Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
I Džejms Bond brani Kosmet
22.01.2008.
Izvor: Press Online

I Džejms Bond brani Kosmet
Zbrka.com

U Holivudu se širi podrška Srbiji, na našu stranu stali i Ričard Gir i Šon Koneri, očekuju se i glasovi Šona Pena, Nikol Kidman, Anđeline Džoli i Breda Pita

Nakon što su holivudske zvezde Džordž Kluni i Šeron Stoun najavile da će organizovati protest protiv otcepljenja Kosmeta od Srbije, pridružile su im se i kolege Ričard Gir i najpoznatiji Džejms Bond - ser Šon Koneri. Kako saznaje Press, postoje indicije da će se za srpsku stvar uskoro boriti i Tom Henks, Džoni Dep, Robert de Niro, Majkl Daglas, večiti bundžija Šon Pen, kao i poznati holivudski humanitarci - Anđelina Džoli i Bred Pit. Pored njih, u rovu u borbi za istinu o Kosmetu već se nalazi i Nikol Kidman, koja je nedavno posetila najjužniji deo Srbije kao ambasador dobre volje Razvojnog fonda UN za žene (UNIFEM) i tom prilikom izjavila je da će predstavljati „glas za Kosovo kad to bude potrebno.

Kluni, koji je nedavno postao ambasador Ujedinjenih nacija za mir, u razgovoru za „Frankfurtske vesti objasnio da, i pored toga što pažljivo prati sva dešavanja u svetu, nije u prilici da čuje i srpsku stranu kada je reč o rešavanju statusa.

- Srpski lobi u Americi je jako slab i sve što se može čuti ili pročitati potiče od albanskih lobija i lobista. Nisam mogao da čujem i drugu stranu - kazao je on.

Kluni je otkrio da je Šeron Stoun, njegova prijateljica, do sada razgovarala sa brojnim ljudima u Americi koji imaju uticaja kako bi se zaustavilo nasilno otcepljenje dela Srbije. Među prvima je tako razgovarala sa kolegom Ričardom Girom, koji se borio sa nezavisnost Tibeta, ali nije do sada bio blagonaklon prema srpskoj stvarnosti. Gir će se, navodno, uključiti u ovu akciju jer je veoma sumnjičav zašto su velike sile toliko odlučne u nameri da Kosmetu podare nezavisnost.

- Mora da na tom Kosovu ima nešto, čim se tako bore za njega - rekao je Gir, a na sličan način je reagovao i najpoznatiji Džejms Bond svih vremena, plemić ser Šon Koneri, koji je situaciju oko Kosova odmah povezao sa svojom rodnom Škotskom.

- Škotska je u svojoj istoriji imala mnogo više prava da bude nezavisna, ali joj to nisu dozvolili. U čemu je to razlika između moje domovine i Kosova, da se sada čini takav presedan?! - zapitao se proslavljeni glumac.

Protest i na dodeli Oskara

Svetski poznate zvezde su odlučne da uskoro u Holivudu naprave protest na kome bi pozvale sve pravdoljubive ljude u svetu kako bi stali u odbranu Kosova. Prvu priliku za protest protiv nezavisnosti južne srpske pokrajine džetseteri će imati 24. februara, na dodeli Oskara. Iako je još uvek neizvesno da li će se, zbog štrajka scenarista, ovogodišnja dodela prestižne filmske nagrade održati, sigurno je da će Koneri, Henks, Pen i Stounova iskoristiti priliku da u svom govoru spomenu i kosovski problem.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Kuća Velikog brata spremna za nove učesnike
Kuća Velikog brata spremna za nove učesnike
Play - Katarina Radivojević na revers
Katarina Radivojević na revers
Play - Biseri studenata Operacije Trijumf
Biseri studenata Operacije Trijumf
Play - Dragan Marinković Maca u bolnici
Dragan Marinković Maca u bolnici
Play - Zvezde Granda u Velikom Bratu
Zvezde Granda u Velikom Bratu
Play - Ekrem Jevrić snima album za Grand
Ekrem Jevrić snima album za Grand
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt