Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Lutkama sa naslovnih strana važnija slava od para
30.01.2009.
Izvor: 24 sata

Lutkama sa naslovnih strana važnija slava od para
Zbrka.com

Poznate devojke koje su se fotografisale za naslovne strane „muških” časopisa u malom istraživanju „24 sata” kažu da im je najbitnije kako izgledaju na slikama, kao i da im honorar nije presudan.

Mnoge glumice, pevačice i ostale “-ice”, pokušale su da dostignu ili povrate slavu obnaživanjem za naslovnu stranu “muških” časopisa, a prema njihovim rečima to su dobro i naplatile. Prema rečima Katarine Ostojić Kaje, koja se slikala za “Maxim” primarni motiv je bio da pokaže svoju lepotu.

- Ne bojim se da ono što je lepo na meni i u meni pokažem javnosti. To je bilo lepo iskustvo i želela sam da se oprobam u nečem po prvi put. To je uticalo na moju karijeru i na povećanu medijsku pažnju, pošto ljudi vole da vide lepo telo - rekla je Kaja za “24 sata” i dodala da je honorar za njeno slikanje iznosio nekoliko hiljada evra.

Da se takvo fotografisanje plaća po nekoliko hiljada evra potvrdile su još dve učesnice VIP Veliki Brat, koje su se obnažile za Plejboj, glumica Danijela Vranješ i manekenka Anastasija Buđić.

I fotografije glumice Kaline Kovačević u FHM izazvale su veliku medijsku pažnju.

- Gledala sam fotografije nekih stranih glumica koje su mi dale ideju za moje fotografije. Slikanje nije nimalo uticalo na moju karijeru, jer vas reditelj uzima zbog toga kakva ste glumica, a ne kako izgledate u kupaćem. Ako vas uzima zbog toga, onda je loš reditelj - kaže Kalina.

Motiv Olje Crnogorac da se slika za Maxim bio je lične prirode.

- Pošto se dugo bavim sportom želela sam da napravim fotografije koje nisu vulgarne i koje ću moći da gledam kada ostarim. Slikanje sigurno nije naškodilo mojoj karijeri. - kaže Olja, koja tvrdi da je dobila honorar od nekoliko hiljada evra.

Honorari tajna

Prema rečima Duška Petričića, PR menadžera iz Attica Medie, koji imaju licence za magazine Plejboj i Maxim, honorari žena koje se slikaju za ove časopise poslovna su tajna.

„Prema licenci magazina Maxim, koji izlazi u mnogo zemalja sveta, nijedna osoba, bez obzira na to koliko je poznata, ne dobija honorar za slikanje u ovom časopisu. Kod Plejboja je malo drugačija situacija i tu se potpisuje ugovor o honoraru sa svakom devojkom posebno i on varira uz zavisnosti od njene popularnosti”, objašnjava Duško Petričić za „24 sata”.

Dženifer Aniston odbila Plejboj i 10 miliona dolara

Pošto je video njene provokativne fotografije u magazinu „GQ”, Hju Hefner je ponudio Dženifer Aniston da se slika za „Plejboj”, ali je ona to odbila. Makismalna suma koju joj je ponudio, a koja se pominje, jeste neverovatnih deset miliona dolara.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Porodila se Olja Karleuša
Porodila se Olja Karleuša
Play - Sajam dekoltea na srpskoj estradi
Sajam dekoltea na srpskoj estradi
Play - Gde letuju folk zvezde
Gde letuju folk zvezde
Play - Marina izbačena sa Farme
Marina izbačena sa Farme
Play - Danijela Vranić - Nepristojna ponuda
Danijela Vranić - Nepristojna ponuda
Play - Pomirili se Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda?
Pomirili se Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda?
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt