Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Madona u Crnoj Gori
16.02.2008.
Izvor: Kurir

Madona u Crnoj Gori
Zbrka.com

Svetski poznata pop pevačica Madona održaće krajem avgusta ili početkom septembra koncert na budvanskoj plaži Jaz! Kako se pouzdano saznaje, ova muzička ikona u okviru ovogodišnje svetske turneje „Madona et 50“, povodom svog 50. rođendana (16. avgusta) i dvadesetpetogodišnjice rada, glamuroznim koncertima počastiće sve svetske metropole, a sada je izvesno da će se na svom putešestviju zaustaviti i u Crnoj Gori. Brdoviti Balkan tako će se sjatiti u Montenegro da vidi najpopularniju svetsku pevačicu, koja će dobrim delom doprineti tome da turisti pohrle kod naših suseda.

Kako potvrđuju podgorički mediji, Madona za nastup na plaži Jaz, na kojoj se nalazi posebno pripremljen prostor (isti onaj na kome su prošlog septembra nastupili Rolingstonsi - prim.aut.), treba da dobije pet miliona dolara!!! Malo li je?!

Od Crnogoraca stižu vesti da su pregovori s menadžerskim timom Madone trajali dva meseca, a dogovor je postignut zahvaljujući vezama potpredsednika Demokratske partije socijalista Svetozara Marovića, čija je i bila ideja da se nakon spektakularnog koncerta britanskih rok legendi Rolingstonsa na Jazu ovog leta pojavi i najekstravagantnija pop ikona današnjice... Pa kol’ko košta da košta! Inače, podgorički dnevnik Vijesti potvrđuje ovu senzacionalnu vest, te navodi da je „Marović ubedio Madonin pregovarački tim da prihvati ponudu Budvana“ i koncert je zakazan za kraj leta.

Madona i njen tim dugo su razmišljali da u 2008, godini velikih jubileja, započne novu turneju, pošto je prošlogodišnjom oborila sve rekorde u zaradi, skinuvši sa trona do tada neprikosnovenu Šer.

Šanse da gospođa koja suvereno vlada svetskom muzičkom scenom i smatra se retkom živom legendom poseti Srbiju zasad su - nikakve! Ali, kad se Srbi zainate...

CELA DRŽAVA NA KONCERTU!

Ministarstvo kulture, sporta i medija Crne Gore sufinansiraće ukupno 20 projekata, među kojima su i projekti za borbu protiv zavisnosti, integracija Roma i slični važni socijalni programi, sa oko 80.000 evra, a angažman za nastup pop dive odneo im je u startu pet miliona! To što se klinci drogiraju, a manjine su neobrazovane, i nije toliko bitno koliko da pop legenda bar nakratko pronese vest kako je na njenom koncertu đuskala cela država!

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ceca zapalila Lazarevac
Ceca zapalila Lazarevac
Play - Čola na američkoj turneji
Čola na američkoj turneji
Play - Ceca - Počinje snimanje novog albuma
Ceca - Počinje snimanje novog albuma
Play - Rada Manojlović ismejavala Seku Aleksić na Facebook-u?
Rada Manojlović ismejavala Seku Aleksić na Facebook-u?
Play - Emotion i B92 - VB Kuća nije ukleta
Emotion i B92 - VB Kuća nije ukleta
Play - Grandiozna pljuvačina
Grandiozna pljuvačina
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt