Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Li Men - Eva bi prodala i Ekrema za pobedu
29.12.2010.
Izvor: Press Online

Li Men - Eva bi prodala i Ekrema za pobedu
Zbrka.com

Ako je gospođa Ras zaista toliko bolesna i stara koliko priča, ne znam šta je tražila na „Farmi"! Nije istina da ne plaćam alimentaciju ćerki iz prvog braka. Bane nije zaljubljen u Katarinu, već u Jelenu Stožinić.

Muzičar i bivši farmer Nikola Kostić - Li Men (43) nakon izlaska sa Pinkovog seoskog imanja u Lisoviću bez cenzure priča o krađama, spletkama i lažnim ljubavima na „Farmi". Iako je publika od njega očekivala da napravi haos u popularnom rijalitiju on se svojim stavovima provukao neprimetno i došao do samog finala.

- Nije tačno da nisam imao stav, kako su mnogi govorili, nego sam ćutao jer nisu bili dorasli mog komentara. Tamo se svi biju da imaju neko svoje „ja", a onda ga pogaze kroz par dana. Hteo sam da budem nenametljiv jer moj život se ne završava sa „Farmom", što tamo većina njih nije shvatila, već gaze preko mrtvih kao da su im poslednji dani.

Zašto si Jovani napisao pismo u kom tražiš od nje da se udalji od tebe jer ti je žena ljubomorna?

- Jovana je velika maza i ona ima takav odnos sa svima. Ja nisam hteo da se to naše druženje pogrešno protumači i zato sam našao načina da joj stavim do znanja da se udalji. Znam da bi to mojoj Svetlani smetalo i da bi javnost napravila od muve slona.

Znači li to da se plašiš sadašnje supruge? Planirate li da imate zajedničko dete?

- Ljubav je široka i podrazumeva to da je volim i plašim je se. Sve to što komplikovanost ljubavi podrazumeva mi imamo u našem odnosu i ne znam šta je tu nelogično. Mislim da nećemo imati zajedničko dete pošto imamo neke druge planove koji se kose sa tim, ali nikad se ne zna.

Na imanju si stalno pričao o Svetlani i njenoj ćerki Anabeli, dok svoje dete iz prvog braka nisi ni pomenuo.

- To je zato što sam se dogovorio sa mojom bivšom suprugom da naše dete ne pominjem u medijima. Ona je tako tražila i ja sam to poštovao. Kristina ima deset godina i živi u Londonu i najvažnija mi je na svetu. Anabelu Svetlaninu ne odvajam od svog deteta i zbog njih dve sam se ponekad ustručavao da na „Farmi" kažem sve što imam, jer sam mislio kakvu ću poruku njima poslati. Kiki je kod mene u srcu i moja krv bez obzira što je često ne viđam.

Kružile su priče da ne plaćaš alimentaciju?

- To nije tačno! Imam odsečak i uplatnicu za svaki plaćen mesec. Pre „Farme" sam se čuo sa bivšom suprugom i rekao joj samo da neću biti u mogućnosti ovo vreme koje sam u rijalitiju da joj dajem novac. Tako da ću ova tri meseca platiti odmah nakon novogodišnjih praznika. Tu priču mora da je Eva Ras izmislila.

Zašto te Eva toliko nervira?

- Ako je zaista toliko bolesna i stara koliko priča, ne znam šta je tražila na „Farmi"! Mislim da je njen namćorizam bio taktika, jer ne mogu da verujem da je takva u privatnom životu. Loše je odigrala ovu ulogu jer ona bi na zicer pobedila da je od početka bila normalna i nije se svađala sa svima. Ušla je kao veličina i to nije znala da iskoristi. Ona se jedina sama prijavila za rijalliti dok smo svi mi ostali pozvani. Prodala bi ona i Ekrema za pobedu!

Stalno si prevrtao očima na komentare Katarine Živković. Zašto joj nisi sasuo u oči šta misliš?

- Hoću da ostanem dobar sa Sašom Popovićem, zato nisam progovorio. Za Katarinu mislim da je nedovoljno artikulisana pevačica i devojka koja nema svoje „ja". Sa Bakijem i Banetom je igrala igru „hoću kakim, neću kakim", a zgadila mi se priča kada sam čuo da je htela da skine muža Sanji. Boga pitaj šta nju još drži na „Farmi" i koje su to teorije zavere.

Da li je istina da su vam nestajale stvari sa farme?

- Tamo se stalno krade. Ekrem stalno, a ja sam svoje cipele posle nekoliko dana našao u đubretu. Marijan je možda organizovao svoju pobedu.

Da li se Bane zaljubio u Kaću?

- Seksa nije imao, to je sigurno, a sa Katarinom je fingirana priča! Jelena Stožinić je Banetova prava ljubav. Jednom mi je rekao da voli devojke kao što je ona, i kao prijatelja, i kao devojku!

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Nada Topčagić - Miloš je matora torokuša
Nada Topčagić - Miloš je matora torokuša
Play - Dragana Mirković - Zimovanje od 15.000 evra
Dragana Mirković - Zimovanje od 15.000 evra
Play - VB 2011 - Striptiz uživo
VB 2011 - Striptiz uživo
Play - Lukas snima seriju o svom životu
Lukas snima seriju o svom životu
Play - Seka snima pesmu u tehno fazonu
Seka snima pesmu u tehno fazonu
Play - VB 2009 - Trandže
VB 2009 - Trandže
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt