Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Madona ipak na plaži Jaz
30.06.2008.
Izvor: Blic Online

Madona ipak na plaži Jaz
Zbrka.com

Nakon višemesečnih nagađanja, na jučerašnjoj konferenciji za novinare koja je održana u Budvi konačno je potvrđeno da će Madona 25. septembra pevati na plaži Jaz, a očekuje se da će ta informacija danas biti objavljena i na njenom zvaničnom sajtu. Po rečima Makse Ćatovića, direktora produkcijske kuće „Komuna“, koja organizuje gostovanje kraljice popa, ugovor je potpisan krajem maja, prodaja karata po ceni od 35, 75 i 200 evra počinje 11. jula, a u prodaju će biti pušteno 66.000 ulaznica.

- Pregovori su počeli polovinom februara, a svi detalji su usaglašeni u drugoj polovini maja kada je konačno potvrđeno da će Budva biti jedini grad bivše Istočne Evrope u kojem će Madona gostovati. Ako pogledate spisak gradova u kojima će ona pevati na ovoj turneji, jasno je koliki je uspeh biti u tom društvu. Ugovor je potpisan između Madoninog menadžmenta i Turističke organizacije Budve uz uslov da „Komuna“ bude organizator koncerta - izjavio je za „Blic“ Maksa Ćatović koji je dodao da će pravo preče kupovine karata imati članovi Madoninog fan kluba.

Takođe, prilikom kupovine ulaznica (cena 35, 75 i 200 evra) svi zainteresovani će moći da kupe i kartu za organizovani prevoz avionom, autobusom i vozom.

Prevoz će najverovatnije biti organizovan iz Beograda, Niša, Novog Sada i Kragujevca.

Na naše pitanje da li je tačno da će popularna pevačica za nastup u Budvi dobiti, kako se priča, između pet i sedam miliona dolara, Ćatović je umesto odgovora citirao stav ugovora koji promotera obavezuje na čuvanje poverljivosti podataka.

Takođe, direktor „Komune“ je potvrdio priče da je značajnu ulogu u dovođenju Madone imao Svetozar Marović, potpredsednik Demokratske partije socijalista.

- To je tačno, ako se ima u vidu da sam pregovore sa Madoninim menadžmentom započeo nakon razgovora sa Marovićem koji je izrazio želju da Madona gostuje u Budvi i da to bude njen jedini nastup u regionu bivše Jugoslavije - rekao je Ćatović koji očekuje veliko interesovanje publike, iako je koncert u Budvi zakazan za 25. septembar, kada je turistička sezona već završena.

- Bolja je varijanta organizovati koncert van sezone, a Crna Gora i grad Budva su spremni da ugoste sve koji dođu. Koliko će posetilaca biti možemo samo da nagađamo, ali indikativno je da iako nastup nije zvanično najavljen, već imamo mnogo upita turističkih agencija iz Rusije i Engleske koje žele da organizuju dolazak na Jaz. Takođe, činjenica je da će zbog ovog događaja turistička sezona u Budvi biti produžena, a samo će Madonina ekipa koja će raditi na realizaciji koncerta imati više od 1.000 noćenja - zaključio je Ćatović.

U Evropi 15 nastupa

Madonina turneja „Sticky & Sweet“ na kojoj promoviše novi album „Hard Candy“ počinje 23. avgusta nastupom u Kardifu, a u okviru evropskog dela turneje, Madona će održati 15 koncerata u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Holandiji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Italiji, Portugaliji i Crnoj Gori.

Madona svetsku turneju (ukupno 43 nastupa) završava 30. novembra u Meksiku.

Problemi sa avionom

Tokom pregovora jedini problem bila organizacija prevoza tehničke opreme, budući da su piste u Podgorici, Tivtu i Dubrovniku prekratke za „boing 747-400“ kojim se transportuje oprema za koncert.

- Predložio sam da mi preuzmemo obavezu transporta opreme što su menadžeri Madone odbili, ali su prihvatili rešenje koje smo predložili, pa će umesto „boinga“ biti korišćen ruski transportni avion „antonov 124“, poznat pod imenom „Ruslan“ koji koristi kraću pistu - kaže Ćatović.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Selo gori a baba se češlja - Nove epizode - Još 3 dana
Selo gori a baba se češlja - Nove epizode - Još 3 dana
Play - Beovizija - Da li je bilo kašnjenja ?
Beovizija - Da li je bilo kašnjenja ?
Play - Anđa muva Džoni Depa
Anđa muva Džoni Depa
Play - Farma - Dve manekenke za Sašu Ćurčića
Farma - Dve manekenke za Sašu Ćurčića
Play - Severina - Muškarcu samo treba kurva - Šokantni spot
Severina - Muškarcu samo treba kurva - Šokantni spot
Play - Dugo toplo leto
Dugo toplo leto
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt