Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Junaci Operacije trijumf na Karanovom koncertu
29.12.2008.
Izvor: Blic Online

Junaci Operacije trijumf na Karanovom koncertu
Zbrka.com

Uh.. što je hladno, ja sam se sledila, rekla je Ana Bebić kada je zajedno sa svojim drugarima iz kuće „Operacije trijumf” preksinoć kombijem stigla na službeni ulaz „Sava centra”, sat vremena pre početka koncerta Gorana Karana na kome su studenti nastupili s pesmom „Stand by me”.

Pri ulasku u praznu salu, gde je sve bilo spremno za njihovu tonsku probu, studenti su ostali bez teksta.

- Gle, ti, koliko je ovo! - uzvikivao je Danijel, a Nina je vrisnula „Vauuu!” Danijel je odmah pritrčao klaviru, Igor klavijaturama, dok je Vukašin dograbio gitaru da je isproba.

„Igore, da li te je strah?”, upitao je tiho Vukašin dok mu se pogled pružao ka praznoj sali. Igor je odmahnuo glavom. U salu je ubrzo stigao i Goran Karan.

- Ajmo da probamo. Imaćete četiri mikrofona, vi se dogovorite kako ćete raspolagati njima. Pustite im takt da znaju kada da počnu - obraćao se Goran momcima iz benda, dok su se studenti dogovarali o pozicijama na bini.

„Stand by me, stand by meee…” orilo se salom, a Karan nije krio oduševljenje.

„Svaka čast. Bravo! Spremni ste”.

Studenti su se uputili u bekstejdž, malu izolovanu sobu ispod sale.

- Kako je ovde paranoično, konstatovali su studenti, a Vukašin je zajedno sa Anom krenuo ka WC-u, da probaju svoj deo. Za njima su se uputili i Aleksandar, Nina, Igor i Danijel. Dok su oni uvežbavali, Nina je pokušavala da napravi frizuru Aleksandru i nikako joj nije pošlo za rukom da udovolji Makedoncu.

- Ovo izgleda obećavajuće. Nikada nisam bio ovde, komentarisao je Aleksandar situaciju u kojoj su se našli. Pripreme je prekinuo Saša Dragić koji im je objašnjavao kako da se ponašaju na bini, odnose prema publici...

Kada su se vratili u salu, ona više nije bila prazna. Preko četiri hiljade ljudi počelo je da uzvikuje njihova imena.

„Šime, Šime…”, „Ana pogledaj nas!”, „Vukašine!”.

Zadovoljni reakcijom, seli su na svoja mesta. Uzbuđeni, čekali su svojih pet minuta.

- A, sada bih pozvao moje drage goste - rekao je Karan posle četrdesetak minuta. Studenti su stupili na binu i fenomenalnim nastupom oduševili publiku koja nije štedela dlanove. Goran im je pružio punu podršku, a čak ih je i zadirkivao na bini, te je Danijelu „slučajno” otkopčao treger na pantalonama.

„Joj… ja sam uvek tremaroš”, pričala je o svojim utiscima Nina kada su se vratili u bekstejdž.

- Goran je bio odličan, ja ne verujem - tvrdio je Igor, a Adnan je dodao da je bio oduševljen reakcijom publike. Ana je tiho pitala: - Je l’ u publici bio profesor Pajević? Da? Joj, šta će sutra biti, šta li će sutra da nam kaže na ovo.

Direktor Saša Dragić bio je i više nego ponosan na njih. Došlo je vreme da se vrate na Košutnjak. Tokom vožnje, Vukašin je konstatovao:

- Ljudi, ja ne mogu da verujem da smo mi upravo nastupali u „Sava centru”.

Karan doktor emocija

- Ovako, mi smo sada na terapiji i ja neću da nastavim koncert dok vi ne poljubite svoju suprugu - rekao je Goran Karan usred koncerta glumcu Ljubišu Samardžića koji je sedeo u prvom redu sa suprugom.

- Ne tako da je poljubite, lepo da je poljubite - insistirao je Karan sve dok Samardžić nije to uradio na „pravi način”. Brojna publika bila je oduševljena, a većina je vođena tim emocijama svoje polovine snažno grlila. Pesmama poput „Lipa si lipa”, „Vagabudno”, „Ostani”, „Kazna mi je što te ljubim”… Karan je beogradsku publiku vratio u mladost.

Lenđer u vezi sa Milicom

Mladi plivač Ivan Lenđer preksinoć je u emisiji „Najgori od sve dece” priznao je da je u vezi sa Milicom Majstorović, studentkinjom „Operacije trijumf”.

- Nemam problema sa obožavateljkama pogotovo sada kada imam devojku. Trenutno ne pevušim njene pesme, ali pošto će sad krenuti da ih snima sigurno hoću. Inače, ona je bila moj favorit u „Operaciji trijumf”. Dakle, Milica Majstorović će definitivno biti moja omiljena pevačica - rekao je Ivan koji je sa Milicom počeo da se zabavlja neposredno nakon njenog izlaska sa akademije. Oni su se upoznali preko prijatelja, a ljubav je planula nakon što su razmenili nekoliko poruka na „Fejsbuku”. Ivan Lenđer trenutno važi za najperspektivnijeg mladog plivača u Evropi.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Kristina Kovač bez premca
Kristina Kovač bez premca
Play - Rade Šerbedžija vraćen sa granice
Rade Šerbedžija vraćen sa granice
Play - Aca Lukas - Žurka pred koncert
Aca Lukas - Žurka pred koncert
Play - Odložena Beovizija
Odložena Beovizija
Play - Severina na sudu zbog novog albuma
Severina na sudu zbog novog albuma
Play - Elmirova majka traži istinu
Elmirova majka traži istinu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt