Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Estrada i na sudu pravi cirkus
22.05.2008.
Izvor: Kurir Info

Estrada i na sudu pravi cirkus
Zbrka.com

Marija Šerifović izgubila spor protiv Hadži Dragana Antića i njegove izdavačke kuće, koju je tužila zbog knjige „Molitva za patriote“

Prošlogodišnja pobednica Evrosonga Marija Šerifović izgubila je spor protiv Hadži Dragana Antića i njegove izdavačke kuće „Treći milenijum“, koje je tužila zbog objavljivanja knjige „Molitva za patriote“ autora Saše Mirkovića. Sud je juče odbacio njenu tužbu, a odvojeno suđenje protiv Saše Mirkovića odloženo je jer je ovaj bivši Marijin menadžer tražio da mu sud da malo vremena da pripremi odbranu ili obezbedi advokata, jer mu je optužnica uručena tek u sudnici!

Na samom početku suđenja propao je i pokušaj da se sudski zavađene strane izmire. Iako je bio u publici, prvi se oglasio Mirković, koji je na pitanje sudije Sanje Lekić postoji li želja stranaka da se izmire povikao da „nema šanse“, posle čega je odluku obrazložio i Hadži Dragan Antić:

- Kod mene ne postoji želja jer sam se mnogo potresao zbog ove tužbe - rekao je Hadži Antić.

Dok je sudija Lekić diktirala zapisničaru da je reč o ljudima koji su bili bliski, a onda je između njih došlo do spora, Mirković se ponovo oglasio iz publike:

- Ja nisam sporan, a Marija još ima ugovor sa „Beotonom“ - rekao je bivši Marijin menadžer i popio opomenu pred izbacivanje iz sudnice.

Marijina odbrana složila se da je izmirenje nemoguće „jer je za to potrebno dvoje“, posle čega je zatražila dopunu tužbe, s obzirom na to da je knjiga „Molitva za patriote“, u kojoj se nalaze fotografije i materijal koji prati Šerifovićkinu borbu za pobedu na Evrosongu, kao i veliki trijumf i dane slave, u međuvremenu i objavljena.

Kada su advokati optužbe i odbrane ukrstili koplja oko toga da li je Marija pre objavljivanja i na osnovu čega znala šta će se u knjizi naći, kao i da li je u vreme podnošenja tužbe knjiga bila u štampi ili ne, Hadži Antić se oglasio tvrdnjom da „Molitva za patriote“ nije bila u štampi, pa je sudija Lekić, uz smešak, opomenula i njega:

- Nemojte sad kao političari, jeste - nije!

Hadži Antić je izašao iz sudnice zadovoljan jer je tužba odbačena, a Mirković će se u sudnicu Okružnog suda vratiti 11. juna.

RUŽIČASTE PRATILJE

Osim upadanja u reč sudiji, Saša Mirković je pravio i druge gafove, zbog čega je suđenje imalo i estradnu dimenziju! U tom duhu Mirković se i u sudnici pojavio u pratnji svojih kolega i devojaka zaposlenih u producentskoj kući „Beoton“, koje su u Palatu pravde došle obučene kao za večernje izlaske, uglavnom u ružičastim sandalama!

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Tijana Dapčević ulazi na Farmu
Tijana Dapčević ulazi na Farmu
Play - Nataša Bekvalac - Ljubav vera nada
Nataša Bekvalac - Ljubav vera nada
Play - Seka nastupila u Zaječaru pred 25 000 obožavalaca
Seka nastupila u Zaječaru pred 25 000 obožavalaca
Play - Stranci zakupili sve hotele u Guči i okolini
Stranci zakupili sve hotele u Guči i okolini
Play - A šta imate od škole ? - Čitanku !
A šta imate od škole ? - Čitanku !
Play - Katarina - Boki svinjo debela marš iz mog separea
Katarina - Boki svinjo debela marš iz mog separea
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt