Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Kuća snova - kuća duhova
13.11.2008.
Izvor: Alo

Kuća snova - kuća duhova
Zbrka.com

Približavajući se čuvenoj kući snova u beogradskom naselju Rakovica, izgledalo je kao da ulazimo u neki napušteni grad na Divljem zapadu.

Fijuk vetra od kojeg se ježi koža lagano je pomerao rampu koja je branila ulaz „neovlašćenim licima“ na teritoriju zbog koje su se ne tako davno prolivali znoj i suze.

Čuvar u neobično velikoj „kućici“ zaustavljao je sve koji su izbliza želeli da bace pogled na kuću duhova, koja je spustila šalone na prozorima i pala u zimski san još letos.

Prošlo je svega nekoliko meseci od predaje ključeva, a velelepna gajba je već počela da se raspada. Od komšija smo saznali da „niko živ mesecima nije bio, a kad će neko da dođe - nemamo pojma!“ Dovoljno je pogledati mesto na kojem je nekada stajao znak „Kuća snova“ - otpao je, a nezvanično smo saznali da je njegovo lepljenje koštalo 600 evra! Alal vera za lepak!

I od okoline nas je uhvatila blaga jeza: razbacani građevinski materijal i zemlja, kao da je pre minut prošao rovokopač, korov koji pretenduje da nadvlada žgoljavo cveće... Nema šta, klasična srpska kuća snova sa okućnicom!

Zvaničnici iz produkcijske kuće „Adventage“ za „Alo!“ kažu da je pitanje dana kada će se pobednici serijala Saša Petrović i Saška Luković iz Niša useliti. Ali, takvu informaciju smo dobijali i kada smo sa njima kontaktirali krajem leta, i tokom oktobra.

- Licencom nije predviđen rok kada oni moraju da se usele u skupoceni dom, a mi smo napravili korektan dogovor da dok ne daju ispite u ovom ispitnom roku pokrijemo troškove održavanja kuće snova - rekla je Sandra Lalatović, PR menadžer kuće „Adventage“, i dodaje da su glasine da je njihova produkcijska kuća otkupila kuću od pobednika i prodala je drugom vlasniku netačna.

Mladi par sa juga Srbije još nije zvanično uknjižio grandioznu nekretninu na svoje ime.

- Naš plan je da kada damo ispite u novembarskom roku počnemo da se pakujemo, što znači da ćemo doći u Beograd već za mesec dana - kaže Saša Petrović za „Alo!“.

Nišlija nam je otkrio da je pre nekoliko nedelja i zvanično zaprosio svoju dragu, a venčanje je zakazano za proleće.

- Prvo smo želeli da svadba bude do Nove godine, ali su žene zapele da to obavimo po lepom vremenu - zaključio je Petrović. I. Romanić -

Janićijevići: Nismo još dobili automobil

Bračni par Janićijević su za dlaku izgubili kuću koja je bila njihov veliki san.

- Ne znam šta se dešava i zbog čega se Saša i Saška još nisu uselili. Videli smo se nedavno u Popovcu i razgovarali o tome. Ne bih da komentarišem više jer sam radostan što i mi gradimo svoj dom - kaže za „Alo!“ Peđa Janićijević, glava porodice koja živi u izlogu.

Njima se pre nekog vremena javio anonimni donator, koji je rešio da im pomogne da sazidaju kuću na Miljakovcu.

- Lokacija je ono o čemu smo sanjali. Blizu je škola i prirodni je ambijent. Zasad nam je tajanstveni gospodin donirao 10.000 evra, što je pokrilo građevinske dozvole, priključke za struju i vodu. Obećao je da će nam pomoći do kraja - otkriva Peđa.

Zanimljivo je da Janićijevići još nisu dobili „fabiju karavan“, koja je, kako kažu organizatori, parkirana u garaži kuće snova.

- Nismo insistirali na preuzimanju jer tamo gde stanujemo nema mesta za parkiranje. Dešava se da huligani lupaju automobile. „Adventage“ nam je nekoliko puta usmeno saopštio da treba da rešimo to sa automobilom. Kada se preselimo u našu novi kuću, tražićemo da nam ga isporuče - objasnio je Janićijević.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Natalija je trudna?
Natalija je trudna?
Play - Seka i Vejko - Prva godina ljubavi
Seka i Vejko - Prva godina ljubavi
Play - Sergej Trifunović - Zatezanje očnih kapaka
Sergej Trifunović - Zatezanje očnih kapaka
Play - Aco Pejović - Estrada nije za žene
Aco Pejović - Estrada nije za žene
Play - Svi kod Džoleta
Svi kod Džoleta
Play - VB 2009 - Najveći biseri
VB 2009 - Najveći biseri
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt