Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Hrvati prete Oliveru Mandiću
11.01.2008.
Izvor: Press Online

Hrvati prete Oliveru Mandiću
Zbrka.com

Srpski pevač Oliver Mandić nalazi se na „crnoj listi države Hrvatske, pod optužbom da je u vreme rata, navodno, vršio ratne zločine

Oliver Mandić nalazi se među licima koja su na „crnoj listi države Hrvatske pod optužbom da su u vreme rata vršila ratne zločine. Kako saznaje Press, jedan od najpopularnijih srpskih pevača ovu informaciju je čuo nedavno, kada je poželeo da sa suprugom otputuje na odmor u Španiju. Od podnošenja zahteva za šengensku vizu odustao je, saznavši da ga „bivša jugoslovenska braća terete za učešće u ratu.

- Oliver je nedavno želeo da sa suprugom Majom ode u Španiju - kaže izvor Pressa blizak Mandiću, i dodaje: - Baš u to vreme, na televiziji B92 emitovan je neki stari Oliverov snimak iz 1993. godine, na kome se pevač vidi u vojnoj bazi u Erdutu, u društvu pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, komandanta Srpske dobrovoljačke garde. Oliver je, na preporuku nekih prijatelja, pokušao da proveri da slučajno nije pod nekakvom imaginarnom istragom i saznao je da se nalazi na „crnoj listi Hrvatske, zbog čega može da ima problema pri dobijanju šengenske vize. Reč je, naravno, o potpunoj budalaštini, jer čovek nikad nije učestvovao u ratu.

Naš sagovornik podseća na Mandićeve „ratne pohode.

- Oliver nikad nije krio da je sa Arkanom bio veliki prijatelj, još iz rane mladosti. Kada je počeo rat u Hrvatskoj, zajedno sa Tonijem Montanom pristupio je „Tigrovima, ali nikad nije ratovao, već je, prema tvrdnji brojnih svedoka, obavljao dužnost intendanta - bio je zadužen za nabavku cigareta i ostalih potrepština - zaključuje naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.

U hrvatskoj ambasadi juče nisu mogli da potvrde, ali ni da demantuju tvrdnje našeg izvora.

Oliver u Erdutu upoznao Cecu sa Arkanom

Oliver Mandić je čovek koji je spojio Željka i Cecu Ražnatović. Oni su se prvi put sreli 11. oktobra 1993, u restoranu „Erdut. Pored Cece, Oliver je tog dana u Erdut doveo i Džeja Ramadanovskog, da pevaju na proslavi Srpske dobrovoljačke garde. Ceca i Arkan znali su jedno za drugo samo iz novina i iz tračeva, od kojih je najpoznatiji bio da je Arkan ošišao Cecu, jer je u inostranstvu pevala muslimanima! Svetlana, tada Veličković, upravo zbog toga poželela je da upozna Željka Ražnatovića.

- Kada nas je Oliver upoznao, Željko je rekao: „Uspeo sam da upoznam devojku koju, kažu, šišam već godinama! Ostavio je na mene snažan utisak. Ušeprtljala sam se, opisala je Ceca jednom prilikom početak ljubavi između nje i Željka.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Sexy učesnice Evrovizije
Sexy učesnice Evrovizije
Play - Ana Nikolić - Ekstaza
Ana Nikolić - Ekstaza
Play - Vlado Georgiev plaća troškove lečenja Nigoru
Vlado Georgiev plaća troškove lečenja Nigoru
Play - Na Exit stiže više od 25.000 stranaca
Na Exit stiže više od 25.000 stranaca
Play - Marko i Sandra - Teška pljuvačina po farmerima
Marko i Sandra - Teška pljuvačina po farmerima
Play - Novak Djoković i Nataša Bekvalac zajedno u Bečićima
Novak Djoković i Nataša Bekvalac zajedno u Bečićima
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt