Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Košava - Nova BK Televizija
16.09.2008.
Izvor: Press Online

Košava - Nova BK Televizija
Zbrka.com

Milomir Marić novi je glavni i odgovorni urednik TV Košava, uz Vanju Bulića pokušaće da napravi kopiju BK TV

Milomir Marić novi je glavni urednik TV Košava. Poznati srpski novinar i publicista pokušaće da, kako otkriva za Press, televiziji s nacionalnom frekvencijom promeni vizuelni identitet i, uz kvalitetan program i nove ljude, stvori medijsku kuću koja će ličiti na BK TV u vreme najveće slave. Marićevo prvo poznato pojačanje je Vanja Bulić, kome je poverio ulogu urednika zabavnog programa:

- TV Košavu moram potpuno da preporodim, a bićemo kao BK u doba najvećeg procvata, samo s jačim zabavnim programom - kaže Marić, i dodaje:

- Svestan sam toga da sam na sebe preuzeo naizgled nemoguću misiju, ali sam impresioniran i time koliko je vlasnik televizije Košava spreman da uloži u njen razvoj. Napraviću televiziju sa statusom, ugledom, koja će istovremeno biti i komercijalna, a neće podilaziti najnižem ukusu. Može i „Grand" i „Bravo šou", ali po ugledu na italijanske šou-programe. Imaćemo i nešto francuskog šmeka. U toku je izgradnja tri ogromna studija u Zemunu, kakve nema nijedna ovdašnja televizija. Angažovali smo italijanske scenografe, koreografe i dizajnere zato što su najbolji u Evropi - otkriva Marić za Press.

Marić je rekao i da već pregovara sa TV zvezdama, koje će biti regrutovane iz redova dobrih autora koji su trenutno nezadovoljni statusom u svojim medijskim kućama i traže nove prilike za napredovanje u karijeri:

- Vanja Bulić je urednik zabave, a da bismo bili velika televizija, moramo da imamo i velike zvezde. Danas imamo situaciju da su najbolji autori nezadovoljni statusom na svojim televizijama, tako da ću im ponuditi najbolje uslove da bi postali deo mog tima. Znam da je sve to skupo, ali u priču će se uključiti i najbolje marketinške agencije i brojni sponzori, koji će u ovim planovima naći svoj interes. Uskoro stižu velika pojačanja - rekao je bivši urednik BK TV i časopisa „Profil".

Ne spavam već mesec dana!

Milomir Marić rekao je i da je ostalo samo nekoliko nedelja do završetka izgradnje studija neophodnih za temeljni preporod TV Košave i da je njegov životni tempo u ovom periodu - ubitačan.

- Za dva meseca biće izgrađena sva tri studija. Već mesec dana ne spavam. Ako me neko vidi kako spavam negde u gradu, neka me samo pokrije, a ja ću nastaviti da radim čim se probudim - sa osmehom je rekao Marić.

Zbrka.com
kosava-nova-bk-televizija-2

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Otkazan koncert grupe Tokio Hotel
Otkazan koncert grupe Tokio Hotel
Play - Jelena Karleuša otkriva detalje svadbe
Jelena Karleuša otkriva detalje svadbe
Play - Kajin menadžer uhapšen zbog podvođenja
Kajin menadžer uhapšen zbog podvođenja
Play - Ranjeni Orao - Film
Ranjeni Orao - Film
Play - Anđa i Bred usvajaju dete iz Bosne ?!
Anđa i Bred usvajaju dete iz Bosne ?!
Play - Ivan Gavrilović - Natalija ispada ološ i kurva
Ivan Gavrilović - Natalija ispada ološ i kurva
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt