Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Gorica i Dragan prelaze na RTS ?
20.04.2010.
Izvor: Press Online

Gorica i Dragan prelaze na RTS ?
Zbrka.com

Gorica Nešović i Dragan Ilić, slavni voditeljski par RTV B92, najverovatnije će preći na RTS, saznaje Press u odlično obaveštenim krugovima! Gorica i Dragan juče su bili na pregovorima kod direktora Javnog servisa Aleksandra Tijanića i dogovarali uslove svog angažmana na Javnom servisu.

Press je juče došao do ovih saznanja pošto je naš novinar primetio dvoje voditelja kako ulaze u zgradu RTS-a u Takovskoj ulici. Kako nam je rečeno, Gorica i Dragan su osnovali svoju privatnu produkcijsku kuću koja će na RTS-u emitovati autorsku TV emisiju, dok će svoj popularni radijski jutarnji šou prebaciti na neki od programa RTS-a, najverovatnije na Radio 202!

- Gorica i Dragan su mi u više navrata rekli da im ne pada na pamet da za male i sve neredovnije pare rade na RTV B92. Oni su zadovoljni pozicijom i statusom koji imaju na B92, ali jednostavno ne mogu više da prave najpopularniji radijski program u Srbiji, a da za to nisu plaćeni! - kaže za Press prijatelj voditeljskog para koji je insistirao na anonimnosti.

Kako saznajemo, Gorica i Dragan najpre nisu imali ideju da pređu na RTS, već su nameravali da se bave proizvodnjom svog RTV programa koji bi prodavali medijskim kućama. Međutim, u međuvremenu su dobili primamljivu ponudu Aleksandra Tijanića i sada su bukvalno na samo jedan korak od konačnog dogovora o prelasku na Javni servis.

Juče niko nije hteo zvanično da komentariše naša saznanja. Gorica i Dragan se nisu javljali na svoje telefone, a Aleksandar Tijanić je saslušao naše pitanje, rekao nam da nema nikakav komentar i prekinuo vezu.

Svi transferi B92 - RTS!

Prelazak Gorice i Dragana bio bi samo poslednji u nizu transfera sa B92 na RTS. Prošle godine novinarske krugove „šokirao" je prelazak Antonele Rihe na Javni servis (sada na RTS-u vodi „Raspakivanje"), dok je nedavno na RTS prešla i Marija Nenić, voditeljka emisije „Patrola".

Ranije su sa B92 na RTS prešli voditeljka „Dnevnika" Maja Žeželj, bivši urednik Jutarnjeg programa Srđan Predojević (sada na Pinku), sportski komentator Aleksandar Stojanović.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Tap 011 ponovo na okupu
Tap 011 ponovo na okupu
Play - Ana Pendić prošetala silikone
Ana Pendić prošetala silikone
Play - Ovacije stranih novinara Jeleni Tomašević
Ovacije stranih novinara Jeleni Tomašević
Play - Džoni Dep stigao u Srbiju
Džoni Dep stigao u Srbiju
Play - Novak Djoković i Jelena na krstarenju
Novak Djoković i Jelena na krstarenju
Play - Sjaj i beda Holivuda
Sjaj i beda Holivuda
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt