Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Kuća snova - Večeras finale
12.07.2008.
Izvor: Press Online

Kuća snova - Večeras finale
Zbrka.com

Posle tri meseca provedena pred kamerama na gradilištu, večeras će jedan par konačno postati vlasnik kuće snova, vredne 500.000 evra

Posle tri meseca svakodnevnog emitovanja, TV serijal „Kuća snova" biće završen večeras. Tokom finalne emisije biće proglašen pobednik, koji će u trajno vlasništvo dobiti kuću čija je vrednost u međuvremenu porasla na čak 500.000 evra. Gledaoci će moći da glasaju za svoje favorite večeras do 22.05 sati, a pobednik će biti poznat tačno sat vremena kasnije.

Prva emisija serijala „Kuća snova" emitovana je na programu televizije B92 12. aprila.

Dvanaest parova koji su došli na gradilište tada je dočekao samo temelj, na osnovu kojeg nisu mogli ni da naslute kako će kuća izgledati tri meseca kasnije. Svake subote po jedan par majstora dobijao je otkaz, a prvi su s gradilišta otišli Aida i Nebojša Mikić 26. aprila. Gledaoci su i narednih nedelja odlučivali o sudbini majstora, sve do prošle nedelje kad su otkaz dobili Divna i Zoran Mustecić iz Zlota. Posle njihovog odlaska, na gradilištu su ostali samo Dragana i Predrag Janićijević i Saška Luković i Saša Petrović.

Par koji do kraja glasanja bude sakupio veći broj glasova dobiće u trajno vlasništvo kuću od oko 250 kvadrata, koja je izgrađena u skladu s najnovijim dostignućima građevinarstva. Poseduje luksuzan bazen, opremljena je sistemima za podnu i zidnu klimatizaciju, sistemom za centralno usisavanje i u potpunosti napravljena kao „štedljiva kuća" kad je u pitanju potrošnja energije. Tokom gradnje recikliran je sav otpad, a opremu za reciklažu dobiće i par koji se useli u kuću snova.

Završetkom serijala „Kuća snova" Srbija će postati prva zemlja u regionu u kojoj je emitovan ovako složen televizijski format, koji je do sada zabeležio rekordnu popularnost u 11 zemalja širom sveta.

Za kuću punu života

Beograđani Dragana i Predrag u braku su 18 godina i imaju petoro dece, uzrasta od šest do 17 godina. Dragana je profesor klavira i engleskog jezika i ima 50 godina, a njen dve godine mlađi suprug Predrag magistrirao je na Saobraćajnom fakultetu. Nakon dugogodišnjeg podstanarskog života, pre 11 godina uselili su se u jedan beogradski lokal, u kome i danas žive. Na gradilište su došli sa željom da svojoj deci obezbede bolje uslove za život, odnosno dom pun ljubavi, radosti i osmeha. Tokom poslednje nedelje vodili su kampanju pod sloganom „Za kuću punu života", kojom su pokušali da ubede gledaoce da baš oni zaslužuju ključeve kuće snova.

Gledaoci za ovaj par mogu da glasaju pozivanjem broja 0780 100 100 i unošenjem broja 05 ili slanjem SMS poruke sadržine: PAR_05 na broj 5656.

Za venčanje snova

Nišlije Saška i Saša imaju po 23 godine, studenti su Ekonomskog fakulteta i žive sa roditeljima. Iako su pohađali istu gimnaziju, upoznali su se tek na fakultetu i nerazdvojni su već četiri godine. Sašu zanima sve što ima veze sa elektronikom, voli sport, a najveća strast su mu brzi automobili. Saška je zaljubljenik u romantične komedije, latinoameričke serije, prirodu i životinje. Oni smatraju da bi kuća snova za njih bila najbolji osnov za početak zajedničkog života. Poslednje nedelje serijala vodili su kampanju pod sloganom „Za venčanje snova" i gledaoce uveravali da glasaju za njih.

Gledaoci za ovaj par mogu da glasaju pozivanjem broja 0780 100 100 i unošenjem broja 12 ili slanjem SMS poruke sadržine: PAR_12 na broj 5656.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Vlado Georgijev - Novi album
Vlado Georgijev - Novi album
Play - Ana Nikolić upisala Fakultet za dizajn
Ana Nikolić upisala Fakultet za dizajn
Play - Kafana koju Nataša traži nije Dačino vlasništvo
Kafana koju Nataša traži nije Dačino vlasništvo
Play - VB 2009 - Lažna premijerova ćerka proganja Manuela
VB 2009 - Lažna premijerova ćerka proganja Manuela
Play - Veliki brat VIP u novoj scenografiji
Veliki brat VIP u novoj scenografiji
Play - Farma - Još jedan skandal
Farma - Još jedan skandal
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt