Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Jovana Janković - Odbegla mlada
27.03.2011.
Izvor: Press Online

Jovana Janković - Odbegla mlada
Zbrka.com

Sapunica - Jovana Janković je svoje veridbe sa Željkom Joksimovićem i Aleksandrom Zeremskim prekinula kao u scenariju za film u kojem Džulija Roberts verenike ostavlja u poslednjem trenutku

ovana Janković mogla bi da ponese nadimak Odbegla Mlada po istoimenom filmu sa glumicom Džulijom Roberts. Jer kao i glavna junakinja ove komedije izbegava da stane pred matičara i verenike ostavlja na cedilu.

Njen raskid sa pevačem Željkom Joksimovićem usledio je nekoliko nedelja pošto joj je na ruku stavio verenički prsten, a po identičnom scenariju prekinula je i prethodnu veridbu sa Aleksandrom Zeremskim.

Obe veridbe voditeljke Jutarnjeg programa televizije Pink bile su medijski propraćene, a i ona sama je o njima pričala u superlativima, da bi iznenada bile prekinute. Priča o Jovaninim veridbama, njihovim zapletima i prekidima mogla bi da posluži kao scenario za neki holivudski film, da „Odbegla mlada" nije već snimljena.

Jovanina veridba sa Aleksandrom Zeremskim sa kojim se zabavljala pre Joksimovića usledila je posle petogodišnje veze, u trenutku kada su im neki već prognozirali kraj.

Prstenom na ruci prekinuli su takve spekulacije da bi nedugo nakon objavljene veridbe i planova za venčanje sa Zeremskim, inače bivšim direktorom BK televizije, na kojoj se par i upoznao, usledio raskid. Razlog je bila upravo nova ljubav šarmantne voditeljke sa „Eurosong partnerom" Joksimovićem koja je planula tokom priprema i vođenja ovog takmičenja.

Posle trogodišnje veze, koja je počela 2008. godine, Željko se verio sa Jovanom krajem prošlog meseca. Međutim, posle dve nedelje vereničkog staža, o čemu su mediji naveliko brujali, usledio je potpuno neverovatan raskid koji je sve iznenadio jer se još nisu slegli utisci o veridbi.

I Jovana i Željko pričali su javno kao planiraju svadbu i proširenje porodice, do poslednjeg dana pred raskid. Ona sama je u emisiji svog kolege Ognjena Amidžića otvorila dušu i otkrila planove koje Željko i ona imaju za budućnost, između ostalog „da planira da sa njim ima tri ćerke".

U filmu „Odbegla mlada", Džulija Roberts igra devojku Megi Karpenter koja je svoje mladoženje čak četiri puta ostavljala pred oltarom. Jovana je za sada na pola puta da je stigne u tome. Osim ako se ne pomiri sa Željkom, o čemu se sve više šuška posle njihovog prekjučerašnjeg susreta u njegovom stanu.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Pakosna Lea Kiš
Pakosna Lea Kiš
Play - Elton Džon će u Beogradu provesti samo sedam sati
Elton Džon će u Beogradu provesti samo sedam sati
Play - Madona zapalila Beograd
Madona zapalila Beograd
Play - Oženio se Vladimir Stojković
Oženio se Vladimir Stojković
Play - JK laže - Arkan nije šamarao Minimaksa
JK laže - Arkan nije šamarao Minimaksa
Play - Jelena Tomašević - Zadržaću Evroviziju u Srbiji
Jelena Tomašević - Zadržaću Evroviziju u Srbiji
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt