija

Na imanje u Lisovićima Perazićeva se ne bi vratila kao gošća, osim ako joj produkcija ne ponudi novac. Ona kaže da u tom slučaju Ivanu ne bi „solila pamet".

- Rekla bi mu samo da ga njegove ćerke puno vole i da smo se trudili da ga opravdamo za stvari koje je izgovorio, a nisu bile u redu - kaže Marina.

Firčijeva starija ćerka Mia Katarina Fece (18) kaže za Press da bi se ponašala potpuno isto kao otac, da je u situaciji u kojoj se on nalazi na „Farmi".

- Jako je emotivan i psovkama izbacuje bes. Trebalo je u nekim situacijama bolje da se kontroliše i ne govori ružne reči. Zaustavljali su me na ulici kad je tata rekao da sva deca mogu da mu „popu*e". Ali, on je to izgovorio u afektu. Žao mi je što su Luninu i moju video-poruku svi shvatili kao bekeljenje, jer mi poštujemo našeg oca i to je način komunikacije koji samo nas troje razumemo. Niko nas ne pita kako se osećamo i ne smatra nas delom njegove porodice, a mi smo jako vezane za tatu iako ne živimo sa njim - kaže Firčijeva ćerka.

Farma 2010.

Šta su farmeri juče priznali

Miloš Bojanić je priznao Dragani da 11 godina nije sekao nokte i da mu to radi supruga. On kaže da nije pristalica da njegova Branka radi, već da ga čeka kući sa večerom i toplom kupkom.

U razgovoru sa Zoricom Nemanja je priznao da je pravio ljubomorne scene da bi odbranio Mileninu čast, jer ona u nekim situacijama ne zna da se ponaša.

Tokom „Olimpijskih igara" Nemanja je pustio konopac, nakon čega je Bojanić pao. Miloš smatra da je Nemanja zbog ovoga trebalo da bude diskvalifikovan sa „Farme".

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Kuća snova - Finale
Kuća snova - Finale
Play - Milan Stanković ide na Evrosong (Video)
Milan Stanković ide na Evrosong (Video)
Play - Raskinuli Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić
Raskinuli Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić
Play - Jelena Karleusa falsira - Tihi ubica
Jelena Karleusa falsira - Tihi ubica
Play - Farma - Razuzdana Maja Odžaklijevska
Farma - Razuzdana Maja Odžaklijevska
Play - Duško Tošič - Lumperajka za rođenje ćerke
Duško Tošič - Lumperajka za rođenje ćerke
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt