Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Džoni Dep - Voleo bih da živim u Srbiji
14.01.2010.
Izvor: Press Online

Džoni Dep - Voleo bih da živim u Srbiji
Zbrka.com

Džoni Dep dočekao je Srpsku novu godinu na Mećavniku! Slavni glumac juče je prisustvovao festivalu „Kustendorf", koji osnovao dvostruki kanski pobednik Emir Kusturica. Srpski reditelj je, uz neobičan performans, otkrio bistu sa likom holivudskog prijatelja.

Naime, uz spektakularan vatromet Kusta i Džoni su bez ijedne reči sa biste skidali zastave mnogih zemalja - Srbije, SAD, Španije...

Događaj, kome je prisustvovao veliki broj gostiju, pratila je muzika trubača iz orkestra dragačevskog šampiona Dejana Petrovića. Trubači su izveli neverovatan splet pesama Stinga, Tine Tarner i srpskih kola.

Nakon otkrivanja biste Dep i Kusturica uputili su se ka bioskopskoj hali „Prokleta avlija", u kojoj su slavni glumac i režiser dočekani ovacijama.

- Danas sam dobio podsetnik na to kako zapravo zarađujem za život. Hvala što ste me na to podsetili. Zahvaljujem na ovom trenutku mom bratu Kusturici i svima vama. Ovo je velika počast - rekao je Dep, a zatim je Kusta pohvalio svog prijatelja.3

- Džonija Depa sam upoznao kao nekoga ko trajno zrači energijom. On je čovek koji je tokom svih ovih godina zadržao svoju ličnost. Postali smo braća u trenutku kada sam u Americi menjao svoj autorski izraz, i kada sam se tokom 14 dana snimanja pitao „zašto ja koji k... snimam ovo?" Ovaj čovek je to odbolovao zajedno sa mnom, i tada mi je postao brat - rekao je Kusta i bratski zagrlio Depa.

Režiser je glumcu dodelio i drvenu statuetu - „Nagradu za buduće filmove". Otvaranju festivala prisustvovao je i ministar kulture Nebojša Bradić.

Zabava je kulminirala velikom proslavom Srpske nove godine, uz muziku austrijskog benda „Global Krajner".

Kako Press saznaje, Dep je oduševljen Mećavnikom i srpskim gostoprimstvom. Zaposleni u Drvengradu kažu da je glumac rekao da bi mogao da živi u ovom kraju.

- Bez reči sam. I ja bih voleo da živim ovde, ali mislim da bih dobio na težini - rekao je „pirat sa Kariba".

Manifestaciju je prvog dana posetio rekordno veliki broja posetilaca, budući da je Džoni Dep svakako najpoznatiji gost u trogodišnjoj istoriji festivala.

Džoni Dep na Mećavniku

Dok su reke ljudi pristizale u etnoselo na Mećavniku, Dep i Kusta popodne su proveli u kući režisera, uz domaću hranu i vina iz Kusturičinog bogatog vinskog podruma. Emir je rekao da Depov dolazak nije klasičan „selebriti" događaj, već domaćinsko gošćenje dva prijatelja.

- Džoni je potpuno normalan čovek, koji je došao na Mećavnik u posetu prijatelju! On spava u mojoj kući, ali, poznajući ga, siguran sam da do odlaska kući neće imati mnogo sna - rekao je Kusturica, i dodao da je Depu obezbedio sve što poželi:

- Za Džonija bih obezbedio i ptičje mleko ako zatraži! Ali, znam ja šta Džoni voli - spremio sam mu jagnjetinu, kuvanu rakiju i najbolje vino!

Festival će danas biti nastavljen projekcijom filma „Arizona drim", Kusturičinog dela u kome je jednu od glavnih uloga tumačio Dep. U čast Džonija Depa na „Kustendorfu", koji će trajati do 19. januara, biće prikazana još dva filma u kojima je glumio - „Edvard Makazoruki" Tima Bartona (1990) i „Doni Brasko" Majka Njuela (1997).

Anatomske mere „za u nesvest"

Bista je izrađena u prirodnoj veličini Džonija Depa. Kako je Kusturica rekao, visoka je 176 centimetara i ima „fotorealistične anatomske detalje".

- Pored visine, Džoni mi je javio i svoje druge telesne mere. Verujte mi, zbog nekih od tih mera mnoge bi dame mogle da posrnu - rekao je slavni sineasta.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Počinje srpski Survajver
Počinje srpski Survajver
Play - Stiže Vasa Ladački
Stiže Vasa Ladački
Play - Anđu prevarili za 5.400 evra
Anđu prevarili za 5.400 evra
Play - Đani Ćurčić - Svi ste narkomani
Đani Ćurčić - Svi ste narkomani
Play - Ceca - Nagodba je moj poraz
Ceca - Nagodba je moj poraz
Play - Ceca i Cvele: Povratak s romantičnog vikenda
Ceca i Cvele: Povratak s romantičnog vikenda
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt