Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Igor - Đole mi je zahvalan što sam mu skinuo Slađu
29.12.2010.
Izvor: Alo!

Igor - Đole mi je zahvalan što sam mu skinuo Slađu
Zbrka.com

Igor Matić, stari novi dečko popularne denserke Slađe Delibašić, koji sa njom učestvuje u rijaliti programu „Parovi“, priznao je pred ostalim učesnicima da mu je Đole Đogani zahvalan što mu je uzeo ženu!

- Ma Đole je kralj! On i ja samo sad super ortaci. Hiljadu puta mi se zahvalio što sam uzeo Slađu. Rekao mi je ako budem tražio i u 70. godini će mi igrati brejkdens. Znači, učinio sam mu uslugu za ceo život. Šta god da mi treba znam da mogu da mu se obratim. Eto, sad se on usrećio, a ja... - započeo je Igor, koji je u svom izlaganju priznao da se Slađi nabacivao dok je još bila udata za Đoleta.

- Upoznali smo se 2001. godine, i to sasvim slučajnu. Došao sam iz Holandije, gde sam živeo, i ortaci me izveli u klub. Slučajno smo seli u separe pored Slađinog. Moji prijatelji su me upoznali sa njom i ja sam joj udelio kompliment da joj jako dobro stoji šešir na glavi koji je nosila, a iskreno, tad nisam znao ko je ona.

Posle smo se sreli na aerodromu, oboje smo čekali neke stvari. Baš mi se svidela i odlučio sam da moram da je osvojim. Rekla mi je da je udata. Ja sam joj u šali rekao da mi je drago jer sam i ja oženjen - objašnjava Matić, koji dodaje da je bez obzira na činjenicu da je Slađa udata odlučio po svaku cenu da je osvoji.

- Nema šta joj nisam slao. Cveće, poklone, bunde, krzna. Parfema koliko sam joj poslao, pa i profesionalni gnjurci bi se udavili. Bombonjere i ostali slatkiši samo su joj stizali, a ona ne reaguje. E da sam tad znao za koga se borim da osvojim, uf - zaključio je Igor.

- Ma šta ti fali, bre? Pozvala sam posle razvoda Igora i rekla mu da sam slobodna i da je sad on nadrljao jer ću i ja njega smarati, pa da vidi kako je to. Tako smo i krenuli da se zabavljamo i sa prekidima, kraćim ili dužim, to traje skoro devet godina - nadovezala se Slađa.

Igor virio ispod Karolininog mantila

Udvaranje Karolini Jovanović, koje je Igor počeo nekoliko minuta nakon ulaska u „Parove“, nastavljeno je tako što je uspeo da joj zaviri ispod bade mantila. Naime, sve je počelo kada je sportistkinja na Matićevo insistiranje otišla da vežba, a on se ponudio da joj pomogne.

Tako je u toku jedne vežbe, dok je Karolina bila okrenuta leđima, iskoristio priliku i podigao joj bade mantil kako bi video njenu zadnjicu. Zanimljivo je da Karolina nijednog nije trenutka odreagovala na to.

Đogani: Igor i ja nismo prijatelji

Đole Đogani, bivši suprug Slađe Delibašić, objašnjava da sa dečkom svoje nekadašnje izabranice nije prijatelj, već da imaju normalnu saradnju i korektan odnos.

-Napravio sam jednu priču s njima, odnosno sa Igorom, koja je na visokom nivou. Ja sam sa Igorom seo i popričao otvoreno. Rekao sam mu da ako bude imao svađe ili probleme sa Slađom, što je normalno u vezama, da to ne rešavaju pred mojom i njenom decom jer želim da ih zaštitim.

Mislim da je Igor sve to dobro prihvatio, a i na kraju krajeva, on je ušao u kuću koju sam posle razvoda ostavio Slađi. Igor je video moju dobru nameru - rekao je Đole.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Bajaga tuži PGP RTS
Bajaga tuži PGP RTS
Play - VB 2011 - Bio sam diskriminisan jer sam niskog rasta
VB 2011 - Bio sam diskriminisan jer sam niskog rasta
Play - VB 2011 - Ljubavni trougao
VB 2011 - Ljubavni trougao
Play - Maja Nikolić u panici - Oprostite mi nisam kriva
Maja Nikolić u panici - Oprostite mi nisam kriva
Play - Rusija pobedila na Evropesmi
Rusija pobedila na Evropesmi
Play - Olja Crnogorac priznala da je sa Viktorom Troickim
Olja Crnogorac priznala da je sa Viktorom Troickim
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt