Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Gejevi se odriču JK
16.02.2010.
Izvor: Alo

Gejevi se odriču JK
Zbrka.com

Iako u svakom intervjuu podržava prava homoseksualaca i ističe da ima mnogo prijatelja među njima, Jelena Karleuša, tačnije organizator „Šoumaster“, koji joj 15. maja organizuje koncert u „Beogradskoj areni“, iskulirao je pokušaje gej sajta „www.gayecho.com“ za dogovor o medijskoj saradnji.

Kako nam je rekao Predrag Azdejković, glavni i odgovorni urednik sajta, veoma su razočarani zbog takvog ponašanja, budući da se JK godinama deklariše kao gej ikona, a pre dve godine im je dala i intervju.

- Kontaktirali smo s „Emoušnom“ više puta zbog medijskog sponzorstva koncerta Jelene Karleuše.

Tražili smo da stave logo našeg sajta i ako su u mogućnosti da odvoje određeni broj ulaznica koje bi podelili našim posetiocima, a oni bi dobili besplatan baner na našem veoma posećenom sajtu, koji je pokrenut 2001. godine, a ima podršku Ministarstva kulture i ljudskih i manjinskih prava.

Uvek smo se trudili da podržavamo sve događaje koji su prijateljski nastrojeni prema gej i lezbijskoj populaciji, kao što su kulturni događaji, razni filmski i muzički festivali.

To što nas niko iz „Emoušna“ nije udostojio makar javljanjem, veliki je udarac za nas. Ne znam da li je posredi njihova homofobija ili ne žele da imaju ikakav kontakt s nama?

Da se ne lažemo svi znaju ko će da bude u prvim redovima. Tinejdžerke i gej muškarci! Ako je homoseksualci budu bojkotovali zbog takvog ponašanja, imaće polupraznu „Arenu“.

Baš smo razočarani i u organizatore i u JK, koja je morala da interveniše tim povodom - kaže Azdejković i dodaje da je „Beogradska arena“ kao organizator koncerta britanske pop zvezde Eltona Džona odmah prihvatila saradnju.

- Dogovorili smo se za jedan dan. Naš novinar će biti akreditovan za praćenje koncerta i dobićemo određeni broj ulaznica za naše čitaoce. Eto, svetska zvezda nas hoće, a Karleuša neće - žali se naš sagovornik i dodaje da ovo nije prvi slučaj da im se tako nešto dešava.

- Ovogodišnji FEST odbio je medijsku saradnju s nama, i ne samo to! Našem novinaru je uskraćena akreditacija, iako će, na primer, biti prikazana tri filma s gej tematikom - zaključuje Azdejković. Zasad bez odluke

U PR službi Jelene Karleuše su nam rekli da im nije poznato o kom se sajtu radi i uputili nas na organizatore koncerta „Emoušn“, gde nam je Marinela Kvapil potvrdila da je dobila imejl, ali da konačna odluka još nije doneta.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Intervju - Olivera kovačević
Intervju - Olivera kovačević
Play - Marija Šerifović - Nestala za Novu Godinu
Marija Šerifović - Nestala za Novu Godinu
Play - Ivana Kukrić - Sexi kalendar
Ivana Kukrić - Sexi kalendar
Play - Ceca dala Šiptaru ogrlicu vrednu 500.000 evra
Ceca dala Šiptaru ogrlicu vrednu 500.000 evra
Play - Ceca - Nisam trudna
Ceca - Nisam trudna
Play - Jelena Karleuša - Ućutkaću sve dušebrižnike
Jelena Karleuša - Ućutkaću sve dušebrižnike
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt