Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Marijan - Pokrali me ili Pink ili hakeri
03.01.2011.
Izvor: Press Online

Marijan - Pokrali me ili Pink ili hakeri
Zbrka.com

Ovo je jedna velika sramota i mutljavina iza koje mnogi pokušavaju da se sakriju! Producent „Farme" Baki ne javlja se danima na telefon! Možda su hakeri upali u sistem i većinu mojih glasova preusmerili ka Katarini.

Marijan Rističević, političar i drugoplasirani takmičar rijalitija „Farma", smatra da je pobeda Katarine Živković nameštena i zahteva od organizatora da se ponovo prebroje njegovi i njeni glasovi.

U razgovoru za Press Marijan tvrdi da se ne plaši pretnji producenta „Farme" Predraga Pavlovića Bakija da će ga tužiti i najavljuje da će on tužiti Pink ukoliko ne izmire obaveze koje su predviđene ugovorom koji je potpisan pred ulazak na imanje.

- Osećam se oštećenim, ali još uvek ne znam tačno ko me je oštetio! Iako ni u jednom trenutku nisam optužio Pink i produkciju, nije mi jasno zašto se osećaju prozvanim i zbog čega hoće da me tuže. Takve stvari nisu za igranje, ja sam pred ulazak potpisao ugovor koji još nisam video.

Ceo dan zovem glavnog producenta Predraga Pavlovića Bakija, koji se ne javlja kad vidi moj broj. Ja ću njih tužiti samo ukoliko ne budu ispunili sve obaveze koje su predviđene ugovorom - samouvereno kaže Marijan, i dodaje da ukoliko se bude dokazalo da nije pogrešio, ceo honorar će dati za pomoć Kraljevčanima.

- Ukoliko se bude dokazalo da su moj sumnje tačne, odričem se honorara u korist Kraljevčana. Ja sam moralni pobednik i meni je to dovoljno, jer sam siguran koliko to nervira ostale bivše takmičare.

Neću dozvoliti da moje glasače bilo ko pravi budalama! Zbog svih ljudi koji su tri meseca proveli pored televizora tražim proveru glasova - ističe političar.

Marijan tvrdi da postoji mogućnost da su hakeri preusmerili njegove glasove ka Katarini.

- Velika je mogućnost da su hakeri upali u sistem i većinu mojih glasova preusmerili ka gospođici Katarini. Možda se desi da Pink i produkcija nisu krivi, ali da se radi o prevari nekog trećeg lica kao što je to bio slučaj sa automobilima prošle godine koji su se delili na RTS-u.

Srbija se umorila od takve vrste prevare i siguran sam da više nikada neće glasati ni za šta. Ovo je jedna velika sramota i mutljavina, iza koje mnogi pokušavaju da se sakriju - revoltirano je rekao Rističević.

Marijan smatra da Katarina nije ispunjavala nijedan kriterijum za pobedu, jer je po ceo dan spavala, šminkala se i šepurila po imanju.

PINK: Mi ćemo tužiti Marijana!

TV Pink juče je saopštio da će tužiti Marijana Rističevića za klevetu!

- Podnećemo tužbu, dok ćemo u utorak obelodaniti listing glasova u finalu, što će biti veoma interesantno - rekla je u izjavi za Press PR Tanja Vojtehovski.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Milica Nastić - Spremna za seks i na Farmi
Milica Nastić - Spremna za seks i na Farmi
Play - VB 2011 - Pomirili se Marijana i Nemeš
VB 2011 - Pomirili se Marijana i Nemeš
Play - Jelena Karleuša - Vlado Georgijev je džukac
Jelena Karleuša - Vlado Georgijev je džukac
Play - Beovizija - Novi koncept
Beovizija - Novi koncept
Play - Najveći biseri političara u 2010. godini
Najveći biseri političara u 2010. godini
Play - Marija Karan u vezi sa holivudskim agentom
Marija Karan u vezi sa holivudskim agentom
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt