Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Jelena Karleuša - Popoviću ne krij se ispod Brenine suknje
07.08.2010.
Izvor: Press Online

Jelena Karleuša - Popoviću ne krij se ispod Brenine suknje
Zbrka.com

Ružan si, netalentovan i iskompleksiran, a bogatiš se na talentu siromašne i nezaštićene dece. Ako me opet pomeneš, počeću da pričam, a mnogo toga znam! Budi muško, nemoj da me ljutiš!

Pevačica Jelena Karleuša besna je na direktora „Granda" Sašu Popovića! JK kaže da je iznenađena Sašinim tvrdnjama da „zna istorijat njenog života, brakova, veza" i da se ona neće pojaviti u „Grandu" dok god je on na čelu te kuće.

- Ma, ne mogu da verujem šta je taj izgovorio. Mali je baš hrabar. Rekao je da neću kročiti u „Grand"? Pa, dobro jutro, Kolumbo! To si tek sad skapirao! To bi bilo isto kao kada bi ludi Milojko koji drži kafanu u Pržogrncima rekao da Lejdi Gaga nikada neće kročiti u njegovu kafanu. Naravno da neće. Ja sam izdala samo jedan album za „Grand" i to zato što je mali bio najuporniji i dao najviše para - 100.000! - kaže JK.

Neću da budem Brena.

- Zvao me je posle i u svoje emisije. Molio me da dolazim u „Grand" tvrdeći da neverovatno skače gledanost kada se ja pojavim. A da bi svoje tvrdnje dokazao, širio je nekakve papire po stolu i uzvikivao: „Gledaj, kad se ti pojaviš, u toj sekundi strahovito raste rejting!"

Molio je i moju izdavačku kuću „Siti rekords" da mu da da uz „Grand reviju" prodaje moj pretposlednji album „Magija", a nije rekao da je to bilo najprodavanije izdanje tih smešnih novinica - poručuje Jelena.

Karleuša se osvrnula i na Popovićevu izjavu da je upućen u njen privatni život i da ona nema kredibilitet da priča o njemu i Lepoj Breni.

- Taj mali se usudio da pominje moje veze i brakove. Šta je time hteo da kaže? Da je nešto negativno imati vezu ili brak. Evo, ja ću da mu objasnim šta je negativno:

„Negativno je kada si ružan i iskompleksiran, a hoćeš svima da soliš pamet. E nećeš"! Negativno je kada se neko netalentovan bogati na talentu siromašne i nezaštićene dece. Negativno je kada lažeš i imaš selektivnu amneziju. I da - ja nikada neću biti Lepa Brena! I ne želim! Ja sam Jelena Karleuša, a ne Fahreta Jahić. Neka se ne brani od mene pominjući Brenu. Neka joj se ne sakriva ispod suknje! - revoltirana je pevačica.

Jelena kaže da u svom nedavnom blogu na Fejsbuku pod naslovom „Fahretizam, ćoravizam i ostali izmi" nije pominjala Popovića i Brenu.

- Ja ni njemu ni Breni u kolumni ime nisam pomenula. Sami su se pronašli. Neka bude muško, a ne da se baca na šoferšajbnu i da mi se poltronski javi svaki put kada kolima prođe pored mojih. Ja uvek glavu okrenem, da ga ne vidim - poručuje ona.

Ružno je što laže

Popović je u medijima naveo da je JK tokom pregovora o izdavanju albuma njemu rekla: „Ko su ti Tanja Savić, Slavica Ćukteraš i drugi za mene?!"
- Na kraju da ga opomenem da ne laže da sam ikada išta ružno rekla za Tanju i Slavicu. Ružno je da čovek u njegovim godinama laže.

Te devojke su sjajne i ja im želim da se što pre otarase tog midžita. Ovo neka bude tačka, uz podsećanje da znam mnogo. Bude li mi ikad više ime pomenuo, ja njegovo do sada nikad nisam, počeću da pričam! Poručujem mu: „Idi, maltretiraj onu jadnu decu, nemoj da me ljutiš!" - rekla je Jelena.

FOX - „Grandu" pismeno ništa nismo nudili!

Direktor marketinga Foksa Aleksandar Radoš kaže da „Grand" nikad nije dobio ponudu ove televizije iako Saša Popović tvrdi suprotno.

- „Grand" nikada nije dobio pismenu ponudu televizije Foks o prebacivanju njihovih emisija na našu frekvenciju, ali smo bili spremni da, nakon usmenih dogovora, to pretočimo i u pismenu formu. „Grand" je najveća izdavačka kuća kod nas i mislim da nisu imali adekvatan tretman, koji su sada uspeli da dobiju na Pinku.

Drago mi je što smo im pomogli u tome. Oduvek nam je bilo jasno da Pink neće dozvoliti da izgubi temelj svoje televizije. Drago nam je što nas je „Grand" svojim privatnim avionom odveo na put i otvoreni smo za saradnju sa njima u budućnosti. Nadam se samo da nećemo morati da na tu saradnju čekamo pet godina - kaže Radoš.

On nije želeo da potvrdi Sašinu izjavu da se sastanak sa vlasnikom Foksa održao na Mikonosu i da je na ugovoru falio samo Popovićev potpis.

Milan i Rada nedostupni

Da bismo čuli stav Milana Stankovića na izjavu njegovog direktora da je mnogo poleteo i da ga ponela slava, pozvali smo pevača, ali on, kao i prethodnih meseci, otkada se vratio iz Osla, nije se javljao na telefon. Ni njegova devojka Radmila Manojlović, po starom običaju, nije odgovarala na poziv

Saša Mirković: Popović treba da ostavi alkohol!

Popović je za menadžera Sašu Mirkovića rekao da je previše stajao na promaji i da je zbog toga promenio mišljenje o „Zvezdama Granda", koje je nekad hvalio. Mirković je u svom stilu odgovorio Popoviću.

- Popović je malo pobrkao lončiće jer ja i dalje hvalim „Zvezde Granda", tu talentovanu decu koja pokušavaju da steknu popularnost i u tome vide tračak nade da prežive u ovom surovom svetu. Ono što ne podržavam je tretman te dece u „Grandu" i njihovi ugovori na pet plus četiri godine.

Saša jeste veliki profesionalac, ali je umislio da je bogom dan i mnogo sebi uzima za pravo. Nemam ništa protiv da emituje emisiju u kojoj kao član žirija hvalim „Zvezde Granda", jer i dalje stojim iza svake reči. Da bih se dalje prepucavao sa Popovićem preko novina morao bih dobro da se napijem, ili da se on otrezni jer je očigledno pijan davao izjave. Neka ostavi alkohol, jer samo pijan čovek može u istom danu da potpiše ugovor sa Pinkom i Foksom - kaže Mirković

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Vesna Zmijanac sa ćerkom Nikolijom u Survajveru
Vesna Zmijanac sa ćerkom Nikolijom u Survajveru
Play - Severina - Da nisi možda gej
Severina - Da nisi možda gej
Play - Poznate ličnosti - Farma protiv Velikog Brata
Poznate ličnosti - Farma protiv Velikog Brata
Play - Boki 13 - Maja blati policiju
Boki 13 - Maja blati policiju
Play - Ognjen Amidžić otkačio Severinu
Ognjen Amidžić otkačio Severinu
Play - Seka smršala 15 kila
Seka smršala 15 kila
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt