Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Jelena Karleuša - Ceco prekini da glumiš ku*ac
21.11.2010.
Izvor: Alo!

Jelena Karleuša - Ceco prekini da glumiš ku*ac
Zbrka.com

Sve zavijene i manje zavijene prozivke koje je Jelena Karleuša u dugogodišnjem medijskom ratu sa Cecom Ražnatović izrekla od juče su pale u senku kada je pop pevačica otvorila novi front protiv najveće srpske zvezde rekavši za nju, između ostalog, da „glumi ku*ac, dok drugi obavljaju za nju prljav posao“

U otvorenom pismu, prvi put dosad direktno naslovljenom na Svetlanu Ražnatović, popularna JK nije štedela ružne reči, a dokle je otišla u otvorenoj konfrontaciji, najbolje svedoči podatak da u jednom delu čak pominje i Cecinu decu! 

- Da ne okolišam puno, nemam vremena - počinje svoj obračun Jelena Karleuša, a potom se direktno obraća Ražnatovićevoj:

- Ej, ako ti nije problem, skini mi sa grbače Miru Škorić. Kako ti nije žao da je guraš u „prljav posao“ da bi ti glumila ku*ac i zvezdu koja je „iznad toga“?! (Ako već glumataš facu, pozajmi joj kintu da vrati dugove). Mislim, posle 15 godina prljavog rata protiv mene, kako ti ne dosadi?!

Ti uvek imaš neku „Miru Škorić“ koja me umesto tebe napada da bi ti ispala „dama koja se ne prepucava po novinama i koja ne odgovara na prozivke“. I ja te razumem. Nisi ti ni dama, ni mudra. Daleko od toga. Samo seljački lukava. U to ime, ja nemam problem da odgovaram na pitanja o tebi i da ti izgovaram ime. Prosto, nemam tu vrstu seljačkog kompleksa.

Mogu bez straha i razmišljanja da izgovorim bilo čije ime! Ti moje ne možeš javno, ali ne zato što si fina, već zato što imaš problem sa mnom. Znaš da bih te u javnoj razmeni rečenica „pomela“, sa sve „sokom od đusa“,“pet sina“ i tri padeža koja koristiš.

To bi bio „tužni hepi end“ za tebe, kako ti inteligentno znaš da kažeš - osula je paljbu Jelena, a onda je u priču uplela i tri pokojnika, Cecinog muža, svog bivšeg dečka Zorana Davidovića Ćandu i voditelja Milovana Ilića Minimaksa.

- Da upoznam malo naciju sa nekim detaljima o našem nazovi odnosu: prvo sam zbog tebe trpela Arkana (mada, ko ga od svih nas nije trpeo). Zbog Arkana, novinari se nisu usuđivali da napišu nešto lepo o meni. Znao se šablon - za Jecu loše, za Cecu - dizanje u nebesa. Iako, realno, ti to ne zasluzuješ, al‘ ajde, snalažljiva si. Život je borba, a parola je - snađi se. Ali, zar ti nije bilo trulo dok je Arkan šamarao Minimaksa zato što me je branio od vas dvoje? Hmm? Mislim, stajala sam tu...

Nisi pokušala da sprečiš... Ali da... Opet stari odgovor - to je uradio Arkan - ne Ceca. Nije šija nego vrat. Onda su došla ubijanja. Prvo Arkan, a onda Zoran. Ubijeni su na najstrašniji način. Jedan zato što je bio najopasniji kriminalac, a drugi? E sad dolazimo do problema!

Naravno, da bih se ja uprljala, za Zorana su pisali da je bio krimos, opasan, itd. Tim tvojim prijateljima novinarima nisi naravno došapnula da čovek NIJE IMAO POLICIJSKI DOSIJE.

Naravno, zašto bi? Ali u tvom blatu ja nikad neću biti. Ne zaboravimo da mi je otac častan policajac... Ah, da... To ti nisi zaboravila - nastavila je u svom pismu JK, a onda se dotakla i Cecinih relacija sa nekim pripadnicima zemunskog klana.

- Onda su na red došli „zemunci“ i ti na čelu stola, sa sve idiotskim šeširom. Vedrila si i oblačila, narodski - kurčila si se sa tim ubicama. Ali to je bila tvoja odluka, koja nema veze sa mnom. Malo sutra! Mene i mog oca su SAMO čuvali specijalci, a vozili smo se u blindiranim kolima! Zbog?! (Ah, da... Ti nemaš nikakve veze sa KUMOM Legijom, Zvekijem, Šiptarom... To što ti iz kuće nisu izbijali, PA BOOŽEEE, imaš pravo da se družiš, nevinašce moje).

Mada, da se ne lažemo, da su hteli, smaknuli bi nas kao glinene golubove. Pa ubili su SRPSKOG PREMIJERA, bez većih problema, zar ne? I opet - kakve veze „jadna Ceca“ ima sa tim? Šmrc, šmrc, jadnaa Cecaa... Marš!

Brate, ja ubice u kuću ne puštam, kafu im ne kuvam, ne pušim im! Ubice bre i ne poznajem - napisala je Karleuša, a potom je prešla na Cecinu decu, koju do sada nije uplitala u svoje „obračune“.

- Naravno, onda su te „nevinu“ odveli u pritvor, dok su tvoja deca „gladovala i tugovala“ bez majke! Svi se sećamo tih NADREALNIH tekstova! Čuj, deca gladovala u Arkanovoj vili od dva miliona, i to krvava dva miliona!?

Ne, sva srpska deca su gladovala, tvoja su bila sita! I sve to ne bi imalo veze sa mnom da nisu izlazili naručeni i plaćeni tekstovi u kojima si se ti opisivala kao velikomučenica, a ja kao bezdušnica koja otvara šampanjac zbog tvog hapšenja! Sećam se tekstova u kojim je opisano kako se ja radujem tvojoj nesreći, kako si nepravedno odvojena od dece, i to samo zato što si moja konkurencija?!

Pisali su plaćenici razne nebuloze, da te je uhapsio moj otac, itd. Zašto to nikad nisi demantovala? Evo ja ću reći umesto tebe - zato što ti je to odgovaralo. Ali ovaj narod nije lud. O ukradenim ogrlicama koje nisi vratila, neću ni da govorim. Javno si mi oca prozvala da laže i najavila tužbu! Sećaš se, bilo je na svim naslovnim stranama, sa sve imbecilom Palmom, koji te je branio i klevetao mog oca.

Sestro, gde je tužba?! U stvari, gde je ogrlica? Hahahaha! Eh, kad pomislim na poslednjih 15 godina, ispada da sam pola života provela braneći se od tebe i tvojih. Samo što ljudi to ne znaju, znamo ti i ja - napisala je Jelena, da bi potom zaključila rečima da više ne može da ratuje.

- Vidi, kako se ne umoriš? Ja sam jako umorna. Čak sam te pustila da mi isečeš tortu na „Svetovoj“ žurci! Hahaha! Meni je bila dovoljna jubilarna naslovna. E da, obukla si se kao k..ac!

Ništa od mene za sve ove godine nisi naučila. Povuci napadače, Mire, plaćene novinare (ovi poslednji naručeni tekstovi kako si me oduvala, A NISI ČAK NI ODRŽALA KONCERT, u Skoplju, je baš... bezveze, možeš ti to bolje). A i vreme je da se stavi tačka. Je l‘ ok to? Sjaši - završila je JK.

Bez komentara

U PR službi Cece Ražnatović ostali su dosledni, pa su na Karleušinu prozivku saopštili:

- Komentar?! Nemamo ga, naravno!

Ne gledaj moj DVD

Po završetku pljuvačine, Karleuša je stavila i post skriptum u kome daje Ceci savet:

Ne gledaj moj DVD sa koncerta, please, tek će te to razljutiti, najebala sam, hahaha... Bolje se malo potrudi oko publike... Tri sijalice i dve haljine više ne prolaze - rekla je pevačica.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Farma skandal
Farma skandal
Play - Anđa i Bred usvajaju dete iz Bosne ?!
Anđa i Bred usvajaju dete iz Bosne ?!
Play - Milenu Ćeranić vredjali i pljuvali na pijaci
Milenu Ćeranić vredjali i pljuvali na pijaci
Play - Mina i Indi - Okršaj starih rivalki
Mina i Indi - Okršaj starih rivalki
Play - Slavica Ćukteraš ima novog dečka
Slavica Ćukteraš ima novog dečka
Play - Dejan - Maja me zavodi
Dejan - Maja me zavodi
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt