Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Ko bi rekao da će Bred Pit postati zvezda
08.04.2010.
Izvor: Press Online

Ko bi rekao da će Bred Pit postati zvezda
Zbrka.com

Doajeni srpskog glumišta Milena Dravić, Gorica Popović i Božidar Nikolić poručuju da nisu ni sanjali da će njihov holivudski kolega Bred Pit, s kojim su snimili film „Tamna strana sunca" 1988. godine, postati svetski slavan! Oni za Press kažu da je Bred sa suprugom Anđelinom Džoli posetio Crnu Goru da bi evocirao uspomene sa snimanja svog prvog velikog filma.

- Sigurno su mu se probudila sećanja sa snimanja našeg filma, počeci karijere se nikada ne zaboravljaju. Hteo je supruzi Anđelini da pokaže mesto odakle je započeo veliki glumački pohod! - kaže Milena Dravić.

Bio je zavodnik

Ona se za Press prisetila snimanja filma u kom je glumila Bredovu majku.

- Bio je vrlo mlad, pamtim ga kao skromnog mladića. Bio je izuzetno zainteresovan za glumu i disciplinovan u izvršavanju svojih zadataka. Sećam se da sam ja, kao njegova majka, u filmu imala neki psihički problem. Sa njim je tada glumila još jedna američka glumica, ali ona kasnije nije ništa postigla u svetu glume, dok je taj simpatični dečak postao zvezda Holivuda! Ne bih da komentarišem Bredov tadašnji glumački talenat, jer film nikad nisam odgledala - kaže Milena.

Gorica Popović otkriva da je Bred i u to vreme bio veliki zavodnik.

- Jurile su ga Nemice, koje su letovale u Crnoj Gori! Pamtim ga kao simpatičnog, jednostavnog momka i velikog profesionalca, koji je uvek na vreme dolazio na snimanje. Kada je došao u Budvu, čini mi se da nije bio najsigurniji gde se obreo. Kasnije se opustio, bio je veoma druželjubiv i uvek nasmejan. Dok smo zajedno snimali ništa nije nagoveštavalo da će postići toliki uspeh u karijeri! - kaže Gorica.

Bred Pit u filmu Tamna strana sunca

Film „Tamna strana sunca" režirao je Božidar Bota Nikolić, koji se za Press prisetio trenutka kada se odlučio da glavnu ulogu dodeli Bredu Pitu.

Zvezdaš u duši

- Izabrao sam ga na kastingu u „Metro Golden Majeru", i to među 400 prijavljenih kandidata! U najužem izboru bila su trojica glumaca, i tada nisam imao dilemu da li ću mu dati ulogu. Kada sam mu saopštio da je izabran, Pit je otrčao do travnjaka i počeo da skače od sreće i pravi kolutove. Početkom devedesetih, kada je Crvena zvezda harala Evropom, došao je u Beograd da me poseti.

Odveo sam ga na utakmicu, ne sećam se tačno s kim je Zvezda igrala. Bio oduševljen kada je na „Marakani" video 100.000 ljudi i glasno je navijao za Zvezdu - priseća se poznati reditelj, i dodaje da žali što se nisu sreli prilikom nedavne Bredove posete Crnoj Gori:

- Nisam znao da dolazi u Crnu Goru, inače bih sigurno otišao da ga vidim. Sećam se da je obožavao Kotor i, pre svega, Perast, i da je svaku pauzu na snimanju koristio da poseti ta mesta. Govorio je da će kad-tad da kupi kuću u Crnoj Gori. Možda je sada odlučio da sebi ispuni tu želju!

U srpskom filmu zaradio 10.000 $

U leto 1988. u Crnoj Gori snimljen je film „Tamna strana sunca", u kojoj je Bred Pit dobio svoju prvu glavnu ulogu u karijeri. Tumačio je mladog Amerikanca koji je došao na Jadran da pronađe lek za oboljenje kože. Za tu ulogu Pit je dobijao tačno 1.523 dolara nedeljno, a snimao je sedam nedelja (ukupno zaradio oko 10.000 dolara), a danas po filmu inkasira i do 35 miliona dolara!

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Dvor - Maja htela da bije Bebi Dol
Dvor - Maja htela da bije Bebi Dol
Play - Tošić vara Karleušu?!
Tošić vara Karleušu?!
Play - Anabela - Neću da se udam za Mladena
Anabela - Neću da se udam za Mladena
Play - Kako poznati slave Božić
Kako poznati slave Božić
Play - Gagi se požalio - Ja sam žrtva a ne Anabela
Gagi se požalio - Ja sam žrtva a ne Anabela
Play - Đaniju zbog svađe pozlilo u Parovima
Đaniju zbog svađe pozlilo u Parovima
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt