Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Karlo - Da sam ostao sigurno bi bilo seksa pred kamerama
30.09.2009.
Izvor: Press Online

Karlo - Da sam ostao sigurno bi bilo seksa pred kamerama
Zbrka.com

Kontroverzni frizer Karlo Zagorac (32), koji je posle samo nedelju dana izbačen iz „Velikog brata", u intervjuu za Press rekao je da se ne kaje ni zbog čega, osuo je paljbu po bivšim cimerima i poručio da bi sa Makedonkom Viki (19) u kući sigurno upražnjavao seks!

- Žao mi je što nisam više u kući, ali se ne kajem što sam svima rekao šta mislim. Manuel je glupav i plitak mladić koji je pun sebe, ali bez ikakve osnove.

Ona mala Seksi Sandra je neopisiva ćurka. Sa njom sam pričao na njenom ćurećem jeziku da bi me shvatila. Nemam problem sa njenom muzikom, ne slušam to.

Ali, za mene je njena muzika tupava! Kao što su svi uspeli da primete, znam i narodne pesme, ali ono što ona radi nema veze s vezom.

Za Arsu (Vladimira) mogu da kažem da se folira i da je džukac. Vidi mu se i po faci, ne treba mnogo da bi se to zaključilo. Milan mi je bio najbliži po ludosti.

Šta misliš, zašto su te izbacili?

- Bio sam im konkurencija. Smatram da sam za mnoge čudan i ekscentričan, ali meni je bilo bitno da uđem. Taj cilj sam ostvario. Hteo sam da pokažem svima da nisam kreten ako sam istetoviran, i da nisam narkoman ako slušam drugačiju muziku od turbo-folka. Naravno da mi je žao što nisam više tamo i, priznajem, nisam očekivao da ću brzo biti izbačen.

Da li si očekivao da ćeš se zaljubiti već prve noći u kući?

- Bio sam šokiran! Krevet sam birao po omiljenoj boji - narandžastoj. Sasvim slučajno, to je bio krevet u kom spava Viki. Rekla mi je da je slobodno mesto pored nje. Kada sam legao, počela je da me zapitkuje da li imam devojku, da li bi mi smetala veza sa mlađom i slično. Poljubac se desio potpuno spontano. Zato me je i oduševio. Bio je to jedan od najboljih poljubaca u mom životu.

Jesi li zaljubljen?

- Jesam. Voleo bih da ova priča potraje. Viki mi se mnogo sviđa. Otkad smo se poljubili, za mene ne postoji više nijedna žena.

Da nisi izbačen, da li bi došlo do seksa?

- Naravno. Nemam frku što su kamere tu. Normalno je to što se desilo između nas. Ona je preslatka. Samo, nisam hteo da nju kompromitujem, pošto je mlada. Imam poštovanje prema njoj. Ali, da sam ostao duže, do seksa bi sigurno došlo.

U tvom profilu se navodi da si ušao u VB da bi dokazao da nisi gej.

- To sam se zezao. Nisam gej, naravno. Već sam objasnio da sam to govorio navalentnim devojkama. Ali, predrasude su čudo.

Crnogorac Milan napustio kuću „Velikog brata"!

Milan Boričić - Veliki brat 2009Milan Boričić, jedini predstavnik Crne Gore u „Velikom bratu", juče je svojevoljno napustio kuću na Košutnjaku! Podgoričanin se požalio Velikom bratu da nije srećan otkad je Karlo izbačen iz šoua i da zbog nervoze ne spava noćima. Boričić je u ispovedaonici rekao da mu smeta zatvoreni prostor i da to nije „samo trenutna kriza".

Milan je dobio sat vremena da se spakuje i pozdravi sa ukućanima. Po izlasku iz ispovedaonice Podgoričanin je pozvao ukućane u dnevnu sobu i saopštio im svoju odluku. Naviknuti na njegove šale, mnogi su ovu vest prihvatili s nevericom.

- Nemojte da se svađate! A ti, Viki, nemoj da plačeš, alergičan sam na suze - rekao je Milan Makedonki, koja mu je poručila da pozdravi Karla.

Uz pesmu i suze Milan je u 19.30 napustio kuću.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Mimi flašom gadjala Milića
Mimi flašom gadjala Milića
Play - Farma - Još jedan skandal
Farma - Još jedan skandal
Play - Severina zamalo oteta
Severina zamalo oteta
Play - Ceca otkazana zbog Vlade Georgijeva
Ceca otkazana zbog Vlade Georgijeva
Play - Grand reklamira Nemanju i Milana
Grand reklamira Nemanju i Milana
Play - Veliki brat VIP - Kaja Ostojić nogirana
Veliki brat VIP - Kaja Ostojić nogirana
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt