Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Elmirova majka traži istinu
22.01.2009.
Izvor: Press Online

Elmirova majka traži istinu
Zbrka.com

Zlata Kuduzović, majka učesnika „Velikog brata" koji je život izgubio u saobraćajnoj nesreći u Ušću kod Obrenovca, tvrdi da njen sin nije kriv za tragediju u kojoj su poginuli i Zorica Lazić i Stevan Zečević

Ni godinu posle tragične smrti Elmira Kuduzovića, jednog od učesnika „Velikog brata", koji je život izgubio u saobraćajnoj nesreći u Ušću kod Obrenovca, bol njegove majke Zlate nije nimalo manji. Uz tugu i bol zbog gubitka, Zlatu muči i sumnja da Elmir nije vozio automobil u vreme nesreće, i planira da angažuje advokate da bi se slučaj ponovo ispitao.

- Prošla je godina, a kao da je bilo juče. Čini mi se da ga nisam videla deset godina. Molim Boga da mi dođe makar u snu. I, on dođe, sanjam ga, pa mi bude drago - jecajući ispričala je Zlata Kuduzović, Elmirova majka, koja je ekipu magazina „Azra" ugostila u svom domu u Gračanici.

Tajna kobne noći

Za Elmirovu majku način na koji je poginuo njen sin obavijen je velom tajne. Prema novinskim napisima i izjavi Vladimira Sarića, vlasnika automobila i jedinog preživelog s mesta nesreće, te večeri njegov automobil vozio je Elmir. Ali, Zlata sumnja u istinitost ovih navoda, a u prilog joj idu i neke činjenice. Recimo, izveštaj i zapisnik s mesta nesreće nikada nije dobila, dok konačno nije skupila hrabrost i otišla sama da ga traži. Bilo je to u decembru 2008. Prvo je pokucala na vrata policijske stanice u Obrenovcu, ali oni su je poslali u Beograd.

- Tražila sam zapisnik s lica mesta, skicu i ako imaju neku fotografiju - kaže Zlata Kuduzović. - Dočekao nas je neki službenik i pitao šta će meni ti papiri. Pitali su me zašto insistiram na tim papirima, dodajući da nemam koga da tužim. Službenik koji me je primio rekao je da mi papir ne treba i dodao: „Ma, Elmir je bio za volanom." Ali, njega niko nije video za volanom. Elmir nikada nije želeo da vozi čak ni automobil svoje devojke Emine, jer nije želeo da ima problema zbog toga u drugoj državi. Onda su mi rekli da su ti papiri u nekom podrumu i da nemaju ni ključ. Odlučila sam da čekam i taj službenik je konačno krenuo da ih donese.

Bila je to kopija jednog lista, numerisanog brojevima devet i deset. Bez potpisa i pečata.

- Na drugoj strani se nastavlja neki drugi slučaj. Mene to ne zanima. To nema veze sa ovim slučajem. Tvrdim da Elmir uopšte nije vozio. Daću sve od sebe da dođem do pravde za svog sina - kaže Zlata.

Vlado zna šta se dogodilo

Jedini koji bi mogao da zna pravu istinu upravo je Vlado Sarić, koji je u vreme nesreće sedeo na suvozačkom mestu i tako preživeo, iako prema statistikama o saobraćajnim nesrećama u takvim situacijama suvozač obično najviše nastrada. Ipak, Vlado je prošao bez ogrebotine, dok su ostalima u automobilu od jakog udara pukli kičmeni stubovi. Zlata tvrdi da ga je zvala da dođe i ispriča joj istinu 40 dana posle Elmirove smrti. Učinio je to u novembru prošle godine.

- Otišli smo na mezar i on se pomolio na svoj način. Tada sam ga pogledala u oči i rekla mu da još nisam dobila zapisnik s mesta nesreće. Pitala sam ga da li je on dobio. Spustio je pogled i rekao da jeste. Rekla sam mu: „Ja kao njegova majka još nisam dobila zapisnik. Tražim samo istinu. Znam da moje dete nije pogrešilo." On je rekao da je sve to završeno i da nemam šta da tražim. Nije hteo ni na kafu da svrati. Otada se nikad nije javio. Znam da nije spokojan. Došao je jer ga je grizla savest - tvrdi Zlata.

Majka Elmira Kuduzovića planira da angažuje advokate i ponovo otvori slučaj.

- Drugi sin i ćerka su mi govorili da odustanem, ali ne mogu da se smirim dok ne saznam pravu istinu. Razgovarala sam sa Zekinim i Zoričinim roditeljima. Savetovali su mi da više ne dajem intervjue novinarima, da naša deca mogu mirno da spavaju. Rekla sam im da ne mogu. Radim to zbog svog Elmira. On je hteo da bude zvezda. Sećam se jednog dana kako se naslonio na šank i rekao: „Mama, ja ću jednog dana biti tvoja zvezda i na nebu i na zemlji." Rekla sam mu da fantazira, a on je opet dodao: „Videćeš da će me Balkan pamtiti" - sa suzama u očima kaže na kraju Zlata.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Nataša Bekvalac rekorder na FaceBook-u
Nataša Bekvalac rekorder na FaceBook-u
Play - Vendi - Ekrem me zove i govori da me voli
Vendi - Ekrem me zove i govori da me voli
Play - Severina se udaje na jesen
Severina se udaje na jesen
Play - Parovi - Zorica opipala ponos manekenu
Parovi - Zorica opipala ponos manekenu
Play - Miroslav Ilić - Smučila mi se estradna džungla
Miroslav Ilić - Smučila mi se estradna džungla
Play - Dragana Mirković - Kupila dvorac sa duhovima
Dragana Mirković - Kupila dvorac sa duhovima
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt