Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Estrada - najveći blamovi
14.04.2008.
Izvor: Kurir Info

Estrada - najveći blamovi
Zbrka.com

Naše estradne zvezde Goca Božinovska, Era Ojdanić i Nataša Kojić Taša otvoreno pričaju o najvećim blamovima koje će pamtiti celog života.

Iako estradne zvezde znamo po sjaju i blistavim pojavljivanjima u javnosti, činjenica je da su i pevači samo ljudi, što potvrđuju i njihovi blamovi. Nepredviđene situacije koje bi verovatno želeli da izbrišu iz svog sećanja samo su jedan u nizu dokaza da zvezde i zvezdice našeg estradnog neba slava i popularnost ne može da spase od nezgoda koje se dešavaju i običnim smrtnicima.

Folkerka Goca Božinovska kroz smeh nam je ispričala svoj blam s početka karijere:

- Davno je to bilo, kad sam pevala u Minhenu, ali blam koji sam tamo doživela pamtim i danas. Dok sam ushićeno đuskala, kao po nekoj koreografiji krenula sam unazad, kad sam se odjedanput saplela i prevrnula preko bubnjara, prosuvši se posred podijuma, i to u miniću! Noge su mi bile u vazduhu, a noge u mrežastim čarapama su sevale! Publika mi je aplaudirala tražeći reprizu, a ja sam htela u zemlju da propadnem! Da blam bude veći, pukle su mi i čarape, pa sam tako pocepana pevala celo veče i molila kolegu da u najkraćem mogućem roku preuzme mikrofon - raspoloženo je zaključila Božinovska.

Najveći estradni švaler Era Ojdanić otkrio nam je svoj blam broj jedan:

- Nakon presvlačenja na jednom koncertu izašao sam na binu s namerom da zapevam „Rado, lepa Rado“, kad sam pored desne lože ugledao mladi par koji mi je stavio do znanja da mi je otkopčan šlic! U šoku sam okrenuo leđa publici, a Boban Marković, ne znajući o čemu se radi, vikao mi je „počni, počni!“ Srčka je htela da me strefi kad sam mahinalno rukom krenuo ka šlicu i shvatio da je sa njim sve u redu. Publika je mislila da se hvatam za onu stvar, a dečko i devojka su se pokidali od smeha pošto su me pošteno nasankali! Bio sam prevaren, a od blama nisam znao šta ću - jada se bivši VIP ukućanin VB.

Lepa Kebina kći Nataša Kojić je iz mora blamova izdvojila najoriginalniji:

- Usred noći, dok sam ispraćala drugarice, izašla sam da preparkiram auto u bademantilu misleći da na ulici nema žive duše. Blam me pojeo kad se niotkuda pojavila grupica ljudi koja me gledala kao da sam pala s Marsa! Veselo društvance koje me videlo pucalo je od smeha, a ja sam samo želela da nestanem. Onako „sveža“ u kratkom belom mantilu ljudima sam na prvi pogled izgledala kao utvara! - priseća se Kojićeva.

Kao što smo rekli na početku priče, blamovi ne zaobilaze ni estradnjake. Naprotiv, pevačima se dešavaju češće nego što možete i da zamislite.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Parovi - Novi seks pred kamerama
Parovi - Novi seks pred kamerama
Play - Brena veća zvezda od tenisera
Brena veća zvezda od tenisera
Play - VB 2009 - Nije bilo seksa?
VB 2009 - Nije bilo seksa?
Play - Vukašin - Uspeću u svetu rokenrola
Vukašin - Uspeću u svetu rokenrola
Play - Poznate ličnosti - Farma protiv Velikog Brata
Poznate ličnosti - Farma protiv Velikog Brata
Play - Dejan Stanković - Favorit na Farmi
Dejan Stanković - Favorit na Farmi
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt