Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Farma bez Pileta
25.10.2009.
Izvor: farma, 2009, pile, napustio

Farma bez Pileta
Zbrka.com

Iako je, kako sam kaže, radio za trojicu, iako se kući vraća sa rukama punim žuljeva, nije iznenađen eliminacijom s obzirom na to da je već drugi put bio nominovan.

- U Srbiji, očigledno, nije popularno biti vredan i radan, pa sam zato i dobio tako mali broj glasova. S druge strane, srećan sam što ću konačno otići kući, istuširati se ko čovek i sabrati misli - rekao je vidno utučeni Pile, koga je dočekala uplakana supruga.

Radojković kaže da je pošteno i ozbiljno radio svoj posao, da je dostojno predstavio sebe i da je sa svima bio u dobrim odnosima, sem sa jednim koji ga je stalno oslovljavao „zumbulom", vređao ga i zbog toga ostao nekažnjen. Ipak, svima je oprostio, pa i njemu.

Inače, situacija na farmi se iz nedelje u nedelju sve više zahuktava. Svađe i razmirice su postale svakodnevica, ali i slavlja uz gomilu pića i hrane. Ove nedelje je među ženama umalo došlo do fizičkog obračuna, kada je Cakana nasrnula na Maju Nikolić. Zbog toga je Cakana automatski nominovana po kazni, kao i Marina koja je prekršila pravila. Maja je status kandidata za izbacivanje zaslužila ulogom sluge, dok je Pileta odabrala publika. I pored svih razmirica, farmeri su uspešno ispunili nedeljni zadatak i pripremili svadbu po starim srpskim običajima.

Farmeri su pili, jeli, veselili se, ali najbolje su prošli glavni akteri svadbe - Nigor i njegova „supruga" Sandra.

Farma 2009Nakon čitanja ovonedeljnih nominacija, mladenicima je rečeno da napuste kuću i presele se u mladenački apartman, što je za sve ostale farmere značilo da idu u „rezidenciju" gazdarice Bebi Dol, ali organizatori su rešili da začine stvari. Odvedeni su u ekskluzivni hotel „Kontinental" gde su ih sačekale korpe sa voćem, pregršt balona u obliku srca, šampanjac i najvažnije - kupatilo i čista posteljina!

Međutim, iako im je bio dodeljen bračni krevet, prva bračna noć se završila samo verbalnim upoznavanjem, pa je Nigor ispričao da nosi patike broj 44, bavi se muzikom i navija za Partizan, dok je Sandra otkrila da je završila Megatrend.

Nigor važi za jednog od favorita jer za mesec dana ni sa kim, osim jednom sa Nikolom 357, nije ušao u konflikt. Vredno je radio, pomagao svima, pojedini mediji su pisali da je do nedavno imao ozbiljnih zdravstvenih problema, i što je najvažnije, nikada nije ogovarao svoje sustanare. Iskoristio je „prvu bračnu noć" da konačno otvori dušu...

- Zadnje dve godine živim u haosu. Porodične tragedije... Smrt bliskih osoba iznenada,... i to najgluplje... Ovo što proživljavamo na farmi nije ništa, a oni kukaju bre! 'Nemam frizera' - bože me sačuvaj, ili kad kažu 'Ujela me buva'... - pričao je Nigor, a onda rekao da je navikao na život sa toliko „sustanara" jer je bio u vojsci za vreme rata i na brodu.

Najsmešniji je ipak bio momenat kada je mlada upitala „svog dragog" da li je bio spreman da se upusti u ovu „seljačku pustolovinu", na šta joj je Nigor rekao:

- Bio sam spreman za „Farmu", bio sam spreman na brak, a spreman sam i za razvod!

Za to vreme farmeri su posumnjali da mladenci nisu u gazdinskoj kući, a Viktorija je nagađala:

- Možda su ih odveli u diskoteku ili bioskop. Ja da sam se udala, ja bih otišla u bioskop - zaključila je Viktorija.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Kompletan srpski jetset u Riču
Kompletan srpski jetset u Riču
Play - Selo gori a baba se češlja - Milašin se bori za život
Selo gori a baba se češlja - Milašin se bori za život
Play - Kurir poslao Zvezdu Granda u zatvor
Kurir poslao Zvezdu Granda u zatvor
Play - Jelena Karleuša zaboravila da ode na bosanski Oskar popularnosti
Jelena Karleuša zaboravila da ode na bosanski Oskar popularnosti
Play - Kiki posle Milija preuzeo Breninu karijeru
Kiki posle Milija preuzeo Breninu karijeru
Play - Zvezde Granda - Finale 2009
Zvezde Granda - Finale 2009
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt