Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Era je obična džukela
09.02.2010.
Izvor: Alo

Era je obična džukela
Zbrka.com

Među najžešće svađe koje se ovih dana odigravaju u kući Velikog Brata spada i vređanje između manekenke Sanje Brnović i Ere Ojdanića, a u jednoj od njih pomenut je i otac atraktivne Crnogorke.

Naime, pevač je Sanji rekao da ona nije nikakva Crnogorka, ali ni ona nije ostala dužna rekavši mu da je konj, na šta joj je Era uzvratio da joj je konj muški roditelj.

Slavko Brnović, Sanjin otac, zgrožen je Erinim ponašanjem i nikako ne može da veruje da ostali muškarci u kući ne staju na stranu dama.

- Sanja je patrijarhalno vaspitana, tako da mi nije ni čudno što je stala u odbranu i zaštitu gospođe Lepe Lukić, koja je čula teške reči od Ere Ojdanića. Sanja ima baku koja je Lepinih godina i koju voli najviše na svetu, tako da verujem da je zato i zavolela toliko.

Sigurno je bila veoma iznervirana kada mu je rekla da je konj, ali verujem da je pukla, a videli ste i koliko je plakala. Ranije sam tog gospodina simpatisao i bio mi je zanimljiv, ali se sad zgražavam. Neka radi šta hoće, ali ne znam kako može, žena mu je umrla nedavno, a on se tako glupira - rekao je za „Alo!“ otac lepe Kotoranke.

Slavko je prezadovoljan učešćem svoje ćerke u „Velikom bratu“ i smatra da je ponos i dika svih Crnogoraca, ali isto tako ne može da veruje da nijedan muškarac ne staje u odbranu žena.

- Čudi me kako ne zaštite jednu damu kao što je Lepa od takve džukele. Da sam na njihovom mestu, sasuo bih jedan šamar tom Eri, pa bi video da li sme tako da priča. Ne pretim ja, da se razumemo, ali kada izađe, popićemo jednu gorku kafu zajedno. U suštini, ja ne želim da ga vidim u životu, ali ako dođem u takvu situaciju, reći ću mu šta imam - kaže Slavko.

Gospodin Brnović je takođe razočaran i ljut na kontroverznog voditelja Macu, koji je, po njegovim rečima, ružno najavio njegovu ćerku pri samom ulasku u kuću.

- Nije mi se svideo Macin nastup kada je Sanja ulazila, provokativno je dočekao. To je ružno sa njegove strane jer je ona fina devojka. Ni njega ne želim da vidim, ali nije mu prvi put da se tako ponaša. Kvaran je - zaključuje Brnović.

Lepa Lukić ima 70 godina!

Najstarija učesnica ove sezone „Velikog brata“ Lepa Lukić ima tačno 70 godina! Iako se poslednjih dana povela oštra polemika na temu koliko je stara ova folk veteranka, pri čemu je Era tvrdio da ima 75 godina, „Alo!“ je došao u posed Lepinog pasoša, koji je ona slikala za intervju rađen pre pet godina, na kojem je naznačen tačan datum rođenja - 16. januar 1940.

Legendarna pevačica je prilikom ulaska u kuću na Košutnjaku u svojoj prijavi navela da „godine nisu bitne“, no da vaskoliki gledaoci ne bi slučajno ostali uskraćena za ovaj podatak, tu je slika putne isprave da reši sve nedoumice. Ako laže Era, ne laže pasoš...

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Nole se odmara u Italiji
Nole se odmara u Italiji
Play - Gde letuju folk zvezde
Gde letuju folk zvezde
Play - Ceca - Došla s Kipra zbog porodične tragedije
Ceca - Došla s Kipra zbog porodične tragedije
Play - Hrvati prete Breni bombom
Hrvati prete Breni bombom
Play - Žana Prijić - Nevinost sam izgubila sa 16 godina
Žana Prijić - Nevinost sam izgubila sa 16 godina
Play - TV Foks kupio Sekin rijaliti-šou
TV Foks kupio Sekin rijaliti-šou
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt