Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Farma - Đura Palica šokirao ženu
19.12.2009.
Izvor: Press Online

Farma - Đura Palica šokirao ženu
Zbrka.com

Vukašin Babović (22), sin Branka Babovića poznatijeg kao Đura Palica, otkriva da je njegov otac ušao na „Farmu" samo da bi šokirao suprugu Milicu! On tvrdi da o nagradi od 100.000 evra glumac nikad nije razmišljao.

- Na „Farmu" je ušao bez ikakvog plana i strategije. Želeo je da se zabavi i testira sebe. Znam da je očekivao i priželjkivao mnogo teže uslove. Hteo je i da šokira moju mamu, koja nije ni pretpostavila da će se on rešiti da ode tamo. Mama i tata su inače kolege glumci i zajedno su više od dve decenije. Ukoliko osvoji nagradu, ni on sam ne zna šta će uraditi sa tim novcem - kaže Vukašin.

Glumac, koji je javnosti poznat po ulozi Đure Palice u humorističkom serijalu pozorišnih predstava „Policijska stanica" i TV seriji „Kursadžije", za tri meseca boravka u Pinkovom rijalitiju ostavio je utisak staloženog i vrednog čoveka. Vukašin kaže da njegov otac sve poslove na „Farmi" obavlja kao da je na svom imanju.

- Moj otac je najbolje savladao seoske poslove, a uopšte ih nije poznavao pre „Farme". Najvažnije je što sve te poslove obavlja odgovorno, sa zadovoljstvom i lakoćom. Imam utisak da na „Farmu" gleda kao na svoje imanje - kaže on.

Djura Palica sa porodicom

Vukašin tvrdi da je Đurina prednost u tome što ima razumevanja za sve vrline i mane takmičara Pinkovog rijaliti-šoua.

- Od ostalih farmera izdvaja se po sposobnošću prilagođavanja različitim situacijama, spremnošću na timski rad, toleranciji i poštovanju ljudi. Dok se drugi svađaju, moj otac se drži po strani i nikoga ne provocira. On je veoma tolerantan čovek. Ljude prihvata onakve kakvi jesu. Retko sebi daje pravo da sudi o postupcima drugih, što ostali farmeri konstantno rade - ističe on.

Iz kratkih telefonskih razgovora sa ocem, koji producenti „Farme" dozvoljavaju takmičarima, Vukašin je saznao da Branku najviše smetaju higijenski uslovi na seoskom imanju kraj Barajeva.

- Najteže mu pada kupanje u buretu. Mislio sam da će biti problema i oko ranog ustajanja, jer voli dugo da spava, ali me je prijatno iznenadio. Budi se među prvima - kaže Vukašin.

On tvrdi da će Đura po završetku šoua ostati prijatelj sa većinom farmera.

- Ne znam koliko često će se družiti sa njima, ali siguran sam da će sa većinom farmera ostati u kontaktu - zaključuje Vukašin.

Kursadžije

Biografija

- Rođen je 8.6.1959. u Nikšiću

- Oženjen je, ima dva sina

- Glumio je u filmovima „Lepota poroka", „U ime naroda", „Stršljen" i „Nož", kao i u serijama „Oriđinali", „Jelena" i „Jesen stiže, Dunjo moja"

- Igrao je u pozorišnim predstavama „Revizor", „Sumnjivo lice", „Pokojnik", „Rodoljupci", „Kokoška", „Poručnik iz Inismora", „Laža i paralaža"...

- Najveću popularnost mu je doneo serijal pozorišnih predstava „Policijska stanica" i TV serija „Kursadžije", u kojima je igrao Đuru Palicu

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Lukas tuži Bojanića - Traži 100 000 evra
Lukas tuži Bojanića - Traži 100 000 evra
Play - Marko Pantelić propevao
Marko Pantelić propevao
Play - Neka mi se Era javno izvini
Neka mi se Era javno izvini
Play - Tamara Todevska - Tužna sam
Tamara Todevska - Tužna sam
Play - Selo gori a baba se češlja - Milašin se bori za život
Selo gori a baba se češlja - Milašin se bori za život
Play - Ko izlazi iz kuće Velikog Brata - Odluka u fotofinišu
Ko izlazi iz kuće Velikog Brata - Odluka u fotofinišu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt