Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Madonna u Beogradu bez honorara
21.08.2009.
Izvor: Alo

Madonna u Beogradu bez honorara
Zbrka.com

Pop zvezda Madona (51) će, po svemu sudeći, ostati bez honorara za koncert koji će biti održan na beogradskom Ušću u ponedeljak, 24. avgusta! Do ovih saznanja smo došli prilikom kontakta sa nekoliko poverljivih izvora koji su nam otkrili da je prodaja ulaznica i u Beogradu podbacila u odnosu na očekivanja.

- Do sada je prodato svega 25.000 ulaznica, a čak 50.000 je potrebno da bi organizatori bili „na nuli“. S obzirom na to da je prodaja u Sloveniji bila katastrofalna, koncert u Ljubljani je otkazan, ali će u Beogradu ipak biti održan, iako će organizatori i Madona verovatno raditi sa gubicima - kaže za „Alo!“ izvor blizak organizaciji.

Sa ovim podacima dolazimo do zaključka da bi pop zvezda mogla da peva da bi pokrila troškove organizacije jer da bi „Live the Nation“ i „Egzit“ bili na nuli i u situaciji da isplate celokupan iznos koji zvezda potražuje za jedan koncert potrebno je da se proda još ovoliko ulaznica.

Dakle, Madona može iskoristiti priliku blizine susedne nam države da se još jednom zahvali Crnogorcima što su joj, ako je verovati kuloarskim pričama, platili rekordnih sedam miliona dolara za njen nastup na Jazu.

Inače, kraljica popa će sama platiti i smeštaj za sebe i svoju ekipu budući da će doputovati noć uoči koncerta. Zanimljivo je da su joj u Crnoj Gori i te troškove platili organizatori. S obzirom na to da u Beogradu nema previše adekvatnih ekskluzivnih hotela pogodnih za zvezdu takvog kalibra, moguće je da će odsesti u predsedničkom apartmanu hotela „Hajat“.

Druga varijanta smeštaja mogla bi da bude i van Beograda, dovoljno zaštićeno od paparaca, pa je moguće da će se organizatori odlučiti za neku rustičniju varijantu van grada poput hotela „Prezident“ u Kovilovu, Salaša 137 ili kantri kluba „Babe“.

Madona, koja bi u Beograd trebalo da stigne u pratnji dečka Džizusa (22) kao i ćerke Lurd (13) imaće dovoljno vremena i za obilazak grada, s obzirom da to praktikuje u većini prestonica na evropskoj turneji. Kako smo čuli, pop kraljica voli da šeta sa pratnjom i ne skrivajući se, tako da neće biti čudno ako bude bila viđena kako sa dečkom i telohraniteljima pijucka kafu u nekom od beogradskih kafića ili ruča, na primer, u Skadarliji.

Do zvaničnog komentara organizatora nismo uspeli da dođemo jer se PR menadžer Sagor Mešković nije javio do zaključenja ovog broja.
 

Političari na koncertu

Kako saznajemo, veliki broj političara zainteresovan je da dođe na koncert kraljice popa, ali nijedan od njih neće organizovati prijem za nju.

Pošto je Boris Tadić van zemlje, predsednički prijem automatski otpada, a kružila je priča da postoji mogućnost da Madonu primi zamenik predsednika Vlade Srbije Ivica Dačić.

U razgovoru za „Alo!“ Dačić je izjavio da, ukoliko mu vreme dozvoli, neće propustiti spektakl, ali da nema u planu da Madonu prima u posetu.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Nataša Bekvalac - Bez komentara u vezi Noleta
Nataša Bekvalac - Bez komentara u vezi Noleta
Play - Troicki kupio Audi A3
Troicki kupio Audi A3
Play - Brena pravi pometnju u Hrvatskoj
Brena pravi pometnju u Hrvatskoj
Play - Seka pred sudom zbog vukova!
Seka pred sudom zbog vukova!
Play - Seksi Sandra - Nisam glupa
Seksi Sandra - Nisam glupa
Play - Jelena Karleuša - Oskara prepuštam Seki i Radi
Jelena Karleuša - Oskara prepuštam Seki i Radi
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt