Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Kuća snova pokrivena
07.06.2008.
Izvor: Press Online

Kuća snova pokrivena
Zbrka.com

Šest preostalih parova u rijalitiju „Kuća snova" zajedno s novinarima proslavilo izlivanje druge ploče i postavljanje krovne konstrukcije

Rijaliti-serijal „Kuća snova" televizije B92 ulazi u dramatičnu završnicu. Juče su majstori takmičari obavili možda najteži, ali svakako najslađi zadatak koji je pred njih postavio nadzornik gradnje Siniša Đošan, i buduću kuću snova stavili pod krovnu konstrukciju.

Ko će zaista na kraju spavati pod tim krovom znaće se kroz nekoliko nedelja, a jedan par će od tog sna morati da odustane već danas, kada će televizijska publika odlučiti ko će od preostalih graditelja dobiti - otkaz.

Na gradilištu „Kuće snova" u Rakovici u petak je bio najveseliji dan u proteklih osam nedelja, od početka serijala. Podizanje krova majstori su na gradilištu proslavili u društvu novinara, tradicionalno, uz prasetinu i dobro raspoloženje, a zajedno s njima slavili su i najodgovorniji čovek na gradilištu, nadzornik gradnje Siniša Đošan, i voditeljka serijala Jelena Helc. Novinari su mogli da se uvere u kvalitet izvedenih radova, ali i da razgovaraju sa onima koji su zaslužni za to što je krov podignut nepunih osam nedelja po dolasku majstora na gradilište.

Tako smo saznali od Milice da Velimir nekada ne može ni u snu da ćuti, a njemu najviše smeta kada ga neko nazove Veselin.

- Zato bih najviše voleo da Veselin ispadne da me više ne zovu njegovim imenom - najglasniji je bio Velja iz Niša.

Međutim, ni Veselin, kome se reaktivirala povreda iz vojske, nije mu ostao dužan.

- E, baš zato što ti to želiš neću ti priuštiti to zadovoljstvo - poručio mu je Veselin dok mu je supruga Jelena masirala zavijenu ruku.

Za posluženje su bile zadužene Divna i Saška, a u sečenju pečenja pomogao im je Zoran. Ove dve domaćice napravile su i tortu za goste. Dušan i Mirjana ozbiljno su shvatili ulogu vođe i posmatrali kako se ko ponaša prema gostima, a Dušan nije ispuštao iz vida Velimira, koji nije prestajao da priča. Dragana i Peđa su za to vreme vodili računa o jedinom sigurnom stanaru „Kuće snova", psu Šušku, koji nije propustio priliku da obavi nuždu nasred trpezarije.

Svih šest parova ponosno nam je pokazalo svoje remek-delo i nadvikivali su jedni druge ne bi li nam što bolje objasnili šta će biti u kojoj prostoriji.

Na početku TV serijala „Kuća snova" takmičilo se 12 parova i svaki od njih uložio je deo svog vremena i truda kako bi dočekali trenutak podizanja krova. Sreću da u tome zaista i učestvuje zaslužilo je samo šest preostalih parova. Oni su tokom prošle nedelje završili sve pripremne radove, izlili drugu ploču i konačno stigli do postavljanja krovne konstrukcije. Ta nedelja je u produkcijskoj kući „Adventidž" ocenjena kao jedna od najuspešnijih, a osim prošlonedeljnih i ovonedeljnih šefova gradilišta - Zorana i Divne i Dušana i Mirjane - zaslugu za uspešan završetak ove faze radova imaju svi parovi koji su u petak slavili, kao i oni koji su prethodnih nedelja dobili otkaz s gradilišta.

Takmičari promenili pravila

Tokom najzahtevnije faze radova majstori su pokazali i motivisanost da se aktivno uključe u menjanje pojedinih pravila serijala. Tako su tokom ove nedelje od produkcijske kuće „Adventidž" zatražili promenu sistema glasanja. Njihov predlog je prihvaćen, pa će sve do kraja serijala svi biti pred otkazom, a odluku o otkazu donosiće isključivo gledaoci. Majstori su ovakav zahtev obrazložili velikim stresom koje glasanje nosi i željom da borba bude što pravednija.

Dakle, gledaoci za svoje favorite mogu glasati pozivom na broj 0780 100 100 i izborom tastera s rednim brojem para za koji glasaju (odnosno para za koji žele da ostane na gradilištu), ili slanjem SMS poruke na broj 5656 u formatu: PAR_redni broj (npr. za glasanje za par pod rednim brojem jedan, SMS poruka treba da glasi: PAR 1).

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Seka - Na svadbu zabranjeno dovoditi decu
Seka - Na svadbu zabranjeno dovoditi decu
Play - Žika Jakšić - Loš start
Žika Jakšić - Loš start
Play - Emina - Evrosong me više ne zanima
Emina - Evrosong me više ne zanima
Play - Severina raskinula sa Slavkom?
Severina raskinula sa Slavkom?
Play - Jelena Janković ima novog dečka
Jelena Janković ima novog dečka
Play - Čanak i Jelena Žeželj na Kopaoniku
Čanak i Jelena Žeželj na Kopaoniku
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt