Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Ekrem lizao tabane Vendi
24.12.2010.
Izvor: Alo!

Ekrem lizao tabane Vendi
Zbrka.com

„Ja počnem da te ližem od vrata, pa svud naniže i završena priča“, govorio je pre mesec dana Ekrem Jevrić Vesni Vukelić, a da se ta priča završava lizanjem tabana i sisanjem prstiju na nogama, pokazao je u utorak veče!

Jevrić je lizao stopala Vukelićeve od pete do prstiju i onda se tu i zadržao ne bi li što lepše oblizao svaki prst ponaosob, a pauze je pravio tako što ju je masirao uljem. Pevačica je punih sat vremena maltretirala Ekrema tako što je čas tražila da je masira, pa onda ljubi i želje menjala svakih pet sekundi.
- Ovo je najveći znak da se volimo! Ljubim te u noge jer je to najbolji znak za sve - pričao je pevač dok je lizao jedan po jedan prst.

- Prekini, Ekreme, golicaš me… Ljubi mi noge... Prestani, ti nisi normalan - vrtela je Vukelićeva u krug, pa je onda tražila od njega da joj priča koliko je njeno telo lepo.

- Tvoja koža je nežna i zdrava. Telo ti je lepo ne daj bože i to ne može da se opiše! A noge sam ti sada ovim masiranjem napravio ko da imaš 20 godina, ćuti sad tu, budala jedna - govorio je Jevrić dok je prilikom masiranja stopala zavlačio ruke pod jorgan ne bi li stigao do međunožja, pa se opet vratio na oblizivanje koje je Vukelićevu „golicalo“.

- Ujutru nemoj slučajno da se dižeš dok ti ja ne skuvam kafu i spremim doručak! Kad dođe Proka da te budi, ti ga zaje*i i okreni se na drugu stranu. Ne je*i Proku ni dva posto! Samo čekaj da ti ja sve sredim, tako sam ga i ja dva puta zaje*ao. Sve ću ja tebi da uradim. Ne mogu ja više od ovoga da te volim, maksimalno sam se zaljubio u tebe, kol‘ko ceo svet - pričao je pevač dok je ušuškavao Vukelićevu.

- Tvoja obaveza je da me ovako masiraš uvek, nemam šta ja tebe da molim. Neću te menjati narednih 100 godina! - obećala je Vendi, dok se po njenom glasu moglo primetiti da je alkohol govorio iz nje.

Nakon ovih „izliva emocija“ Ekrem je konačno legao da se odmori i usput objašnjavao pevačici koliko je voli.

Baki odvraćao Ekrema od Vendi!

Tokom žurke u utorak, Baki B3 pokušao je da otvori oči Gospodi i da mu ukaže da mu nedolično ponašanje sa Vesnom Vukelić Vendi škodi. Dok su drugi farmeri uživala, Baki je seo pored Ekrema i predočio mu situaciju.

- Šta se sa tobom dešava? Obučen si ko klošar, to više nije isti Ekrem kojeg narod zna. Ti si zaljubljen u nju i sav si pogubljen - rekao je denser i dodao: - Šta ti to sve treba, ona samo tebe koristi i pravi budalu od tebe! Šta ćeš reći porodici i prijateljima kad izađeš iz „Farme“? - upitao ga je na kraju Baki, na šta mu je Ekrem odgovorio:

- Reći ću im da smo Vesna i ja prijatelji, a ti si, Baki, vrlo dobar čovek i sve si u pravu za ovo što si rekao.

Iako je delovalo da je Jevrić shvatio pouku, jer se odmah po završetku razgovora presvukao, nakon nekoliko piva ponovo se vratio svojoj ljubavi i nastavio da se ponaša kao i pre.

Boki namagarčio Gospodu!

Makedonski transvestit Bojan Jovanovski još jednom je uspeo da Gospodu pošteno namagarči tako što ga je nagovorio da na žurku uvede kopitara Okija Bokija!

Naime, čim je ušao na imanje, Boki 13 je Ekrema uzeo pod svoje saopštivši mu da mora pravi šou jer je to jako bitno, te da tim postupkom podiže gledanost. Naivni Jevrić odmah je poverovao u njegovu priču i latio se zadatka kako bi ga što pre izvršio.

Dok su ostali farmeri uživali u iću, piću i pesmi Gospoda je otišao po magarca i ‚ladno ga uveo na žurku.

U želji da i druge uvuče u igru koju sa Gospodom igra od prvog dana, Boki je pozvao specijalnog gosta Lepu Lukić.

- Dođi, Lepa, da pomaziš magarca, ovo je poklon za tebe! Vidi šta ti je Ekrem doneo!

Lukićeva nije želela da se upušta u polemiku, već je u svom stilu odgovorila:

- Pa ovaj Oki Boki liči na tebe, zato i nosi tvoje ime - Boki...

Ekrem: Rekao sam da volim plavuše da mi se Igbala ne bi naljutila!

Ekrem Jevrić priznao je preksinoć Vesni da je pre nekoliko dana namerno rekao da voli plavuše da mu se žena Igbala ne bi naljutila.

- Kada su me pitali kakve više volim, morao sam da lažem i kažem da volim plavuše, jer je Igbala plava - rekao je pevač, i dodao kako najviše voli crnke poput Vendi.

- Aha, zato si ti to lagao, zbog Igbale. Pa dobro, onda razumem - rekla je Vesna.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Sex tračevi srpske politike
Sex tračevi srpske politike
Play - Gasi se Beovizija?
Gasi se Beovizija?
Play - Bajaga - Zbog turbo folka bio sam bez posla
Bajaga - Zbog turbo folka bio sam bez posla
Play - JK šalje mamu u kuću VB
JK šalje mamu u kuću VB
Play - Petar Kapisoda - Boki je bruka za VB
Petar Kapisoda - Boki je bruka za VB
Play - Mia - Guza bez premca
Mia - Guza bez premca
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt