Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Maja Nikolić u panici - Oprostite mi nisam kriva
01.03.2011.
Izvor: Press Online

Maja Nikolić u panici - Oprostite mi nisam kriva
Zbrka.com

To što sam rekla da ne volim Jevreje ne odnosi se na narod u celini, već na one koji su donosili odluku o bombardovanju Srbije! Tužiću RRA jer sam nepravedno izbačena i zbog toga izgubila honorar, od kojeg izdržavam sinove.

Pop pevačica Maja Nikolić, koja je u subotu posle podne vanredno izbačena iz rijalitija „Dvor", na sve načine pokušava da spreči pokretanje krivičnog postupka koji je tužilaštvo najavilo protiv nje zbog govora mržnje prema Jevrejima.

Nakon što je u spoljnom svetu saznala kakve je sve posledice zbog antisemitskih izjava čekaju, Maja je u razgovoru za Press objasnila na šta je sve spremna da bi rešila novonastalu situaciju.

- Nikada nisam rekla da mrzim i ne poštujem narod ili ljude bilo koje veroispovesti! Iz pojedinih medija je izvučena i samo delimično preneta moja izjava koja je dobila drugačiju konotaciju od onoga što sam zaista rekla - priča pevačica, i dodaje:

- To što sam rekla da ne volim Jevreje odnosi se na situaciju koju smo svi preživeli za vreme NATO agresije, a pod tim nisam podrazumevala jevrejski narod u celini već samo one koji su donosili odluku o bombardovanju naše zemlje.

Nikolićeva se ovom prilikom izvinila čitavoj Jevrejskoj zajednici i zamolila je za oproštaj.

- Ovom prilikom se izvinjavam i želim da kažem da je moj patriotizam veliki, ali da nikada nisam bila šovinista i nisam vaspitavana da mrzim. Žao mi je zbog neprijatnosti koju su pretrpeli Jevreji u Srbiji zbog loše interpretirane izjave. Učiniću sve da nadoknadim moralnu štetu koju su mi naneli pojedini mediji zbog konteksta u koji su stavili moju izjavu - rekla je pevačica.

Međutim, tu nije kraj Majinim mukama jer ju je po povratku iz Pinkove kraljevske palate u Šimanovcima dočekala vest da joj je sud oduzeo starijeg sina Novaka. Iako se dodatno uznemirila zbog ove informacije, temperamentna Nišlijka tvrdi da i dalje ima puno starateljstvo nad njim.

- Ja imam puno starateljstvo nad Novakom, koga izdržavam 14 godina bez alimentacije. Za mlađeg sina Lazara imam zajedničko starateljstvo, ali ga takođe izdržavam bez alimentacije i zato mi je teško zbog honorara koji mi neće biti isplaćen jer sam nepravedno izbačena, a živim samo od pevanja. Nemam drugog izbora nego da tužim RRA - revoltirano je poručila Maja.

Trivan: Mržnja mora biti sankcionisana

Potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan rekla je za Tanjug da poslednja događanja u rijaliti programima pokazuju da više nema granica u promociji nasilja, prostakluka i govora mržnje i da takvo alarmantno stanje traži ozbiljnu i odlučnu reakciju.

- Antisemitski istupi i govor mržnje koji su se mogli čuti moraju biti ozbiljno sankcionisani, jer je jasno da su, kada je reč o ovim programima, pređene sve zakonske, a ne samo kulturološke granice - istakla je Trivanova.

- RRA mora da preduzme odlučnije mere, a za to mora da ima podršku čitave javnosti, političkih stranaka i civilnog društva - poručila je Jelena, i upozorila da u borbi za naklonost medija ne bi smelo više da se ćuti na pojave i programe koji degradiraju svakog čoveka i koji dugoročno uništavaju nove generacije.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Jelena Tomašević - Zadržaću Evroviziju u Srbiji
Jelena Tomašević - Zadržaću Evroviziju u Srbiji
Play - Veljko popio flašu u glavu
Veljko popio flašu u glavu
Play - Djani se povukao u ilegalu
Djani se povukao u ilegalu
Play - Bojan Marović pretučen u Podgorici
Bojan Marović pretučen u Podgorici
Play - Sajka ostavila devojka
Sajka ostavila devojka
Play - Sandra Obradović - Brendirana farmerka
Sandra Obradović - Brendirana farmerka
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt