Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Gagi - Anabela i droga su moja prošlost
11.08.2009.
Izvor: Alo

Gagi - Anabela i droga su moja prošlost
Zbrka.com

Nakon medijski veoma propraćenog privatnog i poslovnog razlaza grupe „Fanki Dži“, odnosno Anabele i Gagija (37), javnost je imala priliku da čuje samo jednu stranu priče.

Uglavnom je u prvom planu bila nežnija polovina nekadašnjeg tandema, dok je Gagi rešio da se distancira od medija. Zbog ovoga je doživeo pravi linč u javnosti, pa je bio obeležen kao preljubnik, narkoman i čovek koji ne valja ni za sebe ni za svoje bližnje. Prvi put, posle čitave medijske hajke koja se protiv njega vodila, odlučio je da za „Alo!“ progovori o svom razvodu, ali i o svom nekadašnjem poroku - marihuani - zbog kojeg i danas nosi breme.

- Anabela je 29. aprila podnela tužbu za razvod braka. Problemi su nastali još pre dve godine, zahladili smo odnose i dosta smo se distancirali. Pre nekoliko meseci sam primetio da se drastično promenila, da je rešila da se više posveti sebi i to je bilo u redu. Tu sam osetio drugačiji odnos prema meni, ponašala se kao da sam potpuno neprimetan u njenom životu.

- Šta je na to uticalo?

- Njene posete psihijatru. Bila je jedno vreme u krizi, stalno je kukala da je umorna i nezadovoljna pa sam je molio da se obrati za pomoć stručnom licu. Nije sebi htela da prizna da je u postporođajnoj depresiji, koja je počela nakon rođenja naše druge ćerke. Pretpostavljam da ju je psihijatar savetovao da se više druži s ljudima, da češće izlazi... Počela je da me upozorava da će se razvesti, da mi govori da zahtev za razvod drži u automobilu i kad mi je pukao film, iselio sam se iz našeg stana. Nisam želeo da se svađamo pred decom, Lunom i Ninom. Živim kao podstanar već četiri meseca, a ona se nijednom nije setila da me pozove i pita kako sam. 

- Šta danas misliš o bivšoj supruzi?

- Jedan od razloga za naš razvod je to što sam se punih petnaest godina borio s njenom naivnošću. Ubeđivao sam je da nisu svi ljudi dobri, kao što je ona. Veoma je naivna. Previše veruje ljudima i vrlo je emotivna. Ja sam dosta iskusniji, što se kaže, dete sam s asfalta i mnogo bolje mogu svakog da procenim. Kada mi je dala zahtev za razvod, pitao sam je petnaest puta: „Anabela, zašto se razvodiš?“. Nije znala konkretno da objasni, samo je govorila: „Želim da budem slobodna, neću da budem sto odsto pod tvojim kontrolom.“

Poslednje dve, možda čak i tri godine nismo spavali u bračnom krevetu. Tu se uselila mlađa ćerka Nina, a ja sam prešao u dečju sobu. Možda Anabela nije ni imala potrebu da se ja vratim u naš krevet.

- Kako to misliš? Da li si sumnjao da ima drugog?

- Anabela je bila zaljubljena u Marka iz grupe 187! Kad sam čuo da se dopisuju i da to postaje ozbiljno, odmah sam ga nazvao da pitam šta se tu dešava. To je bilo još 2001. godine. Rekao mi je da između njih nikada ništa nije bilo jer me on poštuje i ne bi to uradio, dirao u porodicu s dvoje dece.

Poverovao sam mu jer znam da je dobar dečko. Teško mi je bilo kada sam u jednoj Anabelinoj knjizi pronašao njegovu sliku. Došlo mi je da porazbijam ceo stan, ali sam umesto toga hitno zakazao kod svog psihijatra, koji mi je pomogao da se smirim.

Kad sam došao kući, rekao sam joj staloženo: „Ljubavi, OK, zaljubila si se u Marka, proći će i to, šta je, tu je“. Nakon toga sam je poslao kod majke da se odmori i razmisli o svemu. Video sam da joj je teško jer je u tom trenutku trebalo da se odluči između njega i naše porodice. Kada je sve to prošlo, rešili smo da napravimo drugo dete i da počnemo sve ispočetka.

- Da li misliš da sada ima dečka?

- Prema njenom ponašanju bih rekao da ima, ali nisam siguran. Voleo bih da ima nekog jer bi bila ispunjenija, a samim tim bi i naša deca bila srećnija, što meni mnogo znači.

- Koliko često viđaš decu?

- Sudski smo postigli dogovor da decu mogu da viđam kada hoću. Ćerke su strašno vezane za mene. Mlađa, Nina, stalno me zove i pita: „Tata, a što ti ne spavaš kod nas?“.

- Da li ćeš Anabeli zabraniti da na nastupima peva pesme grupe „Fanki Dži“?

- Ona je sama najavila da napušta grupu, tako da neće više moći da koristi naše pesme. Ja sam izvršni producent i nosilac projekta grupe, bilo bi potpuno suludo da sad i ona i ja na nastupima izvodimo isti repertoar. Pošto je ona napustila grupu, red je da više ne izvodi pesme grupe „Fanki Dži“, sa čime se ona složila.

- Kako komentarišeš medijske napise o tome da se drogiraš?

- Evo, sada prvi put priznajem da sam pušio travu tokom 1999. i 2000. godine. Nisam bio aktivan konzument, već samo povremeno, najčešće vikendima. Tada sam upao u neko loše društvo i duvao sam sve dok nisam doživeo panični napad. Nikada nisam probao ništa jače i želim da kažem ljudima da je to veliko zlo. Mnogi se zavaravaju da trava nije droga, ali to jeste prvi korak ka narkomaniji. Brata sam izvukao iz tog pakla, skinuo ga s heroina, platio mu lečenje i sada je, hvala bogu, živ i zdrav.

- Iskreno, da li bi se pomirio s Anabelom?

- Posle cele ove agonije poslednjih nekoliko meseci, više nisam emotivno vezan za nju, nemam posebnu želju ni da je vidim, ali ne mrzim je i poštujem je kao majku svoje dece. Ipak, dobro je što nam se razvod dogodio dok smo još mladi jer još imamo vremena da počnemo sve ispočetka.
 

Našao sam novu pevačicu!

Jača polovina grupe „Fanki Dži“ sprema se za nove radne pobede, a uskoro će javnosti predstaviti svoju novu saradnicu.

- Pronašao sam novu pevačicu, koja je idealna. Lepa je, dobro peva i super igra. Izgleda kao da dolazi iz Holivuda, a što je najvažnije - živi za momenat da izađe na scenu. Uskoro ćemo objaviti singl.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Nives Celzijus promovisala Golu istinu
Nives Celzijus promovisala Golu istinu
Play - Suzana Mančić - Romantično leto u Grčkoj
Suzana Mančić - Romantično leto u Grčkoj
Play - Lepa Brena - Kako sam pobedila bolest
Lepa Brena - Kako sam pobedila bolest
Play - Jelena Karleuša trudna - Neće na trudničko
Jelena Karleuša trudna - Neće na trudničko
Play - Novogodišnji Grand Šou
Novogodišnji Grand Šou
Play - Jelena Janković - Izvini, gde me voziš ?
Jelena Janković - Izvini, gde me voziš ?
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt