Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Jelena Karleuša ponovo proziva
28.11.2008.
Izvor: Mondo

Jelena Karleuša ponovo proziva
Zbrka.com

Jelena Karleuša brzo se vratila u top formu posle porođaja. I ne samo fizički, već i po oštrini jezika, zbog čega je neki vole, a drugi preziru. U ove druge spadaju i neke njene estradne koleginice.

U intervjuu "Svetu", Karleuša je poručila Dari Bubamari i Seki Aleksić da će stopirati tužbe protiv njih, ako joj se izvinu zbog nekih ranijih komentara, a šefa Grand produkcije Sašu Popovića uporedila je sa komercijalnim robnim markama, koje se raspadnju posle dva pranja!

"Tužila sam svakog ko me je javno naružio na najgrublji mogući način. Godinama sam ih puštala da me blate i vređaju, misleći da možda žele da preko mog imena dođu u centar pažnje, jer oni sami ne mogu da isplivaju. Međutim, shvatila sam da, kada im mnogo dopustiš, onda počnu i nekakve 'Afrike, paprike', da daju sebi za pravo da pljuju po nekome ko je za njih misaona imenica", kaže Karleuša.

Za sudske sporove protiv Dare Bubamare i Seke Aleksić kaže da su bili neminovni, jer su njih dve preterale u uvredljivim komentarima, kao i da ne zna zašto im je to bilo potrebno. Ipak, spremna je da povuče tužbe ako joj daju javno izvinjenje. "Pobogu, pa ljudski je praštati!", kaže JK.

O nekim svojim kolegenicima, koje nije želela da imenuje, nema lepo mišljenje i navodi primer: "Kad god su me pozivali u 'Grand šou', ja se lepo i kulturno odazovem, popnem se u šminkernicu i svima kažem 'dobro veče'. Iako je šminkernica puna, niko mi ne odgovori, sve pevačice ćute. Mislim da je to zato što gde god da se pojavim, sve ostale pevačice padaju u senku. One su u mojoj senci i to je tako".

Prema njenim rečima, Saša Popović i ona su slični, jer su oboje surovi profesionalci, ali da ih razlikuje to što se "on pali na jeftino, a ona na skupo".

"On voli brzu i komercijalnu varijantu, sve mora da bude na prvu loptu, ne ulaže mnogo u muzičku produkciju. Saša Popović je kao robna marka koja je svima dostupna, trendi je, komercijalna, ali posle dva pranja se raspadne. 'Šanel' je, sa druge strane, skup, poželjan i nije dostupan svima, a to sam ja! Dakle, 'Grand' sebi mogu da priušte svi, a 'Šanel, odnosno mene, ne mogu. Jelena Karleuša vredi i trajaće, dok 'Zvezde Granda' nestanu posle jedne sezone. Nikada iz tog šoua neće izrasti jedna Karleuša ili Lepa Brena", slikovito je opisala pevačica.

Karleuša prati i "Zvezde Granda" i "Operaciju trijumf", ističući da u Zvezdama Granda svi sjajno pevaju. Favorit joj je Marko Marković iz Obrenovca, a u OT-u Kragujevčanin Danijel, brat Marije Šerifović.

"Međutim, svi kandidati moraju da shvate da su oni tu radi gledanosti i da svoju trenutnu poziciju moraju da iskoriste na najbolji mogući način. Ni Saša Popović, ni Goran Stamenković (vlasnik Emotiona) nisu dobročinitelji, ljudi su profesionalci i prave sebi posao i lovu. Ko iskoristi trenutnu popularnost, iskoristio je, već sledeće sezone svi će biti zamenjeni novim kandidatima", primećuje Jelena Karleuša.

Ona je nedavno postala majka, a gnuša se toga što se "pola Srbije" interesuje zašto ne doji bebu i da li je azlog to što ne želi da pokvari izgled grudi.

"Koji god da je razlog, to zaista nikog osim mene ne treba da zanima. To je toliko intimna stvar i svakako nije za javnost. To bi bilo kao da se javno polemiše o tome koju marku uložaka neka žena koristi", odgovara na prozivke.

Ispričala je i jedan detalj sa porođaja, kada je dobila kompliment od doktora. "Posle porođaja, iz anestezije me je probudio muški glas: 'Eto vidite šta je dobra riba! Tek se porodila a nigde stomaka!".

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Nataša Bekvalac i Flamingosi
Nataša Bekvalac i Flamingosi
Play - Topalko muva Marijanu
Topalko muva Marijanu
Play - Nele Karajlić preživeo infarkt
Nele Karajlić preživeo infarkt
Play - Lepa Brena - Kako sam pobedila bolest
Lepa Brena - Kako sam pobedila bolest
Play - VB 2009 - Ljubomorni  Manulać
VB 2009 - Ljubomorni Manulać
Play - Gola Ana Sakić
Gola Ana Sakić
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt