Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Maca pravi nove skandale
12.12.2008.
Izvor: Press Online

Maca pravi nove skandale
Zbrka.com

Ako je neko pomislio da su mutne devedesete, kada se ljudima javno pretilo, daleko iza nas, ponašanje Dragana Marinkovića Mace ga je definitivno razuverilo.

On je, naime, u subotu uveče u emisiji „Najgori od sve dece“ poručio novinarki „Pulsa“ Milici Crnogorac da će „proći kao Petar Luković“.

Povodom ovog ispada oglasio se i glavni urednik magazina Branislav Bjelica. On je već poslao zahtev produkcijskoj kući „Emoušn“ i Televiziji B92 da upute javno izvinjenje prozvanoj novinarki i ograde se od ovog Marinkovićevog postupka.

- Svako ima pravo da uputi javnu kritiku i novinarka „Pulsa“ je to i uradila. Stojim iza toga da je Maca izneo ozbiljnu pretnju u emisiji „Najgori od sve dece“. Milica nije napisala ništa uvredljivo, a čak i da jeste, što je u „Pulsu“ nemoguće, a to tvrdim kao glavni urednik, ovo nije način da onoliki čovek preti jednoj devojci. Ne može javno da se preti da će neko proći kao „taj i taj“ - a bilo je jasno da Marinković misli na batine koje je Petar Luković svojevremeno dobio zbog jednog teksta - kaže Bjelica.

- Nemamo mi ništa protiv Mace lično, bio je kod nas na naslovnoj strani, radili smo intervju sa njim i tada se nije bunio jer je bio zadovoljan. Radi se o tome da ne može nikome da se preti, naročito ne pred nekoliko miliona ljudi, a pogotovo novinaru - zaključuje urednik „Pulsa“.

Zbog ove neprijatnosti, novinarka Milica Crnogorac konsultovala se sa svojim advokatom i preuzeće određene korake u skladu sa zakonom.

Maca: Dao sam joj prijateljski savet

Voditelj Dragan Marinković Maca tvrdi da nije izneo pretnju novinarki „Pulsa“ već da joj je samo dao „prijateljski savet“.

- Ne znam ni ko je ta žena i nisam imao nameru ni da joj pretim, niti da je uvredim već da joj dam prijateljski savet da bude pravi novinar, a ne kolumnista. Petra Lukovića sam pomenuo isključivo zbog toga što je on bio perjanica srpskog novinarstva, a danas radi kao kolumnista u jednom tabloidu, pa sam poručio novinarki da pripazi da se ne bi to i njoj desilo - rekao je Marinković za „Alo!“.

Ovim povodom kontaktirali smo sa portparolom produkcijske kuće „Emoušn“ Marinelom Kvapil, kao i sa prvim čovekom Televizije B92 Veranom Matićem, međutim, i posle višebrojnih pokušaja, na njihove brojeve telefona niko se nije javio.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Miloš Bojanić - Srbomrzac Maca vodi Guču
Miloš Bojanić - Srbomrzac Maca vodi Guču
Play - Goca Tržan - Tetovaža
Goca Tržan - Tetovaža
Play - Sajko u Operaciji Grand
Sajko u Operaciji Grand
Play - Kako su nekada izgledali učesnici VB VIP 2010
Kako su nekada izgledali učesnici VB VIP 2010
Play - Zeka Milioner baknrotirao
Zeka Milioner baknrotirao
Play - Selo gori dobitnik Beogradskog pobednika za najbolju seriju
Selo gori dobitnik Beogradskog pobednika za najbolju seriju
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt