Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Maradona, Kusturica i Nele Karajlić na sceni
05.02.2008.
Izvor: Blic Online

Maradona, Kusturica i Nele Karajlić na sceni
Zbrka.com

Na koncertu Emira Kusturice i „No smoking orkestra“ ovog vikenda u Madridu pojavio se i Dijego Armando Maradona. Kada je publika ugledala slavnog fudbalera, atmosfera, ionako uzavrela, počela je da ključa. „Dijego! Dijego!“, skandirala je publika, a slavni argentinski fudbaler, ponesen ovacijama ali i muzikom svojih prijatelja, Emira i Neleta, preskočio je ogradicu galerije na kojoj je sedeo i istrčao na binu.

- Maradona je bio u Španiji i, kada je čuo da imamo koncert u Madridu, došao je da nas vidi - kaže za „Blic“ dr Nele Karajlić i dodaje:

- Super je bilo. Dijego je izašao na binu, plesao je i pevao zajedno sa nama. U duetu smo otpevali pesmu „Bubamaro“. Emira sam predstavio: „Ovo je Maradona svetske kinematografije“, a Dijega: „Ovo je Kusturica svetskog fudbala.“ Ponesen dobrom atmosferom, Maradona je povikao: „Živela Srbija! Živela Srbija“ - priča Nele.

Publika, oduševljena svirkom na koju je došao i slavni fudbaler, jedva je pustila muzičare, predvođene Emirom i Neletom, da napuste scenu. Dvoranom „La Rivijera“ u Madridu dugo nakon završetka svirke odzvanjalo je „Emire!“ i „Dijego!“.

Maradona je nakon koncerta seo u bekstejdž da popije piće sa svojim „bratom“, kako inače zove Emira, i ostalim drugarima iz orkestra. Dogovorili su se da on bude počasni gost na koncertu koji će u decembru Emir Kusturica i „No smoking orkestar“ održati na „Bombonjeri“, stadionu argentinskog tima Boka juniorsa, gde je svojevremeno Maradona prikazivao svoje nezaboravne driblinge.

Slavni fudbaler će uskoro doći i u Srbiju, u Drvengrad na Mećavniku, gde Kusturica ovih dana treba da počne montažu filma o njemu.

- Za koji dan počinje montaža filma o Maradoni, najboljem igraču svih vremena. Premijera će najverovatnije biti u avgustu na festivalu u „Veneciji“ - kaže Kusturica i objašnjava će ovo biti prvi film koji koji predstavlja sve aspekte života slavnog fudbalera: Maradona - veliki fudbalski učitelj, Maradona - politički nekorektni građanin koji se suprotstavlja unilateralnoj politici SAD-a i Maradona - porodičan čovek.

Muziku za film je uradio Manu Čao, čuveni muzičar i veliki borac protiv globalizma, a prognoze su da će film biti bioskopski hit u celom svetu.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Kiki posle Milija preuzeo Breninu karijeru
Kiki posle Milija preuzeo Breninu karijeru
Play - Estrada: Ko bi pristao na poligraf ?
Estrada: Ko bi pristao na poligraf ?
Play - Sarajevo neće Bajagu
Sarajevo neće Bajagu
Play - Moj novi dečko je biznismen
Moj novi dečko je biznismen
Play - VB VIP 2010 - Prve ljubavne iskrice
VB VIP 2010 - Prve ljubavne iskrice
Play - Knez najpoznatiji finalista
Knez najpoznatiji finalista
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt