Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Kraj za Milionera
07.10.2009.
Izvor: Blic

Kraj za Milionera
Zbrka.com

Pre nekoliko dana počela je nova programska šema na Televiziji B92 i mnogi su bili začuđeni kada su primetili da na programu nema popularnog kviza „Milioner” koji vodi Ivan Zeljković Zeka. Ugovor Zeljkovićeve kuće „Advantage” i TV B92 je istekao i trenutno je neizvesna sudbina popularnog kviza, koji je uvek imao visoke rejtinge.

- Istekao je ugovor koji smo potpisali za „Milionera” sa Televizijom B92. Iako smo izuzetno zadovoljni saradnjom i partnerskim odnosom sa B92, za nastavak saradnje je nedostajalo novca. TV B92 je obezbedila 80 odsto sredstava za kviz, a 20 odsto je bio suviše veliki rizik za sve nas - priča za „Blic” Zeljković i objašnjava kakav je ugovor njegove kuće „Advantage” sa vlasnikom licence za kviz „Milioner”.

- Ugovor je veoma skup. Mi smo već potpisali ugovor sa vlasnicima „Milionera” na sledeće dve sezone i drago nam je da imamo razumevanje i podršku sa njihove strane. Oni su nam čak predložili da i ne bi bilo loše da napravimo pauzu od šest meseci ili godinu dana, jer kviz već sedam godina ide bez većih prekida u Srbiji. Taj obrazac su već primenili u mnogim zemljama, kao što su Bugarska i Hrvatska, gde su pauze bile godinu - odnosno dve - priča Zeljković koji bi pristao i da ne vodi kviz, ako bi to bilo bitno za produkciju.

- Svakako da bih pristao, ako su svi koji su uključeni u projekat uvereni da bi to bilo bolje rešenje za sam kviz. Ne bih voleo da se neko uči na „Milioneru” i da pravi neke početničke greške, jer je produkcija kviza na zaista visokom nivou. I u svetu i kod nas zahteva adekvatnog voditelja. Svakako, meni će biti jako teško, ali sam uvek spreman da učinim tako nešto ukoliko će to biti dobro za kviz - kaže Ivan Zeljković koji ne želi da otkrije sa kojim TV kućama pregovara oko emitovanja „Milionera”.

- Svaki TV entitet koji ima nacionalnu pokrivenost, prema uslovima engleskih producenata, ima mogućnost da otkupi prava za emitovanje. Kada govorimo o domaćim stanicama, iskreno, imamo super partnerski odnos sa B92 i voleo bih da tamo nastavimo emitovanje, a mislim da je prema rejtingu „Milioneru” mesto na RTS-u ili „Pinku” kao dvema vodećim stanicama - dodaje Zeka, čija kuća radi i nekoliko drugih projekata.

- Za sada u Srbiji emitujemo „Keš Taxi”, u Srbiji i Sloveniji bi trebalo da u januaru krene „Narod protiv”, dok bi u BiH na „Mreži plus” trebalo da isti kviz krene na proleće. Imamo i neke nove koprodukcije u Makedoniji u planu, mada moram da priznam da je sve jako usporeno zbog krize.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Televizija Pink 15 - Mitrović slavio do zore
Televizija Pink 15 - Mitrović slavio do zore
Play - Jasmina i Mika dobile šut kartu
Jasmina i Mika dobile šut kartu
Play - Maradona, Kusturica i Nele Karajlić na sceni
Maradona, Kusturica i Nele Karajlić na sceni
Play - Mićko ulazi u kuću Velikog brata
Mićko ulazi u kuću Velikog brata
Play - Jelena Karleuša fizički napala novinare
Jelena Karleuša fizički napala novinare
Play - Rat misica na Farmi
Rat misica na Farmi
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt