Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Maja Nikolić se razvodi zbog Cvrčka
21.04.2008.
Izvor: Svet

Maja Nikolić se razvodi zbog Cvrčka
Zbrka.com

Jedan se otego, drugi se protego. Još se nije slegla medijska prašina koju je podigla informacija da se Maja Nikolić razvodi, a iz njenog okruženja stižu nove vesti da je već započela novu romansu.

Ako je verovati najnovijim kuloarskim pričama, traume izazvane zbog brakoloma sa drugim suprugom Vukom Kandićem, vatrena Nišlijka leči u zagrljaju Dragoljuba Milosavljevića Cvrčka.

Popularna pevačica i reditelj spotova sve češće se mogu videti zajedno u beogradskim kafićima. Mada se trude da budu obazrivi, te da javno ne razmenjuju nežnosti, po njihovom ponašanju nije teško zaključiti da ih ipak vezuje nešto više od prijateljstva i poslovne saradnje. Maja je davno stekla epitet fatalne žene, a i Cvrčak važi za velikog zavodnika. Poznato je i da je posebno slab na pevačice te da je bio u vezi s Jovanom Tipšin, a posle i sa Danijelom Vranić. Dvogodišnja veza s Jovanom okončana je na skandalozan način, a i raskid veridbe s kraljicom beogradskih splavova danima je punio novinske stupce u tabloidima. U skladu sa onom narodnom treća sreća, verovatno će se konačno skrasiti pored Maje Nikolić. Istina je da se u poslednje vreme viđamo i družimo intenzivnije nego ranije, izjavio je Cvrčak, a potom je učestale kontakte s Majom neuverljivo pokušao da opravda poslovnom saradnjom. Upućeni kažu da je, upravo zbog bliskosti sa Cvrčkom, Nikolićeva rešila da postane još jedna ptičica u jatu pevača okupljenih u njegovoj producentskoj kući Super Star.

Kako sada stvari stoje, Maja još nije napustila kuću u kojoj je poslednje dve godine živela s Kandićem. Dok se na sudu vodi brakorazvodna parnica, ona traži stan, u čemu joj, kažu, nesebično pomaže novi izabranik. Iako je u nedavnoj ispovesti za jedan beogradski nedeljnik Nikolićeva izjavila da je tačno da se razvodi, ali da nije preljubnica, ostaje enigma da li je Majin brak pukao zbog Cvrčka.

Međutim, ni to nije sve. U Cvrčkovoj ljubavnoj sagi, koja bi mogla da posluži kao odlična ideja za scenario neke latino-sapunice, dodatnu zabunu unosi činjenica da je pre mesec dana dobio vanbračnog sina. Naime, službenica američke ambasade u Beogradu, zbog koje je on prošle godine raskinuo veridbu sa Danijelom Vranić, porodila se prošlog meseca i detetu nadenula ime Dragoljub, baš kao što se i Milosavljević zove.

I INDI BI CVRČKA!

Dok se uveliko priča o novoj estradnoj romansi, čiji su glavni junaci Maja Nikolić i Dragoljub Milosavljević, mogu se čuti i nagađanja da je reč o ljubavnom trouglu u kojem se našla i Indi. Naime, ova nagađanja nedavno je podgrejala i sama folkerka, kada je u Grand reviji u rubrici leksikonske forme, na pitanje koje je njeno ime i prezime - odgovorila: Indira Aradinović Cvrčkolina. Ona se verovatno malo našalila, pa je to suviše ozbiljno shvaćeno. Nisam u vezi sa Indi!, kategoričan je Cvrčak.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ekrem nije prošao psihotest za Dvor
Ekrem nije prošao psihotest za Dvor
Play - Seka - Ne zanimaju me anonimne kreatorke
Seka - Ne zanimaju me anonimne kreatorke
Play - Ceca završila na infuziji u kiparskoj bolnici
Ceca završila na infuziji u kiparskoj bolnici
Play - Ceca - Nagodba je moj poraz
Ceca - Nagodba je moj poraz
Play - Olja šutnula Troickog
Olja šutnula Troickog
Play - Vesna Zmijanac uživo - Kafana je njena sudbina
Vesna Zmijanac uživo - Kafana je njena sudbina
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt