Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Gagi - Mladen je muška sponzoruša
13.02.2010.
Izvor: Alo

Gagi - Mladen je muška sponzoruša
Zbrka.com

Posle dosta maženja, paženja, slatkih reči i sevanja varnica između Anabele i manekena Mladena Radulovića, konačno je na red došao i poljubac u usta.

Sve to se desilo u noći između četvrtka i petka. Anabela i Mladen su dobili zadatak da zajedno klizaju na ledu i izvedu tačku uz muziku najbolje što mogu. Od Velikog Brata dobili su najbolje moguće ocene, sve same desetke.

To je silno obradovalo klizački par Đogani-Radulović, koji je posle jakog zagrljaja u znak uspešno izvršenog zadatka spojio usne i konačno uradio ono što su svi željno iščekivali.

Doduše, ovo je donekle bilo i veliko iznenađenje jer je pevačica konstantno poricala da gaji emocije prema manekenu.

Jedan od onih koje je ovakav razvoj događaja sigurno duboko povredio je Gagi, bivši suprug Anabele Đogani, koji je u poslednje vreme počeo da daje izjave da bi voleo da se sa njom pomiri. Da je zaista tako uverili smo se kada smo ga pozvali za komentar.

- Ma Mladen je nju uhvatio na brzaka i iskoristio momenat kad je bila srećna što je dobila tako visoku ocenu zbog izvršenog zadatka. On je skakao i uhvatio je za nogu i na kvarno poljubio. Ona to sigurno nije htela!

Čovek maksimalno koristi svaku situaciju koja mu se pruži i ne gleda ni na šta drugo, već da uradi ono što će mu ići u korist. Njegov jedini cilj su slava i novac, a zato i hoće da iskoristi Anabelu.

On je klasična muška sponzoruša i, posle Seke, ovo mu je idealna prilika da bude u žiži interesovanja. Jedno je sigurno i najbitnije, a to je da traži samo korist.

Od Seke je dobio prostor u medijima, poklone i sve ostalo, a sada hoće da ga Anabela vrati tamo gde je bio. Samo mu je slava u glavi i kada to ispuni, zadatak za njega je završen. On nema emocija prema njoj - rekao je Gagi za „Alo!“.

Inače, Gagi je pre nekoliko dana gostovao u emisiji „Veliki mozak“ i tada javno priznao kako sedi ispred televizora po celu noć i posmatra svoju dragu koju, kako kaže, i dalje voli.

- Posle gostovanja u emisiji, dobio sam dosta poruka na „fejsbuku“ od naših fanova i prijatelja, koji su mi uputili samo reči hvale za Anabelu i izrazili želju da se mi pomirimo.

Svi navijaju samo za to! Ali, između mene i nje dugo neće biti ništa jer ona treba da se ohladi od razvoda. Pomirenje može da se desi tek za nekih godinu dana, kada se stišaju strasti. A da smo zajedno, Anabela nikada ne bi ušla u kuću „Velikog brata“ - izričit je Gagi.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Disko partizani
Disko partizani
Play - Zvezde Granda - Seks igrarije u plićaku
Zvezde Granda - Seks igrarije u plićaku
Play - Seka se udaje 12. septembra
Seka se udaje 12. septembra
Play - Ekrem - Oduzimaju mi se noge
Ekrem - Oduzimaju mi se noge
Play - Survajver - Vesni Zmijanac se smanjile grudi
Survajver - Vesni Zmijanac se smanjile grudi
Play - Survajver 2010 - Nikolija prva izbačena
Survajver 2010 - Nikolija prva izbačena
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt