Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
JK laže - Arkan nije šamarao Minimaksa
23.11.2010.
Izvor: Press Online

JK laže - Arkan nije šamarao Minimaksa
Zbrka.com

Jelena Karleuša je izazvala gnev Minimaksove porodice i prijatelja tvrdnjom da je Arkan šamarao slavnog voditelja zato što ju je navodno branio od Cece Ražnatović! Mikica Đorđević, bivši direktor konfekcije „Prvi maj" i jedan od najboljih prijatelja pokojnog Milovana Ilića Minimaksa, tvrdi da je JK preterala.

- To što Jelena priča je notorna laž! Bio sam blizak sa Mićom i tvrdim da nikad nije dobio šamar od Arkana, naročito ne zato što je branio Karleušu. Neću da ulazim u njen sukob sa Cecom, ali krivo mi je da priča takve stvari o čoveku koji je mrtav i ne može da kaže istinu, ali je zaboravila da ja postojim - kaže Mikica i dodaje:

- Nije laž da je Arkan šamarao neke likove sa estrade, čak i jednog voditelja jer je uhvatio Cecu za ruku, ali Miću nije dirao. Arkan i Minimaks su jedan drugog zvali „pile". Nas trojica provodili smo dosta vremena u Arkanovim kockarnicama, a neretko je Željko štitio Miću. Sećam se da je jedan kriminalac, koji je sada pokojni, napisao poruku Minimaksu: „Rascopaću ti glavu", jer je Mića isprozivao njegovu devojku, pevačicu koja je otkazala gostovanje u emisiji. Kada je to čuo Arkan, odmah je reagovao i taj „žestok momak" se izvinio posle samo deset minuta - priča Mikica.

I reper Vladimir Ilić Ila, sin pokojnog Minimaksa, izrevoltiran je Jeleninom tvrdnjom.

- Ne mogu da verujem da je rekla kako je Arkan šamarao ćaleta! Zna li koliku težinu imaju te reči?! Željko je imao poseban „rispekt" prema ćaletu i sto posto tvrdim da to nije istina! Arkan jeste bio kriminalac i šamarao je ljude na sve strane, ali je bio i gospodin koji je znao prema kome treba tako da se postavi. Sećam se da je tati donosio poklone iz Pariza, još čuvam figuru sirene koju je dobio od njega - kaže Ila.

On ističe da neće dozvoliti JK da priča loše o njegovom ocu.

- On je umro čistog obraza i ne dozvoljavam da ga kaljaju! Stvorio je Karleušu koja mi se tada javljala, a sada spusti glavu kad prođe pored mene. Pravi se da me ne poznaje dok Ceca, iako posle Arkanove smrti nije bila u dobrim odnosima s mojim ocem, uvek se javi. To govori ko je kakav čovek - kaže Vlada i dodaje:

- Sada mogu da sednem za isti sto sa Jelenom i Cecom, pa da vidimo ko laže. Javnosti bi tada bilo jasno da Karleuša glumi klovna na estradi! Ona je jedna obična seljančura i klošarka i ne znam kako je nije sramota da tako priča o mrtvom čoveku. Ostvarila je karijeru jer ima dobro dupe i sise i sada misli da može da pljuje po Ceci koja je zvezda i o kojoj će ljudi pričati i posle njene smrti, dok će Jelenu zaboraviti za nekoliko godina - revoltiran je Vlada.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Exit dobio još jednu nagradu
Exit dobio još jednu nagradu
Play - Počela operacija trijumf
Počela operacija trijumf
Play - Sve za popularnost
Sve za popularnost
Play - Janko Tipsarević se ženi
Janko Tipsarević se ženi
Play - Počeo najgledaniji rijaliti-šou u Srbiji - Stigli novi farmeri
Počeo najgledaniji rijaliti-šou u Srbiji - Stigli novi farmeri
Play - Ceca i Lidija na optužnici
Ceca i Lidija na optužnici
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt