Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Facebook morbidnosti i prevare
02.12.2008.
Izvor: Press Online

Facebook morbidnosti i prevare
Zbrka.com

Poznati glumac Dragiša Milojković, član ansambla Beogradskog dramskog pozorišta i nosilac jedne od rola u popularnoj seriji „Seljaci", postao je žrtva morbidne prevare koja je počela na „Fejsbuku", a završila se - davanjem lažnih umrlica!

Akter prevare je žena koja se na „Fejsbuku" predstavila kao Malena Malić i koja je glumcu prvo rekla da je poznata lekarka čiji je otac vlasnik lanca hotela u Švajcarskoj, da bi na kraju inscenirala sopstvenu smrt objavljivanjem umrlice u „Frankfurtskim vestima".

Milojković je naveo da je prevara počela na njegovoj stranici:

- Početkom novembra na mojoj FB stranici pojavila se izvesna Malena Malić. Počeli smo da razmenjujemo poruke i da se dopisujemo i, neću da krijem, dopala mi se. Imam 37 godina, nisam u stalnoj vezi, moj prijatelj je našao ženu svog života preko „Fejsbuka" i mislio sam: zašto da ne pokušam, možda bude nešto od toga - priča Milojković. Dragiša je nepoznatoj devojci dao i broj svog telefona i oni su nekoliko puta razgovarali. Ona mu se predstavila kao lekar, i navela da je njen otac, Radovan, bogataš koji poseduje lanac hotela u Švajcarskoj.

- O meni je sve znala, čak i da sam napisao knjigu. Dala mi je adresu, Oberer Stadgraben 4 u Ucnahu, na koju sam joj poslao primerak moje knjige, pa smo kasnije o njoj razgovarali. Grizao me je, ipak, sve vreme crv sumnje, jer je u jednom trenutku promenila ime u Bojana, rekavši da se u stvari tako zove. Pošto sam krenuo u Pariz na snimanje, predložio sam da se vidimo tamo i ona je pristala. Pre puta sam joj, međutim, rekao da ću s njom prekinuti sve kontakte ako otkrijem da mi je o sebi slagala makar i jednu jedinu sitnicu - nastavio je poznati glumac, koji se o ovom nemilom događaju ispovedio „Frankfurtskim vestima".

Milojković je rekao da je, nakon što je pokazao da je pomalo sumnjičav prema „Bojaninim" rečima, usledila „baražna vatra" SMS poruka u kojima ga je ona obaveštavala gde se nalazi i šta radi, uz brojne poruke koje je navodno slao njen otac. Pravo ludilo počelo je po dolasku u Pariz:

- Telefon sam isključio tokom leta do Pariza, a kad sam sleteo i ponovo ga uključio krenulo je ludilo. Stizale su mi SMS poruke da je Bojana nastradala u saobraćajnoj nesreći u Francuskoj, proklinjali su me njeni roditelji i najavljivana je njena sahrana u Ucnahu u venčanici u kojoj je trebalo da stane sa mnom pred oltar! Bio sam u totalnom šoku - jadao se Milojković, koji je bio još više zapanjen kada se ispostavilo da na adresi koju mu je dala „Bojana" ne živi žena čiju je fotografiju video, i da je sve vreme bio žrtva složene prevare sa nepoznatim ciljem. Ništa manje nisu bili zapanjeni ni novinari „Frankfurtskih vesti", koji su shvatili da ženu čiju su umrlicu sa velikom fotografijom objavili, i koja je navodno bila nosilac nagrade za lekara godine u Švajcarskoj, ne poznaje niko u Švajcarskoj i Nemačkoj. Kako se ispostavilo, Bojana Malić je, najverovatnije, zapravo 40-godišnja nemačka državljanka po imenu Bogdanka Kaba, protiv koje nemačka i švajcarska policija vode istragu zbog lažnog predstavljanja.

Još uvek se ne zna ko je na fotografiji koju je žena prevarant koristila na „Fejsbuku" i koja je odštampana u čitulji u „Frankfurtskim vestima", ali se veruje da je u pitanju glumica iz neke od mnogobrojnih televizijskih latino sapunica.

Zbrka.com
Facebook morbidnosti i prevare

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Selo gori a baba se češlja - Milašin se bori za život
Selo gori a baba se češlja - Milašin se bori za život
Play - Karleuša hakovana
Karleuša hakovana
Play - Poliglote, kad bi se zezali
Poliglote, kad bi se zezali
Play - Biljana Sečivanović - Nove grudi za Farmu
Biljana Sečivanović - Nove grudi za Farmu
Play - Džunior Džek - Asocijacija na Srbiju su mi lepe devojke
Džunior Džek - Asocijacija na Srbiju su mi lepe devojke
Play - Bratstvo i jedinstvo - Severina i Nataša Bekvalac
Bratstvo i jedinstvo - Severina i Nataša Bekvalac
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt