Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Kal i Marčelo
28.01.2008.
Izvor: Blic Online

Kal i Marčelo
Zbrka.com

Grupa „Kal“ postigla je veliki uspeh svojim prvim albumom „Kal“, a publiku su privukli mešavinom romskog i srpskog sa evropskim trendovima, promovišući „world music“. Nakon prošlogodišnjih uspešnih koncerata u zemlji i inostranstvu, „Kal“ je ponovo u Beogradu, a Dragan Ristić, frontmen grupe, priča za „Blic“ o nedavnim nastupima u Grčkoj, planovima za novi album i najavljuje seriju koncerata po čitavom svetu.

- Nedavno smo se vratili iz Grčke, gde smo uzastopno imali sedam fenomenalnih koncerata u „Half Note Jazz Clubu“. Klub se nalazi podno atinskog Akropolja i poznat je po tome što u njemu sviraju samo renomirani muzičari - priča Ristić ne skrivajući zadovoljstvo, jer su svi koncerti bili jako dobro posećeni.

Album „Kala“ izdat je prošle godine u izdanju „Asfalt tango rikordsa“ iz Berlina i za kratko vreme našao se na prvom mestu „Euro Top World Music“ liste. Vreme je za novi album. - Pet meseci traju pripreme za novi materijal, u februaru ulazimo u studio, tako da očekujemo da se album pojavi u septembru-oktobru - kaže Ristić i dodaje da će produkciju i miks raditi u Engleskoj.

- Na novom albumu planiramo i jedan zanimljiv duet sa poznatim hiphoperom Marčelom - otkriva Ristić ističući da, iako su jako zadovoljni postignutim u prethodnoj godini, i dalje imaju velike ambicije i nade za još veći uspeh.

S obzirom na to da će grupa biti prvenstveno zauzeta radom na novom albumu i turnejama u inostranstvu, domaća publika će malo pričekati na njihov sledeći koncert, jer „Kal“ planira samo jedan mali klupski koncert za odabranu publiku u Beogradu.

- Krećemo na veliku turneju već 1. marta sa koncertom u Beču, a zatim dolazi Holandija, gde ćemo 20. aprila gostovati u Amsterdamu u klubu „Paradizo“, koji je jedno od najvažnijih mesta na koncertnoj mapi sveta i u kojem su svirali svi najveći svetski muzičari - najavljuje Ristić i nastavlja: „U maju ćemo imati četiri koncerta u Meksiko Sitiju na festivalu „Ollinian“, posle čega se vraćamo u Evropu i sviraćemo u Francuskoj, Nemačkoj i Sloveniji, a od septembra do oktobra smo na velikoj američkoj turneji, obići ćemo i Istočnu i Zapadnu obalu i održati 30 koncerata“.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Seka Aleksić - NAŠOJ LJUBAVI JE KRAJ
Seka Aleksić - NAŠOJ LJUBAVI JE KRAJ
Play - Seka odvela novog dečka na Bali
Seka odvela novog dečka na Bali
Play - Severina - Udala bih se ali nemam vremena
Severina - Udala bih se ali nemam vremena
Play - Karlo i Jovana u poseti Viki
Karlo i Jovana u poseti Viki
Play - Najveći biseri političara u 2010. godini
Najveći biseri političara u 2010. godini
Play - Djuričko junak Besonovog filma
Djuričko junak Besonovog filma
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt