Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Grobari krenuli na Gogu Sekulić
10.07.2008.
Izvor: Sve vesti

Grobari krenuli na Gogu Sekulić
Zbrka.com

Навијачи Партизана поручују фолк певачици да ће јој у наредном периоду загорчати живот све док се не извини и њима и кошаркашима тог клуба!

Седећемо са њом у кафићима, чекаћемо је испред било ког студија, певаћемо јој из првих редова на њеним концертима - кажу „Гробари" за „Правду" Завршавамо текстове нових песама о Гоги које ћемо јој „интерпретирати" кад год је будемо видели - откривају вође „југа"

Фолк звезда и бивша учесница „Великог брата-ВИП", Гога Секулић, вероватно није ни слутила да ће својом бурном реакцијом и скорашњом тужбом против Кошаркашког клуба „Партизан" покренути лавину љутње и беса код њихових најватренијих навијача. „Гробари" су изнервирани Гогином одлуком да на суду потражи правду против кошаркаша који су недавно приликом прослављања титуле са навијачима запевали: „Никола Пековић ј...е Гогу Секулић".

Због тога су, према речима Пендуле, једног од вођа „југа", решили да се у наредном периоду „друже" мало више са певачицом како би она на крају повукла тужбу против кошаркаша и извинила се, не само њима већ и „Гробарима".

- Гоги ће се наредних месеци смучити живот! Планирамо да јој загорчамо сваки божји дан. Седећемо поред ње у кафићима, чекаћемо је испред било ког студија где буде гостовала, бићемо у првим редовима на свим њеним концертима. Пожелеће да никада није реаговала против нас и наших кошаркаша!

Иначе, завршавамо текстове нових песама о Гоги које ћемо јој „интерпретирати" кад год је будемо видели - открива Пендула за „Правду" само један део сценарија који је припремљен за „нови Гогин живот".

Један од предводника „Гробара" истиче да их је посебно изнервирало када су чули да су Гогини пријатељи из Црне Горе у знак протеста због песме поцепали недавно дрес Николе Пековића.

- Тако се не понаша према шампионима. Ко је та Гога Секулић да се тако опходи према „Партизану" и „Гробарима"? Па ми смо отерали из клуба Жарка Зечевића и Ненада Бјековића, који су годинама били готово недодирљиви! Понављам, уколико нам се не извини и не одустане од тужбе, ни сама није свесна колико ће јој се живот преко ноћи променити - тврди Пендула.

Гога Секулић, која је тренутно на једној од атрактивних црногорских плажа на којој се купа и башкари на сунцу, у току јучерашњег дана била је недоступна за коментар.

Цепамо цепаче дресова

На акцију против Гоге Секулић „Гробари" су се одлучили после њеног „ритуалног спаљивања дреса" Николе Пековића.

- Може да цепа своје гаћице, о којима ћемо такође направити дубоко емотивну песмицу, али не сме дрес Партизана. Гого, добродошла на „југ", седи и слушај какве смо хитове написали само за тебе, каже „Гробар" Пендула.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Farma - Đurovskog ostavila devojka?
Farma - Đurovskog ostavila devojka?
Play - Peđa D Boj - Tika je sisa
Peđa D Boj - Tika je sisa
Play - Kaja Ostojić - Ne razvodim se zbog prevare
Kaja Ostojić - Ne razvodim se zbog prevare
Play - Ksenija Pajčin dobija ulicu
Ksenija Pajčin dobija ulicu
Play - Seka i Veljko uradili iste tetovaže
Seka i Veljko uradili iste tetovaže
Play - Brega promrzao na dočeku
Brega promrzao na dočeku
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt