Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Jelena Karleuša razmišlja da prestane sa pevanjem !
18.01.2008.
Izvor: Svet Plus

Jelena Karleuša razmišlja da prestane sa pevanjem !
Zbrka.com

“Ne mogu više da podnesem da budem Jelena Karleuša – javna ličnost!” “Želim da u najvećoj slavi i popularnosti stavim tačku i da ako Bog da, rodim dete i apsolutno se posvetim porodici!” Jelena Karleuša razmišlja da prestane sa pevanjem !

Od kako se pojavila na estradnom nebu Jelena Karleuša puni novinske stupce i ne prođe nedelja da njeno ime ne osvane na naslovnim stranicama. Njen privatan život je u većini slučajeva bio “otvorena knjiga”, a svaka rasprava u estradnim krugovima završavana je medijskim ratom, iz kog je Jelena uglavnom izlazila podignute glave, zahvaljujući britkom jeziku i odsustvu straha da kaže ono što misli. Poslednji u nizu obračuna koji je ustalasao estradu dogodio se krajem prošle godine kada je tekstopisac i kompozitor Dragan Brajović Braja izjavio da JK nikada nije bila u samom vrhu, pa čak ni u prvih trideset folk pevačica.''Slatka mala'' mu nije ostala dužna te je ubrzo stigao odgovor.''Čovek koji je uradio moj prvi album, na sva usta hvalio moj glas, harizmu i nastup, bez ikakvog povoda je osuo paljbu na mene.

Za razliku od naivnih i priprostih pevačica od kojih uzima gomile para za tragikomične pesmice koje im piše, ja sam Brajine ponude za saradnju nekoliko puta odbila. To je verovatno jedan od razloga što me ovako seljački proziva u novinama, u maniru klimakterične babe'', sasula je Karleuša u jednom dahu. Ovih dana se očekuje izlazak njenog novog albuma ''Testament'' koji će izaći u novoj izdavačkoj kući ''JK Music'' koju je sama osnovala. Sve ovo ne bi bilo ništa čudno da će ovaj album, kako sama pevačica kaže biti – poslednji!!!'Tvrdim da će ovo biti najbolji album u mojoj karijeri, posle koga planiram da prestanem da se bavim pevanjem.

Ne mogu više…'' Na ovaj korak, posle trinaestogodišnje pevačke karijere, popularna JK se odlučila, kako kaže, zbog zasićenja estrade, a pre svega iz želje da što pre zasnuje porodicu.''Ne mogu više da podnesem da budem Jelena Karleuša – javna ličnost. Neću više da čitam svoje ime na naslovnim stranama sa raznim glupostima i neistinama, dobrim i lošim stvarima. Želim da u najvećoj slavi i popularnosti stavim tačku i da ako Bog da, rodim dete i apsolutno se posvetim porodici!”, kaže Jelena koja je sa Duškom zakazala svadbu u junu. Iako planira da se povuče sa estrade Karleuša namerava da se oduži svojim fanovima koji su bili uz nju proteklih dvanaest godina. Nakon albuma, uslediće turneja kojom će se oprostiti od svoje verne publike.''Planirana je dvomesečna turneja u januaru i februaru, na kraju koje ću napraviti prvi i ujedno i poslednji koncert u Beogradu. Smatram da je ideja vrlo romantična. Mada, nikad ne reci nikad, možda u budućnosti za nekih pet ili šest godina rešim da se na kratko pojavim, ali otom potom. Sada sam stvarno odlučila da ovo bude vrhunac moje karije, i na neki način jedna završnica...

Od kako se pojavila na estradnom nebu Jelena Karleuša puni novinske stupce i ne prođe nedelja da njeno ime ne osvane na naslovnim stranicama. Njen privatan život je u većini slučajeva bio “otvorena knjiga”, a svaka rasprava u estradnim krugovima završavana je medijskim ratom, iz kog je Jelena uglavnom izlazila podignute glave, zahvaljujući britkom jeziku i odsustvu straha da kaže ono što misli.

Poslednji u nizu obračuna koji je ustalasao estradu dogodio se krajem prošle godine kada je tekstopisac i kompozitor Dragan Brajović Braja izjavio da JK nikada nije bila u samom vrhu, pa čak ni u prvih trideset folk pevačica.''Slatka mala'' mu nije ostala dužna te je ubrzo stigao odgovor.''Čovek koji je uradio moj prvi album, na sva usta hvalio moj glas, harizmu i nastup, bez ikakvog povoda je osuo paljbu na mene.

Za razliku od naivnih i priprostih pevačica od kojih uzima gomile para za tragikomične pesmice koje im piše, ja sam Brajine ponude za saradnju nekoliko puta odbila. To je verovatno jedan od razloga što me ovako seljački proziva u novinama, u maniru klimakterične babe'', sasula je Karleuša u jednom dahu.

Ovih dana se očekuje izlazak njenog novog albuma ''Testament'' koji će izaći u novoj izdavačkoj kući ''JK Music'' koju je sama osnovala. Sve ovo ne bi bilo ništa čudno da će ovaj album, kako sama pevačica kaže biti – poslednji!!!'

Tvrdim da će ovo biti najbolji album u mojoj karijeri, posle koga planiram da prestanem da se bavim pevanjem. Ne mogu više…'' Na ovaj korak, posle trinaestogodišnje pevačke karijere, popularna JK se odlučila, kako kaže, zbog zasićenja estrade, a pre svega iz želje da što pre zasnuje porodicu.''Ne mogu više da podnesem da budem Jelena Karleuša – javna ličnost. Neću više da čitam svoje ime na naslovnim stranama sa raznim glupostima i neistinama, dobrim i lošim stvarima.

Želim da u najvećoj slavi i popularnosti stavim tačku i da ako Bog da, rodim dete i apsolutno se posvetim porodici!”, kaže Jelena koja je sa Duškom zakazala svadbu u junu. Iako planira da se povuče sa estrade Karleuša namerava da se oduži svojim fanovima koji su bili uz nju proteklih dvanaest godina. Nakon albuma, uslediće turneja kojom će se oprostiti od svoje verne publike.''Planirana je dvomesečna turneja u januaru i februaru, na kraju koje ću napraviti prvi i ujedno i poslednji koncert u Beogradu. Smatram da je ideja vrlo romantična. Mada, nikad ne reci nikad, možda u budućnosti za nekih pet ili šest godina rešim da se na kratko pojavim, ali otom potom. Sada sam stvarno odlučila da ovo bude vrhunac moje karije, i na neki način jedna završnica...

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Skandali, blamovi i lova,srećna vam Nova !
Skandali, blamovi i lova,srećna vam Nova !
Play - Sin Dragan postao Grof u filmu Vir
Sin Dragan postao Grof u filmu Vir
Play - Severina zapalila Novi Sad
Severina zapalila Novi Sad
Play - Jelena Karleuša protiv Dare Bubamare
Jelena Karleuša protiv Dare Bubamare
Play - Skandal - Miloš udario Zoricu?
Skandal - Miloš udario Zoricu?
Play - Seka Aleksić pretila hrvatskom novinaru
Seka Aleksić pretila hrvatskom novinaru
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt