Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Kaja Ostojić - Ne razvodim se zbog prevare
24.11.2010.
Izvor: Press Online

Kaja Ostojić - Ne razvodim se zbog prevare
Zbrka.com

Pop pevačica Katarina Ostojić razvodi se od košarkaša Uroša Duvnjaka. Posle dve godine braka, koji je uglavnom funkcionisao na daljinu, popularni par je odlučio da svako krene svojim putem.

U intervjuu za Press, Kaja tvrdi da je odlučila da se rastane sa Urošem zbog brojnih različitosti, a ne zbog prevare, kako se danima unazad spekuliše po beogradskoj čaršiji.

- Do odluke da se razvedem je došlo sasvim spontano, jer smo Uroš i ja vremenom postali stranci. Udaljili smo se i ne znajući koji je konkretan razlog tome. Prosto, nakon što je došao iz Poljske, naš brak je stavljen na probu jer smo počeli da živimo zajedno, konačno, kao pravi par, a to nije funkcionisalo onako kako sam očekivala. Shvatili smo da smo previše različiti, po pogledu na svet i shvatanjima, da nam je društvo drugačije... Kako je vreme odmicalo, bilo je sve gore i gore i zato sam odlučila da posetim advokata.

Priča se da je uzrok razvoda u stvari preljuba?

- Tvrdim da uzrok našeg razvoda nije prevara ni sa jedne ni sa druge strane. Ne bih volela da krenu insinuacije, zato sam i istupila u medije sa izjavama i objašnjenjem. Dok je trajalo, bilo je jako lepo i on je svakako neko ko će mi ostati u lepom sećanju.

Da li ćete nastaviti druženje?

- On vrlo dobro zna da može da mi se obrati kad god mu je nešto potrebno, kao što i ja znam da je on tu za mene. Bitno mi je da se nismo rastali u suzama i svađama već na lep način, kao civilizovani ljudi.

Sad živimo jedno preko puta drugog i sigurno ćemo se sretati, lepo pozdraviti, otići zajedno na ručak... Proveli smo zajedno dve godine, najnormalnija stvar na svetu je da se poštujemo i cenimo jedno drugo.

Da li si posle dva razvoda izgubila veru u ljubav i brak?

- Ne verujem da ću se više ikada udavati. Jednostavno, nakon dva promašaja nisam sigurna da je to za mene. Ne znam, možda se jednog dana ponovo ludo zaljubim i poželim nekome da budem supruga, ali ću dobro razmisliti pre nego što se odlučim na taj korak.

Imam 27 godina, a dva braka iza sebe, tako da bi treći morao da bude i poslednji, a to se nikad ne zna. Kod kuće imam dete, koje je jedini pravi razlog mog življenja, i sve i ako bih ostala sama sa njom ne bih se bunila. Muškarci su u odnosu na Nikolinu uvek bili nevažni.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Slađa se povredila na boksu
Slađa se povredila na boksu
Play - Karleuša hakovana
Karleuša hakovana
Play - Anabela u VB - Gagi u Farmi
Anabela u VB - Gagi u Farmi
Play - Hrvati uhapsili Sašu Matića
Hrvati uhapsili Sašu Matića
Play - Seka tuži Vilu Grande
Seka tuži Vilu Grande
Play - Lik Beson na premijeri Čarlstona za Ognjenku
Lik Beson na premijeri Čarlstona za Ognjenku
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt