Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Kladionica u milionskom minusu zbog Katarine
15.01.2011.
Izvor: Kurir Info

Kladionica u milionskom minusu zbog Katarine
Zbrka.com

Finalne večeri „Farme“ pevačica bila najlošije plasirana na rang-listi sa kvotom 10, a onda pred proglašenje počele da stižu uplate na nju i po 100.000 dinara.

Kladionica „Maksbet“ je jedina tokom finala „Farme“ omogućila igračima da prognoziraju ko će poslednji izaći sa imanja u Lisoviću, i to joj se obilo o glavu. Te večeri pretrpeli su milionske gubitke zbog, kako sumnjaju, „dojave“ o pobedniku, odnosno velike verovatnoće da se čak šest sati pre proglašenja znalo da će pevačica trijumfovati.

Živkovićeva je tog dana bila ubedljivo najslabije kotirana od šestoro finalista sa kvotom 10. A onda je najednom došlo do velikog obrta. Iznenada su počele da na nju stižu uplate sa ogromnim svotama.

- Nešto posle 18 časova u našu kladionicu je došao čovek i uplatio na Katarinu 50.000 dinara iako je kvota bila 10. Nedugo potom pojavilo se još nekoliko ljudi koji su na njenu pobedu davali između 15.000 i 50.000 dinara. Onda smo počeli da postepeno obaramo kvotu, a kada je posle dva sata već pala na 1,3, ponovo je došla ista ona osoba s početka i na pobedu pevačice uložila 100.000 dinara. Ta situacija je za sve nas bila totalno neprirodna, jer je Katarina važila za apsolutnog autsajdera. Kladionica je zbog svega što se izdešavalo pretrpela veliku štetu i ogroman gubitak - ispričao je Kurirov sagovornik iz „Maksbeta“.

I nikome iz kladionice ni dan-danas nije jasno šta se tu desilo. A mnogi trljaju ruke, jer su tiketi uredno isplaćeni.

Vojtehovski: Ako kladionica sumnja, to je njeno pravo

Dešavanja u kladionici samo su podgrejala spekulacije o nameštanju glasova, ali nisu nimalo uzbudila produkciju „Farme“.

- Produkcija nema nikakav komentar. Ako kladionica sumnja u neregularnost takmičenja, to je njeno pravo - naglasila je Tanja Vojtehovski, PR Pinka.

„Maksbet“: Morali smo da prekinemo klađenje

Povodom onoga što se zbilo tokom finala „Farme“, kladionica „Maksbet“ dostavila nam je i zvanično saopštenje, objasnivši kako je tekao „tok nelogičnosti“.

Mi prenosimo samo najzanimljivije delove.
„Kada je ostalo šestoro farmera, Ekrem Jevrić je bio izraziti favorit. Kvote su u 10 časova ujutru 30.12.2010. godine izgledale ovako: Ekrem Jevrić 1,70, Jovana Pajić 2,80, Marijan Rističević 3,00, Zorana Pavić 5,00, Branislav Janković 5,00 i Katarina Živković - 10,00.

Do tog dana najviše uplata na takmičare imali smo baš tim redosledom, a onda smo u poslednjih nekoliko sati trajanja takmičenja primali uplate samo na Katarinu Živković, iako smo do 18 časova na njenu pobedu imali uplaćeno skromnih 400 dinara.

To znači da smo bili primorani da višestruko oborimo kvotu na njenu pobedu u poslednja tri sata takmičenja, pa je s prvobitnih 10 kvota obarana sve do 1,30, na koju je primljena i poslednja uplata od više stotina hiljada dinara pre nego što smo odlučili da zatvorimo klađenje“, navedeno je, između ostalog, u saopštenju.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Marko pokušao - Sanda nije dala
Marko pokušao - Sanda nije dala
Play - Iznutrice se sručile na Biljanu
Iznutrice se sručile na Biljanu
Play - Severina - Turneja u Srbiji
Severina - Turneja u Srbiji
Play - Veliki Brat VIP od marta
Veliki Brat VIP od marta
Play - Baba Mrazice iz doba jure
Baba Mrazice iz doba jure
Play - Žarko Laušević na odmoru
Žarko Laušević na odmoru
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt