Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Jelena Karleuša - Strahovala sam za Duškov život
28.10.2010.
Izvor: Kurir Info

Jelena Karleuša - Strahovala sam za Duškov život
Zbrka.com

Da su mom mužu naudili, nikakav strah me ne bi sprečio da im otkinem makar parče kože. Šta bi te pič.e posle uradile meni, bilo bi manje bitno!

Dva dana su prošla od vandalskog napada huligana na nju i njenog muža, fudbalera Duška Tošića. O dramatičnim trenucima u noći između ponedeljka i utorka ekskluzivno za Kurir svedoči upravo srpska pop diva i kolumnistkinja našeg lista, otkrivajući s kakvim se strahovima borila i šta je bila spremna da učini da su kojim slučajem pokušali da povrede njenog supruga.

* Šta ti je prolazilo kroz glavu kad su dvojica huligana nasrnula na vas i vaš dom?

- Uplašila sam se, ali sam i pobesnela. Dokle je sve ovo došlo? Duško se postavio između njih i mene da me zaštiti. Napali su njega, pretili su i psovali, ali je on odreagovao mudro i pribrano. Sve se odigralo na pragu naše porodične kuće.

* Jesi li se plašila za sebe i bezbednost svoje dece?

- Najviše sam se uplašila za Duška. On je bio meta tom ološu. Stajala sam iza njega. Da su mu bilo kako naudili, nikakav strah me ne bi sprečio da im otkinem makar parče kože. Šta bi te pič.e posle uradile meni, bilo bi manje bitno. Deca su bila na spratu i čula sam kako plaču u krevetićima. Nisam znala kuda pre da potrčim, ka deci ili ka Dušku. Noćna mora!

* Da li je tačno da si nakon napada sa ćerkama napustila porodičnu kuću?

- Tačno je. Odnela sam decu da ne doživljavaju traume zbog čitave situacije, policije, mnoštva novinara koji su okupirali ulicu... Uostalom, u fazi smo preseljenja u novu kuću, koja ima rampu i čuvara.

* Ima li napad veze s kolumnom koju pišeš u Kuriru?

- Iskreno se nadam da nema. Ovo je bio napad huligana na Duška! Ne znam zašto ih nazivaju navijačima Crvene zvezde! Svako navija za neki klub, pa i onaj koji pobije celu familiju! Zar treba da ga nazovemo navijačem? Ili ubicom? Nije fer da se u sve ovo uvlači tako veliki i slavan klub. Nazovimo stvari pravim imenom! Pravi navijači ne napadaju svoje. Oni bi za svog igrača i srce dali.

* Je li ti se javio neko od kolega i dao podršku?

- Svi novinari, kojima se zahvaljujem, zatim moji prijatelji i fanovi, i niko sa estrade sem Ane Kokić. Nažalost, čula sam da su mnogi likovali. Ovom prilikom im tapšem! Bravo, face! Bravo! Sutra, kad vaše dupe bude bilo u procepu, ne očekujte od ove budale da vas više brani.

* Kakvi su ti dalji planovi?

- Moj život je opšta ludnica! Na sve ovo ja sam i majka, i supruga, i glupa žena koja želi da menja svet svojim stavovima, i neko ko peva i igra! A ko peva - zlo ne misli! Na redu su veličanstveni koncerti u regionu, za početak veliki solistički koncert u Skoplju 20. novembra. Da bih se ja zaustavila, potrebna je ipak malo veća sila.

Neću da se povlačim pred stokom

* Kako se osećate dva dana nakon napada?

- Sad je sve okej, situacija se smirila. Duško normalno trenira, igra utakmice, ja se pripremam za nastupe. Ne želim da nam se život remeti zbog ovoga i radom pokušavam da zaboravim sve ružno.

Neću da mi stoka utiče na život i da ga menja! Veoma sam ohrabrena reakcijom policije i moram da kažem da imamo najbolju policiju na svetu! Hrabru, pametnu i sposobnu! To su ljudi kojima Srbija treba da se ponosi! Drago mi je što su brzom akcijom napadači uhvaćeni i što su im objavljena imena! Neka svi vide, neka im vide majke šta su rodile i koga su pustile na ulicu!

Ološ se mnogo osilio!

* Hoćete li posle napada pojačati obezbeđenje?

- Već pet godinama imam privatno obezbeđenje, koje me čuva kada izađem iz kuće. Nikad nisam pomislila da mi treba obezbeđenje i u kući. Da li je dotle došlo da treba da se plašimo za sopstvenu bezbednost više nego ikada? Zašto? Kome smo učinili zlo?

Konačno je vreme da se ova situacija reši, i to ozbiljnim merama države. Ne sme više ovaj narod da se plaši ološa! Mnogo su se osilili. Ne sme više da vlada strah! Ako su smradovi nasrnuli na dve javne ličnosti, na fudbalera i majku dvoje dece, čemu onda može da se nada bilo ko u ovoj zemlji?

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Tajne srpskog Džet Seta
Tajne srpskog Džet Seta
Play - Seka u Americi
Seka u Americi
Play - Aleksandra Radović kopira Cecu
Aleksandra Radović kopira Cecu
Play - Ivana - Đani me je davio zbog pijanstva
Ivana - Đani me je davio zbog pijanstva
Play - Ana Nikolić - Sexi fotografije
Ana Nikolić - Sexi fotografije
Play - Haremske priče Ivane Selakov
Haremske priče Ivane Selakov
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt