Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Goca Božinovska - Progoni me manijak
21.01.2010.
Izvor: Alo

Goca Božinovska - Progoni me manijak
Zbrka.com

Kada je folk pevačica Goca Božinovska pre nešto više od dve godine dobila pismo iz zatvora od osobe koja se predstavila kao prijatelj njenog pokojnog supruga Zorana Šijana, nije ni pretpostavila da će joj upravo taj „prijatelj“ postati noćna mora.

- U oktobru 2007. godine stiglo mi je pismo od tog robijaša (identitet poznat redakciji), koji se nalazio na odsluženju kazne u zatvoru u Sremskoj Mitrovici.

Obavestio me je da mi je tragično nastradali suprug Zoran Šijan ostavio oko milion švajcarskih franaka, ali da moram da dođem u zatvor da mi sve objasni jer to ne može preko pisma i telefona - počinje svoju priču vidno potresena pevačica i dodaje da mu je odgovorila na pismo i dogovorili su se da ga poseti kako bi se dogovorili oko detalja.

Zatvorenik je najavio Gocin dolazak u zatvor i rekao joj da dođe u subotu da joj da broj računa, ali i da mu Goca donese paket sa hranom i cigaretama.

- Otišla sam u zatvor, subota je bila. Nisam ni slutila da je subota dan za bračne posete. Frapirala sam se kad su mi čuvari rekli i da imamo pravo na korišćenje hotelske sobe. Hvalio se svima kako je sa mnom u vezi - priča Goca i dodaje da tu nije bio kraj prevarama.

- Rekao mi je da se moramo ponovo videti da bi mi predao broj tog računa. I opet sam otišla i ponela paket sa hranom i cigarama. Dao mi je jednu cedulju koju i sad čuvam sa nekim brojem telefona kome da se javim da preuzmem, kako on kaže, „milionče“.

Goca je pri povratku kući pozvala taj broj, koji je bio nepostojeći. Alarmirala je prijatelje u Švajcarskoj, koji su joj rekli da ta banka ne postoji. Misleći da je tu kraj njenoj agoniji, Goca nije želela da zove policiju, ali uskoro joj je stiglo treće pismo puno uvreda. Po izlasku „prijatelja“ iz zatvora problemi sa njim samo su se pogoršavali.

- Na svakih 10-15 dana zove me sa skrivenih brojeva, priča mi kako zna sve o meni, stvarno ne znam šta da radim. Po Novom Sadu vršlja, predstavlja se ljudima kao moj dečko, pije, jede za džabe, kao ja ću sve to da platim.

Pre neki dan zvao me je neki čovek da me pita kad ću da mu vratim dug, nisam znala o čemu se radi, čovek mislio da ga zezam.

Mogu samo da pretpostavim koliko je ljudi ojadio do sad. Čak je i mojoj prijateljici, na koju je slučajno naleteo, rekao da mi poruči da neću ja još dugo i da sam ja ubila Šijana. Iskreno, plašim se i za svoju, a i za bezbednost moje dece. Raspitala sam se, čovek nije nigde prijavljen.

Ne radi, nema šta da jede, pa sad sve preko moje grbače. Sutra ću ići u policiju, nadam se da će mi oni pomoći da ovo maltretiranje prestane - završava Božinovska svoju ispovest.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Farma -  Seks ispod jorgana
Farma - Seks ispod jorgana
Play - Goga Sekulić i Maja Marijana izbačene iz Granda?
Goga Sekulić i Maja Marijana izbačene iz Granda?
Play - Taksista nije prepoznao Gogu Sekulić
Taksista nije prepoznao Gogu Sekulić
Play - Severina se udaje na jesen
Severina se udaje na jesen
Play - Jelena ima a Ana nema dečka
Jelena ima a Ana nema dečka
Play - Kole - Brod od 25 miliona evra
Kole - Brod od 25 miliona evra
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt