Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Ivan Zeljković - Nacionalna televizija
31.10.2009.
Izvor: Kurir Info

Ivan Zeljković - Nacionalna televizija
Zbrka.com

Voditelj i vlasnik produkcijske kuće "Adventidž" Ivan Zeljković pokrenuo je novi televizijski program "Nacionalna", koji će se od 15. novembra emitovati na 16 domaćih TV stanica.

Popularni Zeka će na proleće po drugi put postati otac, a u razgovoru za Kurir otkriva zbog čega je buduće dete odlučio da nazove po imenu planine, koliko mu supruga Vesna prigovara zbog brojnih poslovnih obaveza i kako je došao na ideju da domaćoj publici ponudi novi televizijski sadržaj...

Kako si došao na ideju da otvoriš novu nacionalnu televiziju?

- Na ideju sam došao pre nekoliko godina, kada sam shvatio da u Srbiji ne postoji ovakav tip televizijskog programa, dok u Bosni njihova Mreža plus fantastično funkcioniše.

Oduševio sam se koncepcijom čitave priče kada sam na jednom putovanju upoznao čelne ljude te vrste programa iz BiH i veoma brzo sam odlučio da nešto slično uradim u Srbiji.

Kao i na svakom početku, sledi nam veliko dokazivanje, ali sam ubeđen da će sadržaj nacionalne televizije, koji se emituje na 16 postojećih lokalnih TV stanica i pokriva 95 odsto stanovništva, dati odlične rezultate.

Koliko je, prema tvom mišljenju, domaći televizijski program kvalitetan?

- Mislim da je naš televizijski program dosta bogat, a verujem da svaka emisija može da bude edukativnog tipa ako se to na pravi način posmatra. Većina vlasnika ovdašnjih televizija programom želi da postigne visok rejting.

Možda bi trebalo da obrate pažnju i na kvalitet programa, a ne samo na emitovanje skandala kako bi po svaku cenu održali gledanost. Na nacionalnoj televiziji neće biti repriza filmova i serija, što je zastupljeno na gotovo svim kanalima, a planiramo emitovanje kvalitetnog dečjeg programa i još mnogo toga.

Kako uspevaš da uskladiš sve poslovne angažmane i porodične obaveze?

- Porodica mi je uvek na prvom mestu i za njih moram da nađem vremena. Trudim se da radni dan završim do četiri, pet sati, kako bih ostatak dana što kvalitetnije proveo sa ženom i ćerkom. Ne kažu badava da je svakom čoveku oaza u porodici, odakle može da crpi pozitivnu energiju za sve napore koje pred njega život stavlja.

Da li ti supruga gunđa kada čitav dan provedeš u kancelariji?

- Ne mogu baš da kažem da gunđa, ali zna da mi skrene pažnju da sam u poslu do guše i da sam opet zaglavio u kancelariji. Međutim, ona je vrlo tolerantna i ima razumevanja za sve što radim. S druge strane, i sama vrlo ambiciozna, pa je trenutno angažovana kao savetnik u mom poslu, što mi dosta pomaže i olakšava život.

Na proleće ćeš po drugi put postati otac, a pošto očekuješ sina, rešio si da mu daš ime Zlatibor. Je l' to tvoja ili ideja supruge Vesne?

- To je zapravo radna verzija imena, a ideja je zajednička. Tako smo uradili i sa prvim detetom dok je još bila u stomaku. Dali smo joj ime Rozimenka, a kada se rodila promenili smo u Petra. Ovoga puta dete smo nazvali Tara, ubeđeni da će biti devojčica, ali pošto je ultrazvuk pokazao muški pol, njegovo "radno ime" je Zlatibor. Kako će se na kraju stvarno zvati ostaje da vidimo.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Žistin Enan se povukla iz tenisa
Žistin Enan se povukla iz tenisa
Play - Đorđe i Olivera Balašević - Pukla tikva
Đorđe i Olivera Balašević - Pukla tikva
Play - Bebi Dol traži da napusti Farmu
Bebi Dol traži da napusti Farmu
Play - Severina se udaje na jesen
Severina se udaje na jesen
Play - Taša osvaja Ameriku!
Taša osvaja Ameriku!
Play - Đusu preti od dve do deset godina robije - Nova svadja na Farmi
Đusu preti od dve do deset godina robije - Nova svadja na Farmi
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt