Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Estrada: Ko bi pristao na poligraf ?
11.02.2009.
Izvor: Press Online

Estrada: Ko bi pristao na poligraf ?
Zbrka.com

Bata Živojinović, Era Ojdanić i Vudu Popaj pristali bi da učestvuju u kvizu „Trenutak istine". Srpski političari zaziru od poligrafa!

Pojedini pripadnici srpskog džet-seta ne plaše se učešća u najintrigantnijem srpskom kvizu „Trenutak istine". Za razliku od naših političara koji se detektora laži klone kao „đavo od krsta", pevači Era Ojdanić i Vudu Popaj, kao i proslavljeni glumac Bata Živojinović, smatraju da nema razloga zbog kojih bi odbili poziv da sednu u vruću stolicu Pinkovog takmičenja u kojem se davanjem istinitih odgovora može zaraditi pet miliona dinara.

Folker Era Ojdanić prihvatio bi da učestvuje u „Trenutku istine" pod uslovom da njegova supruga ne čuje odgovore na pitanja o preljubama: - Išao bih na poligraf, što da ne. Jedino što bih pre učešća u toj emisiji morao svoju ženu Ljupku da pošaljem u selo, gde nema televizora. Odgovorio bih na sva pitanja, samo da žena ne čuje, jer ne bih smeo da o svojim ljubavnim avanturama pričam pred njom i decom. Ubeđen sam da ću osvojiti novac ako budem učestvovao - zaključio je Era za Press.

Bata: Nemam šta da krijem

Velimir Bata Živojinović je „Trenutak istine" okarakterisao kao interesantno televizijsko štivo: - Da sam mlađi pristao bih, jer nemam šta da krijem. Ne bih se takmičio zbog novca, već iz znatiželje, pošto mi se čini da je ovaj kviz jako interesantan - rekao je Bata za Press.

Muzičar Radenko Stojanović, alijas Vudu Popaj, pristao bi na poligraf, ali nije siguran da li bi uspeo da stigne do kraja: - Učestvovao bih u kvizu. Iskreno, nisam odgledao celu emisiju, ali sam video špicu i skapirao o čemu se radi. Odgovarao bih i na neka intimnija pitanja, ali sigurno ne bih spominjao imena - kaže Vudu Popaj.

Srdjan Milivojević: rođen sam da slažem poligraf!

Poslanik DS-a Srđan Milivojević kaže da ne bi učestvovao u ovom kvizu iako je više puta bio na detektoru laži: - Ozbiljan sam čovek i zato se ne bih prijavio za kviz. Inače, još dok sam bio član „Otpora" desetak puta sam bio na poligrafu i onaj policajac mi je rekao da sam rođen da slažem poligraf - naveo je Milivojević za Press.

Za razliku od „estradnjaka", političari smatraju da nema potrebe da u javnosti sebe ogole do kraja. Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma istakao je da nikada ne bi učestvovao u ovom kvizu:

- Ne bih išao jer smatram da sam dobar domaćin. Gledao sam jednog što kaže da je u jednom danu vodio ljubav i sa ženom i sa ljubavnicom! Nije nego! Nemam šta da krijem, ali zna se kad se ide na poligraf. Dovoljno je da čovek popije dva „bensedina" pre nego što ode na poligraf i nema šanse da se utvrdi da li laže - navodi Palma.

Šormaz: Istina, moja stvar

Lider NS Velimir Ilić smatra da bi za njega bilo neozbiljno ako bi se pojavio u ovom kvizu, a njegovo mišljenje deli i poslanik radikala Dragan Todorović: - Razumem da neko ide na poligraf kada je neophodno utvrditi istinu, ali ne i da to bude zabava za milione - kaže on.

Za razliku od njih, poslanik SVM-a Balint Pastor je dao diplomatski odgovor: - Nikada nisam učestvovao u kvizovima, pa ne bih ni u ovom, ali ne zato što se plašim da kažem istinu ili zato što se bojim da će me uhvatiti u laži, već zato što ne volim kvizove - rekao je Pastor.

Poslanik G17 Plus Željko Ivanji navodi da bi svoje grehe ispovedio samo duhovniku: - Ne mogu da kažem da sam bezgrešan, ali za sve svoje grehe idem kod svog duhovnika, a ne u kviz - kazao nam je Ivanji, sa kojim se složila i Aleksandra Janković iz Nove Srbije: - Svakako da imam svoje grehe, ali zato idem u crkvu, gde postoje mehanizmi pokajanja i ispovesti.

Ni Dragan Šormaz iz DSS-a ne bi seo u „vruću stolicu":

- Ima stvari koje ne treba niko da vidi i niko da zna. Da li imam nešto da sakrijem, to je moja stvar. U taj kviz nikad ne bih otišao pre svega zato što ne idem ni u kakve zabavne programe. Ja sam političar, a ne estradna ličnost.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Saša Popović ide u penziju
Saša Popović ide u penziju
Play - Natin prvi nastup posle razvoda
Natin prvi nastup posle razvoda
Play - Seka raskinula sa Mladenom Radulovićem
Seka raskinula sa Mladenom Radulovićem
Play - Željko Joksimović varao Jovanu sa Makedonkom?
Željko Joksimović varao Jovanu sa Makedonkom?
Play - VB 2009 - Karlo napravio budalu od Tatjane
VB 2009 - Karlo napravio budalu od Tatjane
Play - Dragana Mirković najpopularnija na You Tube
Dragana Mirković najpopularnija na You Tube
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt